kasia64 17.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.05.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Beti spadł mi komputer i wyszło nie wiadomo co. Chciałam Ci napisać że jak znajdziesz odpowiednią pracę to i opiekunka do smyka też się znajdzie.Potrzebny jest tylko czas.Pozdrawiam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 14.06.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Zaraziłem się kotłem tłokowym ... rozgryzam temet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.06.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 kupiłam stalmarka mam go juz w domu ale nie jest podłączonymam nadzieje że był to dobry wybór za wmiarę niska kasę powiedz co tam rozgryzłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Beti powodzenia na obronie. Trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 21.06.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 kupiłam stalmarka mam go juz w domu ale nie jest podłączony mam nadzieje że był to dobry wybór za wmiarę niska kasę powiedz co tam rozgryzłeś? Jestem w 99 % zdecydowany, ale mam kłopot z jego ustawieniem - potrzebuję dwa kotły i nie wiem jak je ustawić w kotłowni, aby był wygodny dostęp do zbiornika i wyczystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 22.06.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ged jestes zdecydowany na stalmarka??? Aniu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 22.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ged jestes zdecydowany na stalmarka??? Tak. Producent blisko Krakowa, opinie na jego temat dobre, tanie paliwo, łatwe czyszczenie. Spróbuję dorobić do niego większy zasobnik i wyciąganie popiołu jakimś odkurzaczem. Kiedy się wprowadzacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.06.2007 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 oj ged kaska się prawie skończyła więc teraz będzie ciężko w tym roku chcemy zrobić jeszcze co. wylewki i ocieplić dom bez elewacji, w zimie może Mirek będzie kładł płytki Ja optymistycznie chce sie wprowadzić na zime w 2008 roku choc Mirek w to wątpi, ale jeśli pójdę do pracy a Robcio do przedszkola to wtedy weźmiemy kredyt i może marzenia się spełnia A co do pieca to my też myślimy o powiększeniu zasobnika, zobaczymy jak to wyjdzie w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 24.06.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Czy musicie wszystko wykończyć na raz? nie da się częściowo? Ja nie mam jeszcze dachu i tak kombinuję aby wykończyć jedno pomieszczenie, łazienkę i zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.06.2007 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 prace wstępnie są wycenione na 30tyś aby się wprowadzić na parter (płytki podłogi, farby, agd, łazienka, schody, meble do kuchni, parapety…) choć to może nie jest bardzo duża kasa w porównaniu z kosztami całej budowy co poniektórych, ale dla nas nieosiągalna Bardzo dużo nam pomagają finansowo rodzice, ale im też juz sie kończą oszczędności, choć mam nadzieje ze moi jeszcze coś sie dorzucą Ged przy zarobkach 1100 miesięcznie na kredyt nie mamy co liczyć więc musze iść do pracy, ale Robcia (2,5roku) nie chcą zabardzo przyjąć do przedszkola ( brak samodzielności) i tak się koło zamyka więc będziemy ciułać pomalutku, choć i tak się cieszymy że już tak dużo mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 24.06.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Beti , widze ,że coś nas łączy jeszcze oprócz zmagań budowlanych, tez sie wtym roku bronię,ale w11 lipca dopiero A tu tyle innych spraw na głowie...... pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.06.2007 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 ja sie bronie w wtorek, jutro ostateczna powtórka i do boju cyla widzę że u Ciebie dom już stoi i juz jesteście na tym samym etapie co my ale ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 24.06.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 płytki podłogi, farby, agd, łazienka, schody, meble do kuchni, parapety…) A czy to jest konieczne do zamieszkania? Ma być ciepło, ma być kuchnia do gotowania, kibelek, umywalka i prysznic. Reszta jest niepotrzebna. Mieszkałem kiedyś zimą w wiejskiej chacie. Wodę trzeba było przynosić kilkaset metrów ze studni, za potrzebą iść za stodołę, bez przerwy dokładać drewna do pieca. Płytki, meble, panele to tylko luksus. Nie potrzeba tego wszystkiego aby spokojnie mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.06.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Beti, trzymam kciuki za wtorek co do przedszkola, to jakieś dziwne. A co określili jako "brak samodzielności"? Znajdź normalne przedszkole, tak jak ja, gdzie dziecko uczy się wszystkiego, lub większości bez popychania i ponaglania. Kiedy pytałam, co powinna umieć moja przy przyjęciu do przedszkola, pani dyr. z uśmiechem powiedziała, że dzieci nauczą wszystkiego a moja ma być tylko szczęśliwa. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 26.06.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 No i .......... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 26.06.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Beti pewnie świętuje sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 27.06.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 no i zdałam !!!!! weszłam druga pytania były dość proste ja dla mnie nawet porozmawiałam troszku z komisją o aplikacji jednym słowem dostałam 5 bardzo się cieszę oczywiście wczoraj było oblewanie choć Mirek sie troszku rozchorował wiola jeśli chodzi o przedszkole to u mnie na wsi jest tylko jedno wogóle wszystkie przedszkole w okolicy przyjmują dzieci od 3 lat które umieją samodzielnie iść do ubikacji i się załatwić robcio oczywiście umie już sikać i robić kupkę ale nie rozbierze się i nie ubierze sam a niestety na ok 17 dzieciaków w wieku od 3 do 5lat jest tylko jedna pani w grupie starszaków tez jedna i dlatego nie mają jak wyjść z dzieckiem do ubikacji poza tym rober jeszcze śpi koło 12 dwie godziny a w tym przedszkolu nawet nie leżakują z jedzeniem też sobie jeszcze nie poradzi ta wogóle to jestem zszokowana że tak mało jest wychowawców na taka gromadkę dzieci Niestety Robcia sie więc nie kwalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 27.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 GRATULACJE Jedna pani 17 dzieciaków - coś mi się wydaje, że tak nie wolno. Sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 27.06.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts