Becik 18.02.2003 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 A gdyby nic z tego nie wyszło to proponuję powrócić do tematu przed jakimś długim weekendem ( np 1-3 maja ) i zorganizować taki zlot w Zakopanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.02.2003 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Beciku,czemu w Zakopanym,myślisz że forumowiczom z wybrzeża będzie po drodze?Myślę,że nie powinniśmy dyskutować gdzie powinno zostać zorganizowane spotkanie,tylko zebrać jak najwięcej głosów popierających ten pomysł.Redakcja musi widzieć że chcemy. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Kasiorek dnia 2003-02-18 18:52 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 19.02.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 No właśnie - dlaczego w Zakopanem. Oczywiście jestem chętny i nawet skłonny pokonać paręset kilometrów - w rozsądnym terminie oczywiście. Sezon budowalny zbliża się szybkimi krokami, więc czasu będzie mniej i dobrze gdyby Redakcja wzięła to pod uwagę. Pozdrawiam ze słonecznej /dzisiaj/ Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 19.02.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Dlatego że wielu forumowiczów pojedzie tam wtedy niezależnie od planowanego spotkania . A dla tych co nie będą w Zakopanem - to może latem nad naszym Bałtykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 19.02.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 TAK, tak, tak, nad morze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 o tak mozemy urzadzic takie spotkanko..ale laboga nie na jeden dzien..bo ledwo przyedziemy a juz wyjezdzac trzeba:sad: no i liste chetnych trzeba by było zrobic..:smile:i ustalic gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 04.03.2003 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2003 czy "młodzi" forumowicze też mają wstęp? Bo jak tak, to ja zawsze i z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.03.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 wszyscy maja wstęp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.03.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 Tylko, że na razie nie wiadomo gdzie można by wstąpić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.03.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 może najprościej byłoby przy okazji jakiś targów, których Murator organizuje kilka w ciągu roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 05.03.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2003 ups, coś mi nie wyszło, w każdym razie ta propozycja powyżej to nie anonimowa, tylko moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 06.03.2003 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 Popieram propozycję Mdziubka! Redakcjo - ruch należy do Ciebie! Ogólnopolski Zjazd Forumowiczów pod egidą Muratora - najlepiej w Kampinosie (tu będę konsekwentna w lansowaniu, mimo niekoniecznie dużego poparcia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 06.03.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2003 WitamPomysł bardzo mi się podoba. Rozumiem brak entuzjazmu ze strony redakcji , a może by tak redakcja zajęła się organizacją miejsca np. jakiś ośrodek w Polsce centralnej plus sponsorzy a my żeby nie naciągać redakcji na koszty zrzucimy się np. po 50 zł.Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 10.03.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Ja też chętnie dołączę do spotkania. Myślę, że bez naszego udziału w finansowaniu nic się nie zadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.03.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Popieram niezłego... ale nawet jakos nie mozemy ustalic miejsca spotkania...to co bedzie z okresleniem terminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 10.03.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 Luśka - to może tak: Zjazd przy okazji jakiś targów organizowanych przez Muratora, spotkanie na terenie targów, może jakieś niespodzianki od Redakcji + Kampinos, gdzie można by zorganizować na ten przykład mecz piłki nożnej Forumowicze-Redakcja (takie ładne boisko jest na polanie Honorowych Dawców Krwi), czy konkurs na budowę najładniejszego szałasu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdziubek 10.03.2003 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2003 coś mi uśmiech szeroki nie wyszedł. Czy jest gdzieś spis działających tu emotikonów, czy trzeba metodą prób i błędów? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 11.03.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Zdecydowanie popieram ideę spotkania! Kampinos - czemu nie? byle ciepło było, a to już pewnie wkrótce Ponadto uważam, że Redakcja mogłaby wręcz mieć za złe, gdyby to nie Ona była gospodarzem i organizatorem zjazdu! W końcu to przecież od Muratora się zaczęło i cały czas my, forumiowicze, korzystamy z jego gościny :} Ktoś wspomniał o Zaczarowanym Parasolu - zjazd to idealna okazja, by podsumować wszystkie konkursy i przedstawić ogółowi zwycięzców. Proponuję, by Forumowicze zostali zaopatrzeni w koszulki Muratora z np. wybraną maksymą domu. A może można ogłosić nowy konkurs? np. "Najgenialniejsze pomysły na zjazd". Kto za? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 11.03.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2003 Pomysł konkursu dobry, tylko temat postawiony zbyt ogólnie. Interpretacje mogą być szalone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2003 chciałam zobaczyc czy cos wiecej ustalono..... no i nic dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts