iga9 19.04.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Póki co jestem okropnie zmęczona i nawet nie mam już siły myślec nad wykończeniówką. Brak mi kompletnie pomysłów Co chwila zmieniem koncepcje i już samam nie wiem na co się zdecydowac. A czasu coraz mniej. Jak my wszyscy to znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.04.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tabaluga, to zmęczenie to typowe "przesilenie wiosenne" i "budowlane". Ale nie martw się to mija . Pocieszeniem może być fakt, że tak jak już wspomniała Iga wszyscy przez to przechodzimy Uszy do góry ! Jutro będzie lepiej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.04.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Póki co jestem okropnie zmęczona i nawet nie mam już siły myślec nad wykończeniówką. Brak mi kompletnie pomysłów Co chwila zmieniem koncepcje i już samam nie wiem na co się zdecydowac. A czasu coraz mniej. Jak my wszyscy to znamy oj tak.... święta prawda.... Mi też już wszystko wisieć zaczyna - I powiem wam, że w sumie cieszę się, że nie robimy na razie tej docelowej kuchni i górnej łazienki, bo bym się chyba nerwowo wykończyła. Naprawdę, nie jest łatwo z tą wykończeniówką Potrzebuję urlopu od budowy, a właściwie to potrzebuję tam zamieszkać, odsapnąć trochę i dopiero zacząć myśleć o reszcie. I jeszcze dodam, że wqurza mnie ten pierd...ik wszędzie - wszędzie te kafle w pudłach, pełno narzędzi, jakieś inne bzdety leżą - kiedy to wszystko zniknie? Jutro chcemy kupić jakiś tani stół z krzesłami w Ikei i go pomalować, i w końcu chcę złożyć meble łazienkowe, niech tam już sobie stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Gratuluję postępów! Niestety ceny idą w górę w takim tempie, że strach sie teraz pytać o cene w sklepie.. A mam do Ciebie pytanie: Jak zamirzasz wykończyć ten "pajączek" nad balkonem? bejca? A może blachą obić? Oczywiście, że bejca. Blachy w ogóle nie brałam pod uwagę. Zresztą jak Ty to widzisz? No właśnie ja chcę obić blachę... Kilka osób co mają takie drewniane wykończenia nie obiło i pokazali mi jak drewno jakoś zszarzało, pociemniało, zczerniało.. W każdym wypadku wyglądało OK na początku.. Ponadto mój pajączek jest nad małym balkonikiem. Tak więc późniejsza konserwacja byłaby trudnia. Mały balkonik, wysokość ok. 7m, .. chyba musiałbym mieć dolności llinoskoczka.. [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.04.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 I jak wylewki? To już zaczynają być też problemy z materiałami wykończeniowymi??? O kurcze... Mówili tylko o matriałach budowlanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 tabaluga prosze napisz ile będziesz płacić za wylewki za m2. Aga, wylewki z ułożeniem styropianu 12zł za 1m2.U nas też tyle biorą. Ale od maja ma być podwyżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.04.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witaj Wtrącę swoje 3 grosze jako wierna cicha czytelniczka Gres do kuchni śliczny. W moim typie. I decor też pasuje Bardzo podoba mi sie też ta druga, jasna łazienka. Trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 26.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam wiolusz Wtrącaj się wtrącaj- o to mi właśnie chodzi. Każda opinia jest tu mile widziana.Cieszę się, że podoba Ci się gres do kuchni. Bardzo długo się wahałam, ale decyzja już podjęta. Ta jasna łazienka, to też ceramika hiszpańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.04.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 To skoro mogę sie wtracić, to jest jakaś nazwa firmy produkującej te płytki i gres? Ten Twój gres kuchenny pasuje do mojej koncepcji kolorystyki kuchni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tabaluga slicznie...ty mnie nie strasz ze materiałów brakuje.. choć u nas sporo rzeczy kupionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.04.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Gres super A druga łazienka - po prostu bomba! Zakochałam się w niej! Mogłabyś zdradzić producenta i nazwę kolekcji? Dokładnie czegoś takiego będę szukała do swojej Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 26.04.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 To skoro mogę sie wtracić, to jest jakaś nazwa firmy produkującej te płytki i gres? Ten Twój gres kuchenny pasuje do mojej koncepcji kolorystyki kuchni.. wiolasz gres do kuchni to "FORMENTOR" FIRMY AZTECA http://www.cermag.com.pl/pl/s_azteca_formentor.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 26.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Altariera Gres do łazienki: http://www.cermag.com.pl/pl/l_metropol_yunnan.php a tu cennik ze sklepu- myślę, że też się przyda: http://i50.photobucket.com/albums/f308/dobryszyce/S6000336.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 26.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 gres przepiękny, a druga jasna łazienka mnie powaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 26.04.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Dobrze, że zamieściłaś cennik, to zawczasu zacznę męża urabiać Jak nie starczy pieniędzy na dużą łazienkę, to chociaż do małej się pokuszę na te płytki, no cudne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanika 26.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Droga Tabalugo, jestem pod wrażeniem Twojego budowania (śledzę postępy juz od dawna) oraz Twojego Dziennika. Robisz to z taką pasją i zaangażowaniem, że entuzjazm udziela sie innym. Myślę, że przed Tobą jeszcze niejeden sukces, z takim charakterem zdziałasz wiele. My także zamierzamy budować Pistację, na razie jesteśmy na etapie papierów - zejdzie pewnie do jesieni. Twoje uwagi i komentarze bardzo mi pomagają. Dobrze, że zaczęliście w tamtym roku, bo teraz jest kociokwik. Załamuje mnie to, ale się nie wycofam. Najwyżej budowa potrwa dłużej, a przecież czas i tak upłynie. A propos łazienki - te jasne są cudne - po prostu MIODZIO, jak mówi mój syn (13 lat). Dekory - jeślim dom ma mieć wystrój tradycyjny, nieco romantyczny - jak najbardziej. Ale do nowoczesności chyba nieszczególnie pasują. To tak ode mnie. Pozdrawiam w piękne słoneczno-podkrakowskie popołudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 26.04.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tabalugo - dobrze poszukaj tych płytek Metropolu, Cermag zabija cenami i to niezależnie od rabatów, które można uzyskać. Ja znalazłam swoje antaresy Imoli taniej o 40zł w sklepie internetowym plusk.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.04.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Tez bym nie zamawiala w Cermagu- ceny maja koszmarnie wysokie. DO mnie osobiscie dekory nie przemawiaja- ale ja ogolnie dekorow w tym stylu nie lubie -jak i dekorow w ogole. Na caly dom kupilam 10 szt Wiec chyba nie jestem dobrym doradca w tej sprawie A lazienki obie sa dla mnie fajne - pierwsza troche bardziej nowoczesna w wyrazie. Druga bedzie pasowac do kazdego wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.04.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Droga Tabalugo, jestem pod wrażeniem Twojego budowania (śledzę postępy juz od dawna) oraz Twojego Dziennika. Robisz to z taką pasją i zaangażowaniem, że entuzjazm udziela sie innym. Myślę, że przed Tobą jeszcze niejeden sukces, z takim charakterem zdziałasz wiele. My także zamierzamy budować Pistację, na razie jesteśmy na etapie papierów - zejdzie pewnie do jesieni. Twoje uwagi i komentarze bardzo mi pomagają. Dobrze, że zaczęliście w tamtym roku, bo teraz jest kociokwik. Załamuje mnie to, ale się nie wycofam. Najwyżej budowa potrwa dłużej, a przecież czas i tak upłynie. A propos łazienki - te jasne są cudne - po prostu MIODZIO, jak mówi mój syn (13 lat). Dekory - jeślim dom ma mieć wystrój tradycyjny, nieco romantyczny - jak najbardziej. Ale do nowoczesności chyba nieszczególnie pasują. To tak ode mnie. Pozdrawiam w piękne słoneczno-podkrakowskie popołudnie. Cieszę się, że moje bazgroły mogą komuś pomóc. o tej jasnej łazienki chyba jestem już na 100% przekonana. Zaraz usiądę do rozrysowywania jej. Jeśli chodzi o dekory, chyba masz rację. Zresztą moja siostra powiedziała dokładnie tak samo. Nie będą również pasowały do kominka, jaki planujemy. A ten będzie raczej nowoczesny. Dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 27.04.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Tabalugo - dobrze poszukaj tych płytek Metropolu, Cermag zabija cenami i to niezależnie od rabatów, które można uzyskać. Ja znalazłam swoje antaresy Imoli taniej o 40zł w sklepie internetowym plusk.pl . Dabell Dzięki za namiary. Przyznam, że nie wiedziałam o tym, że cermag jest tak drogi. Zaraz wybiorę się na stronę, którą mi podałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts