wiolasz 09.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Jeśłi tak to dobrze. Mam nadzieję, ze u Was sie sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel3999 09.05.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ile kosztowało Was odrolnienie działki. No i przybliżony czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.05.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 300zł nie pamiętam ile to trwało ale nie dłużej niż miesiąc czytałam jednak kiedyś na forum o tym że tak naprawdę odrolnienie ( oczywiście do 5 arów) nie kosztuje nic trzeba tylko złożyć wniosek zrobiłam takie oczy ale ja już dawno byłam po odrolnieniu, więc sprawdź jak to jest naprawdę ps nie wiem czy nie czytałam tego na mojej grupie podkarpackiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.05.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 wiola też mam taką nadzieje bo przed chwilą je kupiła dokładnie 108 żeberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Beti, ja teraz też płaciłam 300 zł ale czekałam chyba tydzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 09.05.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ale coś chyba u nas na grupie ktoś wspominał że nie trzeba płacić za odrolnienie do 5 arów, czy mi się cos pokręciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dobrze pamietasz. Tylko że trzeba samemu wiedzieć co i jak wyrysować na mapce i zanieść do geodezji- chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel3999 10.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 A czy są może jakieś warunki, które trzeba spełnić, aby działka została odrolniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Z tego co wiem to chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.05.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 z tego co pamiętam to na sąsiedniej działce musi stać dom, ale na 100% Ci nie powiem, musisz sprawdzić w gminie a czy to jest już Twoja działka czy dopiero masz zamiar ją kupić ? bo jeśli kupić to trzeba złożyć wniosek do ARiMR czy aby nie sa zainteresowani kupnem tej działki ( mają pierwszeństwo) ale nie martw sie oni prawie NIGDY nie są zainteresowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.05.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 pawełnajlepiej wpisz w wyszukiwarce ( u góry po prawej )odrolnieniei szukaj np. w prawie tam jest mnóstwo postów na ten temat np.http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91949&highlight=odrolnienieitd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel3999 10.05.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dzięki Beti. A działkę mam już upatrzoną i niestety stoi na odludzi bez domków, ale za to okolica bardzo piękna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.05.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 no wiec mam ten kociol tylko ze jestem z pod wrocławia, a to kawałek, ja również długo się zastanawiałem nad kotłem, ale wygrał podajnik tłokowy, dlaczego? już mówię: ponoć ślimakowe są dość głośne -słychac rzęzenie, -slimakowy przetrawi max 2,5 cm, no i często się zrywa zawleczka na wale ślimaka (oczywiscie tylko wtedy kiedy wpada coś wiekszego), no i w ślimakowym nie mozna palic mialem (chyba ze sie myle), co do stalmarka, to sypie do niego wszystko, najczesciej sypie do niego mial z kawalkami wegla, dorobilem sito 4x4 cm i wszystkie wieksze kawalki sie zatrzymuja, a tak naprawde nawet jak cos wiekszego wpadnie to sie nic nie dzieje, tylko chrupnie i podajnik idzie dalej a teraz co mi sie nie podoba: niepodoba mi sie czestotliwosc wywalania popiolu, z mialu jest go mnostwo co 3 dni trzeba wynosic, zasobnik tez nie za duzy 90kg to zdecydownie za mało, ale akurat to nie problem, bo juz mam blache na przerobienie zasobnika na 300 kg, i mam plan aby przebić się przez sciane piwnicy i sypac mial prosto z zewnatrz co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.05.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 dzięki EDZIA nawet nie spodziewałam się takiej szybkiej reakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 15.05.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Oj bidulko, mam nadzieję, ze juz wyzdrowiałaś i nie było to nic powaznego. Trzymam kciuki za szybkie postepy na budowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.05.2007 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 już jest lepiej teraz przeskoczyło choróbsko na Robcia, ale w lżejszej formie czuje się na tyle dobrze że idę dziś na rozmowę w sprawie pracy zobaczymy Wiola ty to jesteś dopiero szczęściarą, gratuluje przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.05.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Beti, u nas od dwóch tygodni cała trójka na antybiotykach ale już powoli wychodzimy.. Powodzenia na rozmowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.05.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.05.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Słoneczko Dużo zdrówka, owocnej rozmowy i siły do malowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 17.05.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 na rozmowie byłam było dość miło, o dziwo, ale myśle że branża bliższa mojemu mężowi (usługi neti rozprowadzają) ale zaobaczymy, choć rozmowy w sprawie pracy traktuje narazie bardziej jako trening bo będe miała problem co zrobić z moim smykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts