Eunika 15.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 AlaB napisał: ... czyli nalezy odważać się i np zrobić w kuchni meble ecru a ściany CIEMNOZIELONE????? Aż się boję tego pomysłu ale tak mnie to gnębi że chyba tak zrobię ... za jakieś pół roku Wydaje mi się, że może być trochę przygnębiająco kiedy nie będzie świeciło słońce. Będzie trochę smutna. Ja bym dała część ścian w ciemnej zieleni , a część w ciepłej, pastelowej zieleni. Na tym zdjęciu też jedna ściana jest jasna. Przyjemności w projektowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 15.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Eunika napisał: AlaB napisał: ... czyli nalezy odważać się i np zrobić w kuchni meble ecru a ściany CIEMNOZIELONE????? Aż się boję tego pomysłu ale tak mnie to gnębi że chyba tak zrobię ... za jakieś pół roku Wydaje mi się, że może być trochę przygnębiająco kiedy nie będzie świeciło słońce. Będzie trochę smutna. Ja bym dała część ścian w ciemnej zieleni , a część w ciepłej, pastelowej zieleni. Na tym zdjęciu też jedna ściana jest jasna. Przyjemności w projektowaniu wiesz, moja kuchnia jest maleńka ale całą jedną otwartą ściną połączona z jadalnią. Może byłby sens rozjaśnić jadalnię a kuchnię zrobić jednolitą bo w tak malutkim pomieszczeniu różne kolory to chyba byłoby strasznie nabałaganione. Stojąc na granicy jadalni i kuchni mam po lewej stronie 2m bieżące ściany, po prawej 2m, a na wprost ścianę z oknem która ma 3 metry. Co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.11.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Agnieszka1 napisał: Kupowalam w komforcie na Mieszka 1. Tam mieli najtaniej. Taki sam byl w Ceramiku ale duzo drozszy. Jak w Komforcie to widziałam, około 50 zł. kosztuje. Dzięki za informacje o użytkowaniu, pocieszające są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 15.11.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ferdynand napisał: ALU B POGADAMY WIECZOREM POWIEM CI CO I JAK Ferdynand please!!!! Pisanie na forum duzymi literami oznacza KRZYK! Poza tym bardzo niewygodnie czytać. Ja mam meble pokojowe BRW od lat 8 (system XXI). Przeżył 4 przeprowadzki, z czego jedna do innego miasta - prawie 300 km. Służy dalej. Niektórzy nie uświadamiaja sobie pewnych rzeczy - coś za coś. Najlepiej, żeby wszystko było exclusive, w najlepszym gatunku, 0 reklamacji - ... i za psie pieniądze. Do nowego domu chciałam mieć kuchnię BRW. Znalazłam stolarza, który zrobił identyczną za mniejsze pieniądze. I niestety tez nie obyło się bez usterek. Teraz mam stolik re-set BRW. Niektórzy nie wiedzą, że są dwie wersje tych mebli: droższa z okleiną naturalną i tańsza - laminowaną. I chcieliby mieć tę pierwszą za cenę tej drugiej!! AlaB ja też mam górne szafki ecru (wanilia) i tę środkową ścianę z oknem zrobiłam wściekle pomarańczową (karmazynowy przypływ Duluxa). Byłam zachwycona, po dwóch latach dalej mi sie podoba i wygląda bardzo fajnie - tak zdecydowanie! Nie bój sie kolorów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 15.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ALU B Przyślij mi lub napisz swój adres e-mail to przyślę ci taki przykładowy rysunek co i jak trzeba pomierzyć w kuchni aby można było zrobić projekt kuchni pod zabudowę. Mój adres jest dostępny. mogę ci przysłać też przykładowy projekt kuchni klasycznej z mebli brw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 16.11.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 AlaB napisał: ... czyli nalezy odważać się i np zrobić w kuchni meble ecru a ściany CIEMNOZIELONE????? Aż się boję tego pomysłu ale tak mnie to gnębi że chyba tak zrobię ... za jakieś pół roku Oj AlaB - mnie się maży podobnie tylko z taką jasną, soczystą, wiosenną zielenią. Myślałam dlatego o BRW dąb milano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 16.11.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Jolka a co na to Twoi Domownicy? U mnie chyba to będzie najtrudniejszy punkt programu... Jeśli masz upatrzone jakieś foteczki z zielonymi ścianami to please wklej je w tym wąteczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 21.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam, Zastanawiam sie nad kupnem mebli Imperium z firmy VOX. Na razie tylko lozeczko komode i szafe, a jak dziecko bedzie mialo kolo 3 latek to dokupic lozko zamiast lozeczka, pozniej biurko. Czy ktos uzytkuje takie mebelki? Podzielcie sie swoimi uwagami, zaletami i wadami, plusami i minusami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 21.11.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 było już kiedyś o meblach wox. generalnie opinie były na niekorzyść. nie ryzykowałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 21.11.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Wiekszosc pisze, ze ocenia je negatywnie ze wzgledu na problemy ze zlozeniem. Dla mnie to nie jest zadna filozofia zlozyc meble, wiec to nie jest minus w moim mniemaniu. Na BRW ludzie tez narzekaja, a ja mam kuchenne i jestem zadowolony za ta cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 21.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 no ja doczytałem się o nie najlepszej powłoce na tych meblach. najlepiej jedź do jakiegoś sklepu i obejrzyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Problemy ze złożeniem nie wynikają z braku umiejętności, ale z powodu niepasujących do siebie elementów. Koszmar!!!! Niedawno składaliśmy z mężem regał i stoliczki z Ikei i nie ma porównania, wszystko pasuje, chociaż te meble z Ikei duuużo tańsze i też przecież nie najwyższej jakości. Po kilku miesiącach użytkowania Voxa, odłazi okleina, zacinają się szuflady....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 21.11.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Sam juz nie wiem co mam robic. Ja tez doczytalem, ze odlazila okleina, ale rowniez, ze przetrwaly 10 lat i nic nie odlazlo. Musze jeszcze raz pojechac do sklepu i podrapac troche A jakie inne meble polecacie dla dziecka?? Tylkie nie chce z IKEI typu LEKSVIk, bo to musza byc meble cieple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 22.11.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 ferdynand napisał: ALU B Przyślij mi lub napisz swój adres e-mail to przyślę ci taki przykładowy rysunek co i jak trzeba pomierzyć w kuchni aby można było zrobić projekt kuchni pod zabudowę. Mój adres jest dostępny. mogę ci przysłać też przykładowy projekt kuchni klasycznej z mebli brw. hej wysłałam szkic pomierzonej kuchni, daj znać czy doatrł dzięki! p.s. może coś wiadomo o tym kiedy pojawi się w sprzedaży ModernLine biały połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 23.11.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 AlaB napisał: Jolka a co na to Twoi Domownicy? Dwoje najmłodszych (2,5 roku i 3 miesiące) nie pytam o zdanie Natomiast z mężem się umówiliśmy - on wara od mojej kuchni, ja wara od jego gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałGdynia 24.11.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ile ludzi tyle opini : ) Ja półtora roku temu zakupilem sypialnie z Voxa - Romeo i Julia Sam składałem te meble i mimo że nie jestem "złota raczką" dałem rade. Wszystko generalnie pasował dobrze. Co więcej nie było żadnych problemów z montarzem. Jak narazie nic nie odchodzi, nie skrzypi i cały czas wyglada ładnie i estetycznie.Decydując sie na Voxa trzeba pamiętać że nie są to meble z litego drewna np z KLOSE, więc na pewno nie będą tak wytrzymalem na ciągłe przenoszenie czy uszkodzenia mechaniczne. Ale i ich cena jest odpowiedni nizsza. Stylistycznie sa bardzo ładne i wykonanie jest jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zopafisa 24.11.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 U mnie z przewijaka okleina odprysnęła po 1,5 roku. Zaznaczam ze o meble dbam Nigdy więcej VOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 24.11.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Bylem w sklepie i poogladalem i podrapalem meble Imprerium gdzie sie da i szkoda gaadac. Wykonczenie tych mebli jest z prasowanego papieru. Takiego dziaadostwa jeszcze nie widzialem.Zdecydowalismy sie z zonka na BRW, zestaw Indiana ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana13 29.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Większość opinii na temat mebli BRW jest negatywna. Czy dotyczy to też mebli tych z trochę "wyższej półki cenowej". Chciałabym kupić meble do gabinetu Intarsio albo Stylius. Czy ktoś ma takie meble i mógłby podzielić się opinią na temat ich użytkowania.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 29.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Moi rodzice mają i styliusa i bawarie. Moim zdaniem sa i łądne i trwałe. Szuflady chodza jak nalezy i poki co nie było problemó. Meble użytkowane ponad rok. Ja mam system XXI około 5 lat, był przenoszony do innego mieszkania i cały czas jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts