ellaj 01.03.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Oj, oj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dziewczynki tu też o sypialniach http://forum.muratordom.pl/kolor-w-sypialni,t23174-540.htm może coś komuś w oko wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 01.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 cała zabawa, by gonić króliczka, a nie dogonić go Zabawa może i przednia, ale przyjemności brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 02.03.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Co jest ważne w sypialni? Żeby łóżko miało zaokrąglone lub miękkie rogi. Nienawidzę kantów, o które ciągle nabijam sobie siniaki To może coś takiego? Dużo zaokrągleń: http://www.bogatti.pl/index.php?lang=default&ct=1&mod=ShowMenu&a=select&id=14 Ciekawy, włoski styl, okleina naturalna i drewno, ciepły kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 02.03.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 niezłę, naprawdę niezłe- dzięki, Sierra! pasie- dzięki za link, fakt można znaleźć kilka niezłych pokoi. W wątku o kolorach więcej jest sypialni w realu, tutaj taki "kącik marzeń"-wątek dla hedonistek i marzycielek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 12.03.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 se tak wklejam, przeglądam i mam frajdę. może komuś też będzie miłosypialnia La Scalahttp://www.dallagnese.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=2#http://www.dallagnese.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=2#http://www.dallagnese.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=2# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 23.04.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 (edytowane) Mam łózko jak na zdjęciu ponizej (zdjęcie zapozyczone). Podłoga to panele merbau, drzwi ciemne - palisander i nie wiem co dalej zrobić , albo raczej od czego zacząć żeby ta sypialnia jakoś wygladała, tzn. ładnie i przytulnie. Musi wystąpic w niej kolor bordo (warunek męża) przedstawię moje propozycje i doradźcie mi proszę; łóżko może którąś z tych tapet - połozyłabym ją za zagłowkiem i lampy - ta z kółeczek lub bordowa+bordowe kinkiery (ale to wydaj mi się że ta opcja wyłacznie do tapety czarnej) Edytowane 23 Kwietnia 2010 przez edak dodanie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 23.04.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalllena 23.05.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Witajcie, jestem na etapie fundamentów, trochę mi je aktualnie zalało więc mam trochę czasu na przemyślenie kwestii funkcjonalności pomieszczeń i ew. zmian w ustawieniu ścianek dzialowych. Zaczęlam od najlatwiejszego pomieszczenia - sypialni. Tak oto wygląda w projekcie: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=11398 Natomiast ja wymyśliłam sobie następujące zmiany: 1) likwidacja okna na wprost wejscia (południowego, blisko od płotu i sąsiadów) na rzecz okna od wschodu (90cm) i balkonowego od zachodu (90cm) z wyjściem na taras - pod kątem mozliwosci wyrzucania poscieli na taras 2) zmniejszenie sypialni na rzecz garderoby Moja propozycja wraz z aranżacją ślamazarnie wyrysowana poniżej - proszę się nie śmiać z moich bazgrołków jestem dopiero na początku drogi http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=11399 A może ktoś z Was zna jakis darmowy lub on-line'owy program do amatorskiego projektowania wnętrz w którym mogłabym sobie zrobić wizualizację ? Edytowane 23 Maja 2010 przez Magdalllena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 24.05.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 hej. ja sobie robiłam wizualizacje w programie z IKEA... może nie jest jakiś super, ale za to prosty w obsłudze...polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalllena 24.05.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 hej. ja sobie robiłam wizualizacje w programie z IKEA... może nie jest jakiś super, ale za to prosty w obsłudze... polecam Hej Gabisiek, instalnęłam sobie ten program IKEI, ale faktycznie ma mało możliwości a poza tym buntuje się i nie chce ze mną współpracować - wisi co chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.09.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Z opisu wygląda na bajzel stylistyczny (dwa kolory zebrano+orzech+barokowa tapeta). Wrzuć zdjęcia.Przede wszystkim przemalowałabym ściany na biało, by uspokoić orgie kolorów. Do tego białe meble. i ewentualnie złociste dodatki, by nawiązać do tła tapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 21.09.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 - Czy zestawienie kolorów piaskowy, fiolet, amarant, złoty, zielony to nie taki głupi pomysł??? Mi chyba ciężko będzie zasnąć po samym wyobrażeniu sobie takiego zestawu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margulka 21.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Ściany zostaw, broń boże nie przemalowywuj na biało, bo w połączeniu z tą barkowa tapetą będzie to fatalnie wyglądało. Wprowadziłabym kolor czarny - może czarne lampki i/lub czarny żyrandol, może któryś z mebli też czarny. Zasłony w którymś z kolorów tapety. Najlepiej zamieść zdjęcia, bo nie wiadomo jak ta szafa z zebrano wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.09.2011 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Czy łóżko ma stać pod ścianą z tapetą? Gdzie są drzwi wejściowe do tego pokoju? Co widać, kiedy stoi się w drzwiach? Jakiej wielkości jest ten pokój? Tapetę zdarłabym czym prędzej, zwłaszcza że jest tania. Trudno sobie wyobrazić coś mniej pasującego do szafy zebrano kremowo-beżowej Ściany pomalowałabym na jakiś chłodny beż harmonijnie spajający krem z szafy i złoto z tapety. Żyrandol - nierzucający się w oczy. Łóżko - proste, rama jak podłoga. Zasłony - gładkie, Lampki nocne - to zależy, czy łóżko stoi bezpośrednio przy szafie. Narzuta - jw. Zasłony - gładkie, ze szlachetnym połyskiem (vide jedwabne np. z Almi Decor), złoty beż. Szafka rtv - po co, skoro on wisi? Kup komodę - kolor najtrudniej będzie dobrać do tego chaosu... Na Twoje ostatnie pytanie odpowiedź może być tylko jedna: to bardzo głupi pomysł. A po wstępie Proszę o wszelkie podpowiedzi, zalecenia odnośnie mojej wizji na sypialnię moich marzeń. wątek jest nieco bez sensu Twoja wizja, Twoje marzenia - to czemu podpowiedzi z forum? Chcesz orgii kolorów, bajzlu stylistycznego - ale to jest wyższa szkoła jazdy, trzeba do tego utalentowanego stylisty wnętrz. Tylko wtedy to wygląda estetycznie, artystycznie i wow! W przeciwnym razie wychodzi tylko bałagan... Zobacz, na czym polega glamour: http://www.thelennoxx.com/category/browse-by-style/glamorous/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.09.2011 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Skoro lubisz taki "bajzel" to go sobie zrób i nie proś o radę, skoro i tak zaraz ją torpedujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts