Szmaragda 16.11.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Zdecydowaniw BIAŁA LISTA Betoniarnia Wojnicz .Słowni, punktualni i nie oszukany beton .Beton pierwsza klasa .Zresztą właśnie przez to że tu była chwalona to myśmy też z korzystali z jej usług . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syjam23 16.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) BIAŁA LISTA Szczerze polecam firmę TARTAK KUŚ http://www.tartak-kus.malopolska.info/ W tym roku zakończyłem stan surowy domu. Miałem do czynienia z kilkoma dostawcami materiałów budowlanych. Było różnie z terminowością, z wcześniej ustalanymi cenami, z jakością dostarczonych produktów. Ogólnie nie było łatwo żeby, towar był dowieziony w terminie, żeby nie był uszkodzony i żeby cena się nie zmieniła przy dostawie. I na koniec bardzo miłe zaskoczenie jw Tartak Kuś (pisze że na koniec ponieważ, zamówiłem u nich więźbę dachową): - terminowość - dostawa ustalona co do godziny - elementy więźby idealnie proste - bardzo szybki czas realizacji zamówienia ( 17m3 więźby wycięte w 5 dni) -cena ustalona pół roku wcześniej nie uległa zmianie - super komunikacja (telefon email) pozdrawiam Panią z biura PS Nie jestem pracownikiem tej firmy, znajomy właściciela . Tylko po prostu po całych tych przejściach z dostawcami materiałów byłem na koniec tak miło zaskoczony że musiałem to napisać. Napewno skorzystam z ich uług jeszcze nie raz. Edytowane 16 Listopada 2013 przez syjam23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.11.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 (edytowane) Witam Aktualizacja na dzień ;1.11.2013 Edytowane 10 Grudnia 2013 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 21.11.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Potwierdzam i również polecam - pełny profesjonalizm i terminowość, dobre ceny i drewno bardzo dobrej jakości. BIAŁA LISTA Szczerze polecam firmę TARTAK KUŚ http://www.tartak-kus.malopolska.info/ W tym roku zakończyłem stan surowy domu. Miałem do czynienia z kilkoma dostawcami materiałów budowlanych. Było różnie z terminowością, z wcześniej ustalanymi cenami, z jakością dostarczonych produktów. Ogólnie nie było łatwo żeby, towar był dowieziony w terminie, żeby nie był uszkodzony i żeby cena się nie zmieniła przy dostawie. I na koniec bardzo miłe zaskoczenie jw Tartak Kuś (pisze że na koniec ponieważ, zamówiłem u nich więźbę dachową): - terminowość - dostawa ustalona co do godziny - elementy więźby idealnie proste - bardzo szybki czas realizacji zamówienia ( 17m3 więźby wycięte w 5 dni) -cena ustalona pół roku wcześniej nie uległa zmianie - super komunikacja (telefon email) pozdrawiam Panią z biura PS Nie jestem pracownikiem tej firmy, znajomy właściciela . Tylko po prostu po całych tych przejściach z dostawcami materiałów byłem na koniec tak miło zaskoczony że musiałem to napisać. Napewno skorzystam z ich uług jeszcze nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IvanS 11.12.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ja też poproszę, dobrą ekipę do kostki i ogrodzenia granitowego z okolic Małopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 13.12.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 witam,szukam porządnej ekipy do zrobienia bramy przesuwnej wjazdowej ocynkowanej z deskami i furtek z prostym niezadaszonym śmietnikiem do tego.Poprzednia doprowadziła mnie prawie do depresji.będę cholernie wdzięczny za pomoc.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 17.12.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Do wrzucenia na białą listę - elektryka.serdecznie polecam firmę LanSystem Pana Krzysztofa Kucika. Konczy u mnie właśnie prace. Jeden z niewielu gości, którzy robotę u mnie zrobili/robią porządnie. Jeszcze nie skończył (nie chce zapeszyć), ale na razie jest dobrze. Zalety:1) fachowo doradzi ,2) zawsze jest dostępny, (mail/telefon), gdy pojawia się pytanie,3) zamontuje „wszystko” czego sobie klient życzy lub patrz punkt 1) gdy głupota - odradzi,4) jest „na czasie”,5) nie ma fuszery, niedoróbek, odwlekania robotyŻałuję jedynie, że nie miałem go od początku.Szczerze polecam.Namiary telefoniczne: 605 064 047. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maarioo 17.12.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 (edytowane) do usunięcia! Edytowane 23 Grudnia 2013 przez maarioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 18.12.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 F.P.U.H. „PERFEKT-BLACH” - absolutnie nie polecam tej firmy. Nie szanują klienta, nie wykonują zleconej im pracy, obiecują np. wywiercenie dziur w betonie na kotwy, potrzebne do przymocowania garażu do podłoża, czego oczywiście nie robią, no chyba, że dodatkowo odpłatnie - 150 zł. Ceny bardzo wysokie, lepiej skorzystać z innych firm. Czas usługi od zamówienia do zrealizowania miał trwał kilka dni, trwa już 3-tydzień. Właściciel firmy bezczelny, mało konkretny zwodzi ludzi. CZŁOWIEKU, KTÓRY TO CZYTASZ - SZANUJ SIEBIE I NIE KORZYSTAJ Z USŁUG TEJ FIRMY! do tego typu wpisów - są czarne listy.... dobrze poprzeć twój wpis jakim dowodem.... szczególnie że to Twój pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.12.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 A ja odradzam zakupy w firmie GB BUDUSS w Rząska na ul. Balickiej. Kupiłam w ich sklepie internetowym sterownik Junkers FW120 + czujnik temperatury do zasobnika. W mailach potwierdzili, że mają towar na miejscu i wyślą zaraz po zapłacie. Nie wysłali. Po upomnieniu wykręcali się problemami z kurierem. Po kolejnym upomnieniu się o przesyłkę wysłali fałszywy list przewozowy. Po następnych przestali odpowiadać. Rozłączali też rozmowy telefoniczne. W końcu poszłam na Policję zgłosić oszustwo. Tydzień później (miesiąc po zamówieniu) towar przesłali (bez faktury i slowa przeprosin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pracoholik 23.12.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Tylko tak pięknie brzmi a kończy się jak u mnie 2 wyroki sądowe z nakazami zapłaty. Komornicy którzy nie mają z czego ściągnąć długu i oczywiście zaraz umarzają. Oczywiście dług + koszty sądowe + koszty komornika Jak się postarasz do zawsze jakiś sposób na taką parchę znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 23.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 podaj jaką chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.12.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 podaj jaką chętnie skorzystam BMW, bagażnik, łopata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b2211 24.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 cóż na to już wpadłem ale nie mam tyle samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bradykardia1 08.01.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Już kiedyś polecałam jako całą firmę , ale teraz chciałabym pochwalić szczególnie pana Rafała z Remont Serwis- niedawno dokonywał kilku przeróbek elektrycznych oraz położył nam alarmówkę w całym domu - fachowo doradzi , poleci gdzie taniej i przede wszystkim robi wszystko terminowo i czysto - co dla nas jest bardzo ważne ! Tel. do p. Rafała 791-987-711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wygodny II 17.01.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Witam, czy udało Ci się coś wiecej ustalić, właśnie chcę kupić parkiet i podjałem z tą firmą wstępną rozmowę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wygodny II 17.01.2014 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 dotyczy parkity avi firma z Przeginii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 18.01.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Kochani, kiedyś była w tym wątku czarna i biała lista, tzn. tylko nazwy firm i dane kontaktowe i odnośniki do opinii. Orientujecie się gdzie ona jest? Nie mogę jej znaleźć a przegrzebanie się przez 150 stron wątków trwa wieki Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.01.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 ulkap - chodzi Ci pewnie o tą listę: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Ma%C5%82opolska-bia%C5%82a-i-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w.&p=4056112&viewfull=1#post4056112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzaaa 18.01.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witam Szukam opinii dla znajomego o firmie solar shop z Wadowic zajmującą sie instalacją pomp ciepła. Chodzi mi nie o pompy a o informacje o firmie - czy są może problemy jakieś, opóźnienia w instalacji itp czy może firma jest godna polecenia ? Może ktoś z forumowiczów korzystal z uslug firmy solar shop z Wadowic ? Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts