aneta s 10.10.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Lidziu dzięki:hug:niestety zdjęcia nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.10.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 może tym razem się uda http://www.studiopieknychwnetrz.pl/grafika/baza/gal_3_1232731974.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.10.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Lidzia, przyjmij także ode mnie gratulacje z okazji rocznicy A schody są OK, pasują do domku.. i niebrudzące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.10.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Lidzia teraz widzę, dziękuję:hug:Czytam, że ten olej nie bardzo do tarasu bo po nim deski są śliskie:rolleyes:jak u Ciebie? Masz wrażenie śliskich desek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aneta, czy ja wiem, czy są śliskie. Nie wydaje mi się, chociaż raz się w jednych klapkach poślizgnęłam na tarasie. Chyba coś znowu majstrują przy forum, bo nie można cytować poprzednich postów http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rant.gif A z rzeczy domowych, to zamówiłam wczoraj drzwi do prysznica w naszej łazience. Przyjdą w przyszłym tygodniu i wtedy okaże się, czy mój mąż zostanie bohaterem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.10.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aneta, czy ja wiem, czy są śliskie. Nie wydaje mi się, chociaż raz się w jednych klapkach poślizgnęłam na tarasie. Chyba coś znowu majstrują przy forum, bo nie można cytować poprzednich postów A z rzeczy domowych, to zamówiłam wczoraj drzwi do prysznica w naszej łazience. Przyjdą w przyszłym tygodniu i wtedy okaże się, czy mój mąż zostanie bohaterem w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 postaram się w najbliższym czasie nadrobić zaległości zdjęciowe w dzienniku właśnie, dobra myśl, ja czekam na taras:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.10.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Liduś! Uzupełniłaś dziennik! Super! No i gratuluję rocznicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 A ten kolor tynku sasiada to musi taki zostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 hej Ja też zapytam o tynk,ale na Twoim domku. Wczytałam się w komentarze i kolor to Africa1. Właśnie dobieram nerwowo tynk,ale próbki to jedno,a tynk na elewacji to drugie.A jeszcze trzecie to odczucie koloru tego samego tynku przy różnych kolorach stolarki.Czy Africa 1 to kolor zimny?Tak mi się wydaje na próbkach,ale po obejrzeniu Twojej elewacji mam wrażenie że jest cieplutki Jaki jest naprawdę? Nie mogę sobie pozwolić na ciepły odcień,ponieważ dach i stolarka to antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 A ten kolor tynku sasiada to musi taki zostac? ale którego sąsiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.10.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 hej Ja też zapytam o tynk,ale na Twoim domku. Wczytałam się w komentarze i kolor to Africa1. Właśnie dobieram nerwowo tynk,ale próbki to jedno,a tynk na elewacji to drugie.A jeszcze trzecie to odczucie koloru tego samego tynku przy różnych kolorach stolarki.Czy Africa 1 to kolor zimny?Tak mi się wydaje na próbkach,ale po obejrzeniu Twojej elewacji mam wrażenie że jest cieplutki Jaki jest naprawdę? Nie mogę sobie pozwolić na ciepły odcień,ponieważ dach i stolarka to antracyt. Africa 1 to raczej ciepły odcień, więc jeśli potrzebujesz zimnego, to raczej powinnaś poszukać innego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ale którego sąsiada ? Tego za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.10.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Tego za oknem. no przecież nie powiem mu, żeby przemalował, chociaż nie miałabym nic przeciwko ten dom to jedna wielka fuszerka i cięgle coś im się z nim dzieje, jak nie podsufitka, która ciągle odpada, to rozwalające się rynny i zacieki na tynku, wrrrr. Poza tym, w garażu mają skład karmy dla zwierząt (bo prowadzą sklep zoologiczny) i zamiast zamontować sobie jakieś najtańsze rolety w oknach garażowych, to zasłonili je kartonami po karmie wygląda to ohydnie i na wiosnę będę musiała tam zasadzić jakieś drzewka, które mi to zasłonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 no przecież nie powiem mu, żeby przemalował, chociaż nie miałabym nic przeciwko ten dom to jedna wielka fuszerka i cięgle coś im się z nim dzieje, jak nie podsufitka, która ciągle odpada, to rozwalające się rynny i zacieki na tynku, wrrrr. Poza tym, w garażu mają skład karmy dla zwierząt (bo prowadzą sklep zoologiczny) i zamiast zamontować sobie jakieś najtańsze rolety w oknach garażowych, to zasłonili je kartonami po karmie wygląda to ohydnie i na wiosnę będę musiała tam zasadzić jakieś drzewka, które mi to zasłonią Haaaa, mialam nosa, ze do pelni szczescia buldozer potrzebny. No coz, zrobi sie imprezke i... przemalujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Dzień upłynął mi dzisiaj na malowaniu ogrodzenia (Wynajęty dzielnie szlifował szlifierką) na razie udało nam się ogarnąć 1/4 . Na razie nałożyliśmy na oczyszczone z rdzy ogrodzenie jedną warstwę farby podkładowej. W tygodniu będę musiała położyć 2 warstwę i wtedy będzie można pomalować czarną farbą docelową. Śmiesznie to teraz wygląda, bo 1/4 ogrodzenia jest w kolorze jasnym szarym, a reszta czarna Jutro za to jedziemy na 45 lecie małżeństwa moich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 No to Ci współczuję, rece Cie nie bolą ????? Bo mnie po malowaniu tarasu okropnie Lidka gratulacje dla Rodziców, 45 lat to szmata czasu Jak oni ze soba tak długo wytrzymali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 No to Ci współczuję, rece Cie nie bolą ????? Bo mnie po malowaniu tarasu okropnie ręce na razie nie bolą, ale zobaczymy jak będzie jutro Lidka gratulacje dla Rodziców, 45 lat to szmata czasu Jak oni ze soba tak długo wytrzymali:lol2: od co najmniej 30 lat notorycznie się rozwodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.10.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 od co najmniej 30 lat notorycznie się rozwodzą dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.10.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Hejka, chyba mnie natchnęłas z tym ogrodzeniem, murki mogłabym pomalowac... I rodzicom gratulacje przesyłam, im bardziej się rozwodzą, tym bardziej żyć bez siebie nie mogą.. Jak moi rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts