Last Rico 14.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Proponowałem kiedyś aby pewien specjalista rozpoznał swoją robotęi wskazał w której szklance jest jego woda święcona, a w której woda z kranu..Niestety... też nie podjął próby, mimo że miał odpowiedni staż w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 14.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mechanizm jest prosty, bo oparty na strachu Najpierw, trzeba ludziom wmówić jakieś wymyślone zagrożenie, ( tak -- aby uwierzyli ) potem trzeba ich nastraszyć, a na końcu oznajmić, że i tak mają szczęście... bo jest dla nich ratunek ! Oczywiście... to będzie trochę kosztować ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.03.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mechanizm jest prosty, bo oparty na strachu Najpierw, trzeba ludziom wmówić jakieś wymyślone zagrożenie, ( tak -- aby uwierzyli ) potem trzeba ich nastraszyć, a na końcu oznajmić, że i tak mają szczęście... bo jest dla nich ratunek ! Oczywiście... to będzie trochę kosztować ale cóż... Last Rico mówisz o PiSie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.03.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ..no za kobiete ...zawsze facet ma problemy przez kobiety ps. pewnosci to nie mam Wiesz, ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Poza tym gdyby nie my, kobiety, to fajni faceci nie mogliby tak fajnie kończyć Ba, nawet nie mogliby zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 14.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 ..no za kobiete ...zawsze facet ma problemy przez kobiety ps. pewnosci to nie mam Wiesz, ja mam zupełnie inne zdanie na ten temat. Poza tym gdyby nie my, kobiety, to fajni faceci nie mogliby tak fainie kończyć Ba, nawet nie mogliby zacząć Juz taki jeden był "fajny" co to kończyć chciał pięknie,a dobrze zacząć nie potrafił...Gdzież on teraz??? Syberyjskie wierchy podziwia,czy tapla sie w bagnach Florydy tudzież innego Angeles??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 14.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Mechanizm jest prosty, bo oparty na strachu Najpierw, trzeba ludziom wmówić jakieś wymyślone zagrożenie, ( tak -- aby uwierzyli ) potem trzeba ich nastraszyć, a na końcu oznajmić, że i tak mają szczęście... bo jest dla nich ratunek ! Oczywiście... to będzie trochę kosztować ale cóż... Last Rico mówisz o PiSie PiS ? hehehe Niee...mam na myśli różnej maści ogłupiaczy i handlarzy nadzieją. Chociaż ??? PiS obiecywał, że obniży koszty pracy w Polsce, bo są stanowczo za wysokie !!! Póki co, na razie jednak nie obniżył... ...ale podniósł o 60 zł/miesiąc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek Kra 17.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Żyły wodne są i to nie podlega dyskusji... to potwierdzą wszyscy koiący studnie. Jednak ich wpływ na człowieka to już inna sprawa. Jeśli ktoś jest "czuły" na takie sprawy to nawet jak żył nie będzie a przyjdzie "renomowany radiesteta" to delikwent będzie się źle czuć. Potem może się okazać, że nic tam nie ma i co? Z czego się brało to złe samopoczucie? To mi przypomina strach przed spaniem w sypialni na parterze u ludzi pochodzących z blokowisk. Ludzie z miast czują się źle na odludziu i w lesie mimo, że relatywnie jest tam najbezpieczniej w porhttp://ónaiu z miastem. Rafałek ! A ci co kopali studnie to niby na taką żyłe trafili ???? I niby ich studnia dochodzi do takiej żyły ? To jak by szybko wypompowali z niej wodę to by potok podziemny zobaczyli ??? Take żeczy to tylko w Erze . Jak ktoś ma funkcjonującą studnie to znaczy że się dokopał do wód podskórnych, albo podziemnych pokładów wody, ale nie do podziemnej rzeczki ! Płynące potoki jak pisałem to tylko w zjawiskach krasowych. Nie piszmy bzdur bo ludzie kasę wydaja na nie wiedamo co i potem zakłądają wątki na formum pt "czym ogrodzić działkę za 3000 zł " Maciek - nie przerabiaj moich słów. Ja nie napisałem, że to podziemna rzeka. Czy dla Ciebie żyła wodna to naturalna "rura" w ziemi? Coś cieżko myślisz i starasz się cokolwiek napisać... Wracając do sturni - jeśli nie woda podskórna to co to ma być twoim zdaniem? Rafałek ! Zlituj się ! Nie przerabiam twoich słów tylko pisałem trochę z ironią , nie staram się pisać czegokolwiek i bić rekordy wpisów (patrz statystyki) bo mam inne zajęcia. Co do meritum sprawy jeżeli ktoś pisze że w jednym rogu pokoju mu płynie żyła a w drugim nie to mówi tutaj o czymś w rodzaju podziemnej rzeki, jeżeli jest to pod ziemią i jest stosunkowo wąskie, bo np może sie krzyzowac w kilku miejscach na 200 mkw to musiałoby to wyglądać jak podziemna rura i z tym się nie zgadzam ! Nie napisałeś "podziemna rzeka" ale potwierdzasz istnienie podziemnych żył, w kontekście tego wątku myślę ( niech ci będzie że ciężko ) że masz na myśli właśnie takie wąskie żyły które ja nazywam trochę sarkastycznie podziemnymi rzeczkami, i właśnie z tym się nie zgadzam. Nie rozumiem twojego ostatniego zdania, bo ja przecież napisałem że to właśnie wody podskórne a nie rzeczki. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felixx 03.12.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Mnie radiesteta niemalże od razu przyznał, że śpię na żyłach. Doradził lekkie zmiany w pokoju tzn. przesunięcie łóżka na inną ścianę, zostawił mi odpromienniki bio info, które neutralizują promieniowanie geopatyczne i kazal sprawdzić jaka będzie noc po tym wszytskim. Wszytsko ustąpiło, moje złe samopoczucie, bezsenność, bóle głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts