Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak się dusi dzieci ?

Recommended Posts

Jest to Uruk-haj z Władcy Pierścieni, zabójca Boromira....

Czyżbyś Zosieńko miała skłonności masochistyczne?

A tam zaraz masochistyczne. Ty jesteœ facet, to nie rozumiesz. A to kawał chłopa, szkoda żeby się marnował w jakimœ tam Mordorze :wink:

(mam nadzieję, że mšż tego nie przeczyta)

Pokar ! Przeszkód nie ma! Łukaszen to posesjonat! Ma młyn!

Koło dorobicie, teściowe, zdaje się , macie....

Sonika! Poproś męża o demonstrację wiertła SDS do betonu o dł. 10cm i średnicy 8mm. Popróbuj tym udusić dziecko! Jak Ci się uda, to każdy sąd Cię uniewinni! Wybierz bachora sąsiadów. Tego najwrzaskliwszego! :lol:

Wydaje mi się, że niebezpieczeństwa faktycznego uduszenia nie ma. No, chyba żeby ktoś od Chińskiej małpy pochodził! :roll:

Ich jest sporo. Może to prawo wielkich liczb? Może tam się już zdarzyło a u nas nie i dlatego nie wiemy jak to się robi? :oops:

Pozdrawiam Adam M.

O rany!!!! super :o Jak się dusi dzieci?! Całkiem legalnie mozna się tego dowiedzieć :D Pracuję w takiej instytucji, gdzie tych dzieci w wieku 15-18 lat jest bez liku.....Coś w tym jest... To pewnie dlatego biorę sie za budowę domu... Narzędzia do duszenia? Te moje nie gryzą książek i zeszytów... :-? Moze ktoś zna takie, które .... :lol:

E.

P.S. To tak na wszelki wypadek :D Lubię swoją pracę! I te "dzieci" po większej części też!

Oczywiście Gerion!

Są miłośnicy RPG.

Jedno pomieszczenie mam zawalone armiami z Warhammer Fantasy......

Cała gromada ludzi w różnym wieku przychodzi i grają, grają, grają...

A ja lubię grać w karty i jak chcę sobie pohazardzić, gram na kurniku w kierki lub w brydża.

ave!

Jak je lubisz, to trzymaj je z daleka od WSZELKICH PRZEDMIOTÓW. Zwłaszcza wyprodukowanych w Chinach. Ciekawe , czy na papierku przypiętym do portek i T-szorta też to napisali. Nie sprawdziłem!

Jeżeli tak - to chyba kazać im pozdejmować! Ale to kryminał pewny z innego paragrafu!!!

Cholera! Gdzie uciekać, jak Oni z całą Europą handlują?! :o :o

Jest problem! :roll:

Adam M.

Tak, tak Adam. Żółta rasa zaleje(już -wa) świat!

A może to nie dzieci mają się dusić, tylko to dzieci mają dusić :o :o

"Chronić przed dziećmi. Ryzyko uduszenia." :o

Ja jednak myślę, że oni sobie z nas po prostu jaja robią :lol:

uważają zachodnich amerykanów za fiksantów - i słusznie.

Przeczytaj niektóre przepisy, dyrektywy unijne.

Żółci myślą: To są czubki! I mają rację.

Dobrobyt białasom popi.....ł w główkach.

A my im damy jeszcze do myślenia. Ryzyko uduszenia?

Co oni tam używają? - garotę. A nam podrzucają wiertla do betonu.

Bogusław

Faktycznie! Nie pomyślałem, że jak dam starszemu Chińskie narzędzie i każę nim zrobić dziurę, to On mnie po prostu udusi! :o :o :roll:

To o te starsze, pędzone do pomocy tu chodzi! :o

To też ma sens!

Pozdrawiam Adam M.

Starszy Sęp zrobi Ci tym wiertłem tracheostomę, niby to niechcący... :o

Będziesz miał bezgłos i go nawet nie opier.....z. (Koło Fortuny).

Możesz sobie co najwyżej porzęzić na boku.

To ci żółtki. Chitre takie.

Na wszelki wypadek niech wykuje dziurkę majzlikiem.

Chinczycy wiertla i termometr tylko wyprodukowali , napis na opakowaniu to raczej dzielo tlumacza , ktory "tlumaczy" zgodnie z przepisami UE.

W Azji przyrost naturalny jest mocno dodatni , nikt nie wpadlby tam na pomysl aby chronic dzieci przed wiertlami. W Europie z przyrostem naturalnym sytuacja jest odmienna , stad takie etykiety.

Oczywiscie jest to idiotyczne i niestety nie tylko to.

Poniewaz populacja wszystkowiedzacych skretynialych urzednikow , w przeciwienstwie do liczby urodzen , wzrasta z roku na rok takich napisow i pomyslow bedzie coraz wiecej.

Jak sie nie wezmiemy do roboty to podzielimy los Neandertalczykow , ktorzy tez kiedys tereny obecnej UE zamieszkiwali.

pokar - zaparaszam na priva - też jestem Zdolny Ślązak.

A tak na marginesie - sa trzy Śląski - Dolny ( prawdziwy - nazwa przecież pochodzi od Góry Ślęży - na NASZYM Śląsku ) Górny ( farbowany ) i Nijaki czyli Opolski.

Pozdrawiam wszystkich patriotów lokalnych! Ze wszystkich Śląsków i innych rejonów naszego pięknego Kraju.

Adam!

Jak tam mają się twoje wynalazki, bo dawno się nie kontaktowaliśmy? Co teraz jest u Ciebie na tapecie / na stole w warsztacie ? na moim stoi tylko czasem piwo... :cry: Jak tylko wychodzę z zakrętu i mam nadzieję, że wezmę się za konkrety, to zaraz wyłazi jakaś cholera i psuje i trzeba się, za przeproszeniem, znów spuszczać.

Dasz się na wiosnę zaprosić na II imprezę MEW? A robisz coś z maszynką? Zdjęcia mojej widziałeś - trup. A miało być tak pięknie...

POZDRAWIAM!

Ł.

PS. Mam nadzieję, że nie obrażą się na mnie mieszkańcy innych Śląsków :wink:

Ale piszą, że się dusi!

Dużo umiem, ale tego nie! :o

Adam M.

To proste. Wystarczy kawałkiem folii zatkać sobie otwory oddechowe i przytrzymać dłuższą chwilę. Nieprawdopodobne? Nie ma znaczenia.

Producent zdejmuje z siebie w ten sposób odpowiedzialność za takie lub inne przypadki. Ostrzegał przecież, że to może być niebezpieczne.

Być może w naszej rzeczywistości wydaje się o kuriozalne ale zapewniam

Cię, że w USA już nie.

Zgoda

Opakowania się z reguły wyrzuca.

Podjadę do Ciebie z dzieckiem i tym wiertłem. Wezmę aparat. Damy łebkowi to wiertło i będziemy patrzeć kiedy się zacznie dusić. Jest tak samo rozgarnięte jak te Amerykańskie.

Co Ty na to?