felekp 16.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Uważajcie na Firmę Panel Pol Group Kraków al. Krasińskiego 15; ul. Radzikowskiego 1, Kraków, Małopolskie 31-112 Ta firma wykonuje usługi w koszcie materiału, który jest o wartość usługi droższy. Niestety ja dałem się nabrać zapłaciłem ponad 4000 za 60 m2 podłogi, która po 8 miesiącach zaczęła się sypać. Wówczas sprzedawcy (kierownictwo jest nieuchwytne) zaczęli mi wmawiać, że powstałe uszkodzenia są skutkiem chodzenia po podłodze i tym mnie zaskoczyli. Po osobistej wizycie w obu sklepach i dłuższej dyskusji udało mi się ich przekonać, że jednak usterki powinny zostać usunięte w ramach gwarancji (pękające w wzdłuż listwy progowe). Firma zaczęła stosować inną taktykę a mianowicie powiedziano mi a było to miesiąc temu, że wykonawca się ze mną skontaktuje i dokona naprawy. Ale się nie kontaktuje. W tej sytuacji chyba znajdę kogoś kto mi to naprawi a innych przestrzegam przed oszukańczą firmą. Jej pracownik powiedział mi w trakcie rozmowy, że oni wymieniają setki tych listew ale zawsze odpłatnie a nie w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.03.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jeżeli chcesz cokolwiek reklamować rób to pisemnie, listem poleconym, żebyś miał podkład w sądzie!tyle o tym było na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deidre333 16.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witajcie Czy możecie mi polecić solidną i uczciwą firmę/osobę która wykona cyklinowanie parkietu (Kraków)? Fajnie by też było żeby cenę mieli rozsądną. Pełno jest ogłoszeń różnych panów Mietków, ale nie mam pojęcia jak u nich z jakością. ps. przeczytałam topic zanim zadałam to pytanie. Niestety nikt do tej pory nie polecał 'parkieciarzy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felekp 16.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Masz rację ale cała sprawa jest właściwie groszowa a mnie chodzi o zasadę. Czy firma jest solidna czy też nie. Wymiana tych listew to 15 minut pracy i koszt kilkunastu złotych ale świadczy o tym czy firma poczuwa się do odpowiedzialności za usługi, które wykonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 16.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Niestety nikt do tej pory nie polecał 'parkieciarzy'. jak nie, jak tak Pan Kasprzyk - tel. 606 760 374. bardzo ładnie położony parkiet, cenowo było umiarkowanie - zadzwoń, zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deidre333 16.03.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Niestety nikt do tej pory nie polecał 'parkieciarzy'. jak nie, jak tak Pan Kasprzyk - tel. 606 760 374. bardzo ładnie położony parkiet, cenowo było umiarkowanie - zadzwoń, zapytaj. a czy cyklinuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 16.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Niestety nikt do tej pory nie polecał 'parkieciarzy'. jak nie, jak tak Pan Kasprzyk - tel. 606 760 374. bardzo ładnie położony parkiet, cenowo było umiarkowanie - zadzwoń, zapytaj. a czy cyklinuje? na pewno tak- ma cały potrzebny sprzęt - po prostu zadzwoń i zapytaj bezpośrednio czy to zrobi i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
freetask 17.03.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 no to się zdecyduj... Niestety ja dałem się nabrać zapłaciłem ponad 4000 za 60 m2 podłogi, która po 8 miesiącach zaczęła się sypać. Wymiana tych listew to 15 minut pracy i koszt kilkunastu złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 17.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witajcie Czy możecie mi polecić solidną i uczciwą firmę/osobę która wykona cyklinowanie parkietu (Kraków)? Fajnie by też było żeby cenę mieli rozsądną. Pełno jest ogłoszeń różnych panów Mietków, ale nie mam pojęcia jak u nich z jakością. ps. przeczytałam topic zanim zadałam to pytanie. Niestety nikt do tej pory nie polecał 'parkieciarzy'. Możesz też spróbować do pana Łukasz to nr 516860911, na pewno cyklinuje, konkretny jest, i też od razu najlepiej zapytać czy zrobi i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.03.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witajcie Czy możecie mi polecić solidną i uczciwą firmę/osobę która wykona cyklinowanie parkietu (Kraków)? Fajnie by też było żeby cenę mieli rozsądną. Pełno jest ogłoszeń różnych panów Mietków, ale nie mam pojęcia jak u nich z jakością. ps. przeczytałam topic zanim zadałam to pytanie. Niestety nikt do tej pory nie polecał 'parkieciarzy'. Zobacz do mojego podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deidre333 17.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario2909 19.03.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam wszystkich!Czy ktoś z Was ma może namiary na solidnych cieśli i zbrojarzy(Kraków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 19.03.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Prace na naszej budowie posuwają się i mogę już polecić:- Firmę Grafitti Stop z Węgrzec - kupiliśmy u nich okna OknoPlus i je nam zamontowali. Profesjonanie, terminowo, bardzo atrakcyjna cena. Kontakt koniecznie z p. Kamilem.- Elektryk Kazimierz Kuśnierz firma Elektrokus tel. 692 081 376. Skończył u nas elektrykę dwa tygodnie temu. Wszystko w porządku, terminowo, itp. Nie było problemu z wprowadzaniem zmian i poprawek w trakcie. Doradza. Pracuje osobiście z pomocnikami, których ostro pilnuje i gania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dar52 21.03.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Polecam Firmę WAMP-BUD z Dobczyc, pracują solidnie, maja bardzo dobry sprzed, można się z nimi dogadać. Firma istnieje już od 1996 roku na rynku. Tylko jedna wadą tej firmy są dość odległe terminy, no ale cóż widać ze są dobrzy w tym co robią. 603 582 055 Chorobik Władysław 603 582 056 Jaśkowieć Mieczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 21.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Polecam Firmę WAMP-BUD z Dobczyc, pracują solidnie, maja bardzo dobry sprzed, można się z nimi dogadać. Firma istnieje już od 1996 roku na rynku. Tylko jedna wadą tej firmy są dość odległe terminy, no ale cóż widać ze są dobrzy w tym co robią. 603 582 055 Chorobik Władysław 603 582 056 Jaśkowieć Mieczysław Konto zalozone dzisiaj i zaczynasz od 2 postow polecajacych te firme? Hmmm, ok, kazdy to sam oceni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 22.03.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Polecam Firmę WAMP-BUD z Dobczyc, pracują solidnie, maja bardzo dobry sprzed, można się z nimi dogadać. Firma istnieje już od 1996 roku na rynku. Tylko jedna wadą tej firmy są dość odległe terminy, no ale cóż widać ze są dobrzy w tym co robią. 603 582 055 Chorobik Władysław 603 582 056 Jaśkowieć Mieczysław Może to i rzeczywiście autoreklama, ale wykonawca wg mnie dobry. Już ich kiedyś polecałem. Robili moją chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwitkowicz 23.03.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Czy ktoś może polecić ekipę do ocieplenia poddasza? Może ktoś korzystał z wcześniej podanych namiarów i chciałby się wypowiedzieć o jakości usług tych wykonawców. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam również szukam kogoś do sprytnego i w rozsądnej cenie do położenia wełny + stelaż + folia - bez płyt GK na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 25.03.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ja po dzisiejszej akcji z wykonaniem przepustu na rowie melioracyjnym mogę z czystym sumieniem polecić "koparkowego" pana Tadka tel. 798 753 791. Działa głównie na zachód od Krakowa (Czernichów, Liszki etc.) ale jest raczej mobilny. Płaciłem 80 zł/godzinę http://images35.fotosik.pl/131/028273ee24c07da9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 27.03.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Szukam firmy montującej alarmy firmy paradox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 28.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam, Do białej listy mogę dodać Panów od wykończeń wnętrz. Flizowanie, malowanie, biały montaż, re-gipsy. Cenowo na prawdę korzystnie.Pan Stanisław 510261514. pozdr (poszukuję drewna kominkowego na następny sezon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts