Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WSZYSTKO o meblach BLACK RED WHITE (BRW) - opinie, uwagi, doświadczenia

Slawek 1719499182

Recommended Posts

• Odpowiedzi 821
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

madzia.a mebelki będą we wtorek. Co do ceny, narazie Ogral-a nie ma w necie ani w katalogu. Ceny w poszczególnych salonach BRW są takie same.

pozdrawiam gorąco

Witam.

Szczerze mówiąc ja również jestem bardzo ciekawa wyglądu tych mebelków.

Dlatego regularnie tu zaglądam w nadziei że, 78 adi wklei zdjęcia.

Pozdrawiam i czekamy. :)

Ogladałam dziś te mebelki cena nie jest wysoka do pakownych mebli nie należą ale zawsze dodatkową komodę można wstawić zastanawiam się nad zakupem podobaja mi sie z białym kolorkiem na ekspozycji do tego fajna szklana ława stała i białe łożko i fotele wstawiajcie te foteczki bo ciekawa jestem jak to u was wygląda .

• 3 weeks później...
Sa to bardzo podobne mebelki ale ogral to akurat mebelki stałej szerokości żec by można jedna wersja kosztuje 1199 a druga 999 można do nich dokupic tylko dwie komody które sa poza zestawem kolor mają dość ciekawy powiedzmy taki hmm olcha ze smugami ?? jasne szuflady czyli białe lub ciemne czarne oczywiście szuflady sa w polysku lagro występuje w różnych kolorkach ma inne uchwyty i dużo więcej szafek z których komponujesz sobie zestaw jaki ci odpowiada w lagro jest w czym wybierac ale ogral akurat przypadł mi do gustu dziś mam miec dostawę i wieczorkiem zabieram się za składanie tak więc może uda się na dniach cos wkleić do porównaia gdzieś mialam w tel zdjęcie tych mebelków zaraz poszukam to sobie zerkniesz ale jakość marna była

tak jak mówiłam miałam dwa do wyboru tylko i wybrałam dokładnie to co jest na zdjęciach tylko zamiast dużej komody wziełam mała , komody sa luzem do dokupienia dopiero złozyłam komode i szafke pod tv załanczam fotki

http://i.pinger.pl/pgr492/172f5544000c5bd2497843d3

http://i.pinger.pl/pgr77/ada1e5f900272607497843d4

(fotki robione tel .)

poskładane meble jutro jeszcze półki i trzeba je powiesic wtedy wezme aparta i zrobie w całości :)

ok! To będe czekać :D

są już całe ale nadal z tel bo zapomniałam aparatu :) z jednej strony stoja te mebelki a z drugiej jeszcze komoda co wcześniej ją pokazywałam

http://i.pinger.pl/pgr449/013c8744001de4df497a1d0d

hee no super :) mnie wszystko podoba co wygląda super ale kto to będzie sprzątał ?? ciemne panele super ale kurz na nich widac strasznie narazie jeszcze się kurzy w domku przy pracach wykończeniowych i tym się pocieszam że potem już będzie domek w utrzymaniu lepszy bo narazie to makabra

A to ty masz domek? Ja mieszkam w bloku, mam dwa pokoje- 50 m2. Jak skończe remont to wkleje tu na forum zdjęcia moje mieszkanka, a tobie wyśle pw :wink: bo najprawdopodniej skończymy pod koniec lutego lub na początku marca- jak dobrze pójdzie...