Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Beti

Recommended Posts

• Odpowiedzi 543
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześc Beti - tak sobie luknąłem na zdjątka z podejściami do rozdzielaczy - no i gratuluje Mirkowi ze zdecydował się na ocynk:)

Dlaczego ocynk?

Aby na wszelki wypadek zabezpieczyć się przed przegrzaniem wody i zniszczeniem zasilania rozdzielaczy?

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj Beti.

Dzieki za stronki na allegro, przydadzą sie bardzo. Ale....piszę odnośnie tego grzejnika, który chcecie kupić. Czy znacie jeszcze kogoś kto je u siebie ma? Moi rodzice kupili je w tamtym roku. Ale nie podam nazwy producenta- czy też ten sam czy nie, nie wiem. Jednak po rozmowie z ojcem wiem, że takich nie kupimy. Wiecznie coś z nimi nie tak, a to sie zapowietrzają a to jakieś jeszcze inne cyrki z nimi są. Albo grzeje góra a dół nie albo na odwrót. Jeśli nie jesteście przekonani na 100% to moze warto pomysleć.

Być może te kłopoty u moich rodziców wynikają jeszcze z czegoś innego nie wiem, ale piec mają w porządku-nowiutki i sprawdzany. Nie bardzo się znam na całej ten "technologii grzania"-jestem wręcz zielona. Jednak mój tata stanowczo odradzał.

Pozdrawiam

akurat tej firmy czyli armatura Kraków nikt z moich znajomych nie ma, ale grzejniki tej właśnie firmy polecił mi Sebo z grupy Podkarpackiej, mówił żeby nie kupować włoszczyzny i chińszczyzny :wink: niestety u niego na sklepie były droższe więc kupuje na allegro, nie wiem jak oni to robią ale tam jest wszystko tańsze :o

jeśli chodzi o sam typ grzejników ( aluminiowe ) to ja się na nie uparłam mąż widzę że wolał panelowe Purmo, ale niestety purmo to dość drogie grzejnik a, tu wiem że za rozsądną cenę będę miała dobry grzejnik :)