kanguros 20.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 hehehhehe superancko wyglądacie zazdroszczę wam,ale jak będzie u nas EURO to też się wybiorę, ale jak będzie ....hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 22.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 kasiula swietna fotka od razu bylo widac komu kibicowaloscie a ja w koncu moge sie pochwalic schodami...... ciagnelo sie jak flaki z olejem, ale w koncu DONE !!! jesli ktos szuka stolarza w wielkopolsce to moge polecic mojego, ale tylko dla osob ze stalowymi nerwami i takich ktorym nie bardzo zalezy na czasie - robota bardzo dobra, dokladna i czysta, a przy tym cena baaardzo mila oku a to kilka fotek: lekko przeswietlone, bo chyba zepsulam aparat http://images42.fotosik.pl/33/1896992cd8294b23med.jpg reszta juz w miare dobre http://images42.fotosik.pl/33/cdccc4e72ab39d31med.jpg http://images32.fotosik.pl/404/732a60bfabb060d6med.jpg i bramka na gorze dla malego http://images40.fotosik.pl/33/fc770108d7149af5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 22.11.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Kolor ciekawy i wyglądają na wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 22.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 nasze schody to drewno bukowe bejcowane na kolor orzech .... co ciekawe - na ten sam kolor mamy bejcowane drzwi.... tylko ze drzwi sa sosnowe i stad troszke sie od schodow roznia. schody sa bardzo wygodne nie pamietam juz czy w projekcie jest projekt schodow, czy to wynika raczej z wymiarow klatki schodowej, ale do tego domku "robi sie" 7 schodow zabiegowych.... my mamy 5 - przez co sa wieksze (to dla ludzi o wiekszych stopach ) i wystarczajaco wygodne jesli chodzi o wysokosc kazdego stopnia.... bardzo chcielismy 4 zabiegowki, ale odradzono nam wlasnie ze wzgledu na wysokosc stopni.... byloby juz niewygodnie... no chyba ze ktos poszerzal domek lub nie przeszkadza mu, zeby schody wychodzily bardziej w korytarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 22.11.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 misha555 schody bajeranckie gratulacje i proszę namiary na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 22.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Misha schody super, bardzo podoba mi się kolor, właśnie taki planuję na drzwi i schody. A schody mam identycznie z 5 stopniami zabiegowymi, więc zapewne też będę zadowolona (bo mamy duże stopy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 22.11.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 aga z namiarem nie ma sprawy - moge dac na priva , ale potem zdradz mi jak uda ci sie go przekonac, zeby przyjezdzal na pomiary i zakladanie schodow az do Wawy iza schody sa super wygodne nawet dla dzieciaczkow (no przynajmniej moj maly juz sobie calkiem niezle radzi - zwlaszcza w gore ) kolor?? no coz - my bardzo lubimy ciemne drewno, ale jest 1 minus...... kurz widac jak jasna ch..era... wiec jak na razie - zamiatanie co drugi dzien (codziennie nie mam sily ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 22.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 NO właśnie ja też lubię ciemne drzewo, stąd też kolor okien - mahoń, choć nie drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.11.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 misha twoje schody są po prostu rewelacyjne...kolor cudny ja właśnie taki bym chciała w swoim granaciku... podobaja mi się takie pełne schody, ale ja nie mam wylewanych tylko będę miała drewniane...ale już mam upatrzone pełne (bez prześwitów między stopniami) z metalowymi dodatkami...tylko zobaczymy jaką cenę mi zawoła fachowca, jeśli już znajdę odpowiedniego Ja też uwielbiam ciemne drewno...drzwi mamy ciemne, okna też, na podłodze w salonie będą na pewno kafle-imitacja drewna-taka ciemna (mam już upatrzone) i drzwi wewnętrzne również będą ciemne...a do tego kuchnia koloru wenge...dlatego górne szafki zrobię kremowe...boję się,że będzie za ciemno, więc może będę musiała zdecydować się na jaśniejsze schody ale jak zrobimy nad klatką schodową okno dachowe to może rozjaśni się na korytarzy na tyle,że i ciemne schody będą pasować zobaczymy jak to będzie na razie planuję, wiele kafli do łazienek i kuchni mam upatrzonych więc oby do wiosny...no może do lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 23.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Hm... nam stolarz zrobił trzy zabiegi i schody są bez zarzutów http://images49.fotosik.pl/2/17d609d6fe15ebdb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 23.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 NO właśnie Magda, ja też wolałabym trzy zabiegi, ale murarze, którzy u nas robili schody (bo mamy wylewane), stwierdzili, że się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 23.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 MAGDA twoje schody sa tak bardziej oplywowo wykonczone tez ladne - chyba juz wczesniej kiedys chwalilam a jaka masz wysokosc kazdego ze stopni?? ja tez chcialam 4 zabiegowe (chyba fato tak ma) o trzech nawet nie marzylam, za to mąż chcial nawet schody ze spocznikiem, ale to juz zupelnie odpadalo..... mozesz jeszcze napisac w ktorym miejscu "koncza" ci sie schody na gorze i na dole, albo prosciej - ile masz stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 23.11.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Jest 12 stopni + 3 zabiegowe Mój małż przekonał mnie żeby nie robić wylewanych i teraz nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 23.11.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 czyli masz 15 stopni...... hmmmm.... ja mam 17..... wychodzi na to ze albo masz: 1. stopnie ok 20cm wysokie kazdy albo nawet ciut wyzsze 2. albo masz strop wylany nizej niz my..... 3. albo poszerzaliscie domek i macie wieksza klatke schodowa.... 4. albo bardziej wam schody wchodza w gorny lub/i dolny korytarz... czyli co domek to inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 23.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 misha555.. chyba masz rację i ciężko mi będzie stolarza ściągnąć do Wwy... a u nas ciągle pada śnieg... i niestety prace związane z dachem zostały przesunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 23.11.2008 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Iza życzę Ci wszystkiego co najlepsze, samych pogodnych dni, spełnienia marzeń, zdrówka, radości i miłości...no i oczywiście szybkiego zamieszkania w swoim granaciku Sto lat, sto lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 24.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 misha drążąc temat schodów specjalnie ci pomierzę te schody jak tylko tam będęale my żadnych zmian nie robiliśmy szer klatki to chyba 1,90 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 24.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 U nas podczas budowy okazało się, że drzwi z łazienki na poddaszu do pomiesczenia nad garażem nie wychodzą pełne tylko ze skosem na górze...a jak jest u was granatowicze z tymi drzwiami?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 24.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nam w tych drzwiach belka stropowa wypadła więc wszystko było do przeróbki otwór w drzwiach mam prawie przy ścianie na której komin wypada http://images50.fotosik.pl/12/37d0db6c6987035fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misha555 24.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 aga u nas te drzwi tez sa zaraz przy scianie z kominem, ale w zwiazku z tym ze podnosilismy i gore i pom. nad garazem o troszeczke, to nie bylo zadnych problemow z drzwiami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts