dorana 21.05.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ja buduję w prochowicach już stoi stan zamknięty zostały tylko tynki i wykończenia jak chcesz służę pomocą a na pewno się przyda ja jej nie miałem i wiem co mówię Też chcemy budować Granata Koło Elbląga:) Z czego Państwo budowaliście i czym nakryty, czy podpiwniczony? Ile wyszło za ten stan surowy zamknięty? Czy łącznie z elewacją, czy bez? Bardzo proszę o wszelkie informacje, podaję również maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maNOW 23.05.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 witam mam pytanie czy ktos ma na sprzedanie stemple wys.2,70 lub 3 m jeżeli tak to za ile (województwo łodzkie) mój mail [email protected] z góry dziękuje za odp pozdrawiam:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka370 23.05.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Witam! my też jesteśmy nabywcami projektu Granacika. Jesteśmy nowi na tej stronie , ale jak się naczytałam tych postów to postanowiłam dołączyć do Waszego grona. Jeśli ktoś podzieli się swoimi radami to mile widziane . Jesteśmy na etapie papierologii a to niestety długa droga do pokonania Czy możecie Państwo podać przybliżone koszty tej inwestycji. Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedzi proszę przesyłać na e-mail [email protected]. Pozdrawiam!! Edytowane 23 Maja 2010 przez halszka370 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 01.06.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 coś temat przymarł Iza, Wasiek, Agaba zaglądacie tu jeszcze?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 02.06.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Halo, Kasia jestem i cały czas podczytuję o nowych granatowcach. Co jakiś czas uzupełniam sój dziennik ale...... z tym jest problem, bo u mnie nadal nie ma i szybko nie bedzie żadnego internetu. Normalnie dziura internetowa i las dookoła. Poza tym duzo jeszcze do zrobienia a kasy brak totalny....Ale miło jest czytac jak u Ciebie np szybko idzie wszystko do przodu... PozdrawiamNina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 03.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 ja też zaglądam do Ciebie ale właśnie coś mało dodajesz wpisów i zdjęć U mnie roboty tak w kratkę.... jest kasa jest robota, jak kasa się skończy trzeba zrobić przerwę i nazbierać na kupkę i znów roboty ruszają Ale na początku sierpnia mamy montaż kuchni, więc zrobi się już tak naprawdę domowo już nie mogę się doczekać pozdrowienia cieplutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 03.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 halszka370 i wszyscy zainteresowani kosztami ! jestem na etapie wykończeniówki Granata , w moim dzienniku skrupulatnie prowadzę tabele z kosztami, może pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 06.06.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Cześć Kasiu,zaglądam na forum, ale tylko na chwilkę,... czasu mało a sprzątania w nowym domu dużo... pieniądze się kończą i staramy się wiele prac robić sami... a to kilka fotek z naszego domkuhttp://images48.fotosik.pl/301/42deecc9a408c3dbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 06.06.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 nasza kuchniahttp://images47.fotosik.pl/301/2577e92e6b47a45e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 06.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 musiałam podzielić zdjęcia bo nie chciały się wyświetlać jedno pod drugim.. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 07.06.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Agaba to Ty już mieszkasz?? Gratuluję i zazdraszczam jednocześnie nie mogę doczekać się mojego powrotu Kuchnia super... ja też będę miała ciemne meble... a co masz za lodówkę?? Super wygląda Ty w łazience na ściance po prawej patrząc na zdjęcie, masz takie półki zrobione z regipsów?? pokaż więcej zdjęć please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGABA2 08.06.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie mieszkamy jeszcze w naszym domu… powoli przewozimy rzeczy i ciągle sprzątamy… najgorsze są okna, które są w kropkach od farb od środka a od zewnątrz kropki od tynku.. lodówka jest firmy BOSCH model KGN 36S50… pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assis 08.06.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Witam wszystkich budujacych i nie tylko:)Chcialabym sie dolaczyc do grupy, chociaz jestesmy z mezem na poczatku poczatkow. Kupilismy dzialke zarosnieta po pas i troche czasu zajmie zanim zaczniemy budowac. Zdecydowalismy sie na granacika, chociaz mamy pewne watpliwosci co do wielkosci garazu, poniewaz bedziemy potrzebowac miejsce na ciagniczek-kosiarke, nie wspominajac o kotlowni, ktora moze byc za mala. Pewnie beda tez inne zmiany dokonywane ale poki co...czy moglby mi ktos powiedziec jakie sa dokladne wymiary garazu.Czy lepiej go poszerzyc, czy wydluzyc aby z tylu byla jedna bryla z domem...i ile potrzeba metrow na kotlownie zakladajac, ze bedzie eko groszek(wiem,ze CLAUDII taki posiada:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmal2006 12.06.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Dzień dobry. Jestem nowy i szukam pomocy w oszacowaniu kosztów budowy domu systemem zleconym pod klucz, najlepiej w województwie zachodniopomorskim bo ceny są podobne. Zastanawiam się w jaki sposób ogrzać dom, z jakich materiałów stawiać i czy warto zainwestować w pompę cieplną. Nie mam bledego pojęcia o budowie - oknach, dachach i ociepleniach. Będę wdzięczny za wszystkie rady i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi i piotrek 13.06.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich bardzo serdecznie.Jestesmy tu nowi chodz sledzimy forum od roku.Mielismy w planie zaczac budowe w lipcu ale te chole....e zalatwianie tych papierów przedluza sie z tygodnia na tydzien.No cóz kazdy musi zarobic. Bardzo bym byla wdzieczna jesli moglibysmy zobaczyc juz gotowy granat kolo Wroclawia mój email:[email protected]. Dziekuje Nasze poczatkowe zmiany: *niebedzie spizarki w kuchni i tego malego okienka *niebedzie równiez tej sciany dzielacej schody i salon *poszezylismy i wydluzylismy garaz z tylu do linii budynku a z przodu o jednego pustaka *tam gdzie jest kotlownia bedzie pralnia a kotlownia z tylu garazu *zas w pomieszczeniu nad garazem bedzie garderoba. Narazie to tyle zmian Edytowane 13 Czerwca 2010 przez gabi i piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anmaciejewska 18.06.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam wszystkichMam pytanie o ile podnosiliscie scianke kolankowa? pozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi i piotrek 19.06.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 (edytowane) HEJ.My podnosimy o jeden pustak. Ja natomiast mam pytanie o bloczki fundamentowe ,Czy ktos ma namiary na producenta z okolic Wroclawia ktory robi dobre bloczki i sprzedaje w przyzwoitej cenie? Edytowane 20 Czerwca 2010 przez gabi i piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 22.06.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Ja natomiast mam pytanie o bloczki fundamentowe ,Czy ktos ma namiary na producenta z okolic Wroclawia ktory robi dobre bloczki i sprzedaje w przyzwoitej cenie? My kupowaliśmy w Chojnowie w Tarbudzie... mała hurtownia, ale wszystko od początku budowy od nich bierzemy... trochę niesłowni terminowo... ale ceny maja super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mer1906 24.06.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam buduję Granata koło Wadowic. Jakie macie pomysły na schody otwarte? [email protected] ja o 2 pustaki niewiem czy wygląd na tym nie ucierpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi8013 27.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam Granatowiczów!Beznadziejne jest to nowe forum,nie mogę się połapać,coś porobiłam nie tak w dzienniku, wkleję tutaj kilka fotekhttp://images38.fotosik.pl/305/2cd997f50d8378damed.jpg http://images39.fotosik.pl/305/c5b0adbafd54b85cmed.jpg http://images40.fotosik.pl/304/5b68f3ad63be1975med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts