Gość 17.03.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 No, ja też. W sumie pogoda marcowa , więc wszędzie choróbska. Moi chłopcy też padli ofiarą. Beti z czego te rury do c.o? Na fotkach wyglądają jak stalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Cześc Beti - tak sobie luknąłem na zdjątka z podejściami do rozdzielaczy - no i gratuluje Mirkowi ze zdecydował się na ocynk:) sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 20.03.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 pineska, Anka dzięki Bogu juz się lepiej czuje, szyja mnie już tak bardzo nieboli dzis byłam nawet na budowie i wynosiłam gruz, więc nie jest źle sebo piony i piwnice faktycznie robił w ocynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 25.03.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Cześc Beti - tak sobie luknąłem na zdjątka z podejściami do rozdzielaczy - no i gratuluje Mirkowi ze zdecydował się na ocynk:) Dlaczego ocynk? Aby na wszelki wypadek zabezpieczyć się przed przegrzaniem wody i zniszczeniem zasilania rozdzielaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 07.04.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.ekartki.pl/cards_files/3/3454_zajaczek3.gif Wesołego Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych, no i oby następne były już w domciu. Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.04.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świat Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.04.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Beti - spokojnych i radosnych Swiąt życzę http://www.deepestfeelings.com/holidays/easter/kids/th_kid3.gif[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 WESOŁEGO ALLELUJAAAAAAAAAAAA http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/wielkanoc/linie/2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 08.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Zdziwisz się: Kto?..., zdziwisz się: skąd?... A ja Ci życzę Wesołych Świąt. Pomyślisz sobie: - To jakaś bajka! A ja Ci życzę smacznego jajka! Czy jestem szczery?... Nie miej obawy! Bo również życzę miłej zabawy!!! Pozdrawiam!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.04.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 dziękuje bardzo za wszystkie życzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.04.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Kurcze. chciałam obejrzec zdjecia w najnowszym wpisie, ale niestety. nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 29.04.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 zdjęcia już są, miałam chwilowe problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 30.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.04.2007 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 ged co takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 30.04.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Dom ładny, synek ładny, inwestorka ładna, więc wszystko bardzo ładne. Fajnie macie w tej waszej wiosce, ludzie sobie nawzajem pomagają, a u nas pod miastem - jak się samemu nie zrobi, albo nie zapłaci, to nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.05.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 dzięki ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.05.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witaj Beti. Dzieki za stronki na allegro, przydadzą sie bardzo. Ale....piszę odnośnie tego grzejnika, który chcecie kupić. Czy znacie jeszcze kogoś kto je u siebie ma? Moi rodzice kupili je w tamtym roku. Ale nie podam nazwy producenta- czy też ten sam czy nie, nie wiem. Jednak po rozmowie z ojcem wiem, że takich nie kupimy. Wiecznie coś z nimi nie tak, a to sie zapowietrzają a to jakieś jeszcze inne cyrki z nimi są. Albo grzeje góra a dół nie albo na odwrót. Jeśli nie jesteście przekonani na 100% to moze warto pomysleć. Być może te kłopoty u moich rodziców wynikają jeszcze z czegoś innego nie wiem, ale piec mają w porządku-nowiutki i sprawdzany. Nie bardzo się znam na całej ten "technologii grzania"-jestem wręcz zielona. Jednak mój tata stanowczo odradzał.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.05.2007 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 akurat tej firmy czyli armatura Kraków nikt z moich znajomych nie ma, ale grzejniki tej właśnie firmy polecił mi Sebo z grupy Podkarpackiej, mówił żeby nie kupować włoszczyzny i chińszczyzny niestety u niego na sklepie były droższe więc kupuje na allegro, nie wiem jak oni to robią ale tam jest wszystko tańsze jeśli chodzi o sam typ grzejników ( aluminiowe ) to ja się na nie uparłam mąż widzę że wolał panelowe Purmo, ale niestety purmo to dość drogie grzejnik a, tu wiem że za rozsądną cenę będę miała dobry grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts