Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja generalnie nie chcę nikogo obrażać ja ma,m swoje doświadczenia i mogę to poprzeć zdjęciami i nie tylko

ja nie piszę że firma x jest "be" ja piszę o firmie która u mnie zrobiła i jest " be" a jak zachowa się potencjalny zleceniodawca to nie mi odpowiadać i oceniać

• Odpowiedzi 30,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Liwko

1595

• Pyxis

1293

• bonetka

1154

• HenoK

898

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam wrażenie, że Ty za każdym razem jesteś "łyknięty" bo chyba tylko łokciem nie można znaleźć polskich znaków na klawiaturze.

NO, chyba że ktoś rzeczywiście nie może, ale specjalista od programowania, toż to wstyd tak jakby ;)

Nie myśl, że mi to jakoś specjalnie przeszkadza. Ja mam zwyczajnie w d.pie czy piszesz "nie robi mi łaski" czy "nie robi mi laski".

Ale to się zwyczajnie źle odbiera, no i męczy ciut bardziej. O domniemanym braku szacunku dla odbiorcy nie wspominając ;)

Kurde, jak nie chcesz, to nie rob mi tej laski. ;)

A czytales kiedys tekst napisany z PLliterkami, jak czytnik "zgubil" kodowanie tychze? Wole nikomu nie fundowac takiego "rebusa". Nie dorabiajmy tez do tego jakiejs filozofii. Staram sie uzywac wielkich liter gdzie trzeba, interpunkcji, cudzyslowow. Na pewno nie jest to oznaka (nawet domniemana) braku szacunku. Ten brak najczesciej wyrazam w inny sposob. :)

Chyba nie piszesz powaznie, ze masz klopty z odszyfrowaniem co tam klepie? Bo jak masz klopot, to nie jest to raczej sprawa znakow diakrytycznych. ;)

Chyba nie piszesz powaznie, ze masz klopty z odszyfrowaniem co tam klepie? Bo jak masz klopot, to nie jest to raczej sprawa znakow diakrytycznych. ;)

Powaznie nie mam zadnego kloptu z odszyfrowaniem. Mozesz pomijac nawet co trzecia literke a i tak kazdy zapewne zrozumie. Ale chyba nie o to chodzi??????????????????

PS

Pisz sobie jak chcesz, ja osobiście mam to w dupie.

:D

A to się ciekawie zrobiło

kamyk68

napisz dokładniej o co chodziło z tym zbiornikiem?

nie chcę do tego wracać ale chodziło między innymi o pojemność zasobnika miało być 300l CWU a był zasobnik 300l dwupłaszczowy w którym CWU było 120l(a może mniej) i opowieści że mam za daleko łazienkę itp

Powiadasz? Z czym przegialem wg Ciebie?

Moze tez niech kolega kamyk nie pozuje tutaj na "karczka z bmki". Mozna uznac, ze chce byc jako taki identyfikowany na forum.

chyba nie chodziło mu o to, że przeginasz do niego (r.tyrman), a że robisz to ogólnie. Czytając Twoje wypowiedzi mozna odnieść wrażenie, że masz straszne kompleksy i niskie poczucie własne wartości, bo na każdym kroku próbujesz dowalić każdemu, dowartościowując się tym jednocześnie.

chyba nie chodziło mu o to, że przeginasz do niego (r.tyrman), a że robisz to ogólnie. Czytając Twoje wypowiedzi mozna odnieść wrażenie, że masz straszne kompleksy i niskie poczucie własne wartości, bo na każdym kroku próbujesz dowalić każdemu, dowartościowując się tym jednocześnie.

No to mnie rozgryzles domorosly fanie "psychoanalizy" na odleglosc. Moze jednak zajmij sie tym, co robic potrafisz (potrafisz?). :-)

Zauzwaz, ze ja tu jestem z tej klientowskiej strony "lady" Nie musze kazdemu wchodzic w tylek, bo byc moze bedzie okazja mu cos kiedys "pocisnac".

No to mnie rozgryzles domorosly fanie "psychoanalizy" na odleglosc. Moze jednak zajmij sie tym, co robic potrafisz (potrafisz?). :-)

Zauzwaz, ze ja tu jestem z tej klientowskiej strony "lady" Nie musze kazdemu wchodzic w tylek, bo byc moze bedzie okazja mu cos kiedys "pocisnac".

nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu, powiem Tylko tyle (możesz nie wierzyć :D ) nie muszę nikomu wchodzić w tyłek... tymbardziej na forum. Zwyczajnie nie lubię chamstwa!

nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu, powiem Tylko tyle (możesz nie wierzyć :D ) nie muszę nikomu wchodzić w tyłek... tymbardziej na forum. Zwyczajnie nie lubię chamstwa!

Wierze Ci, wierze. Jestes ponad to. Masz tak duzo zlecen, ze nie masz na nic czasu, a platny profil na forum to tak "dla jaj"? :-)

Przy 11tym poscie moze jeszcze nie miales okazji, ale bedziesz pociskal. Moze nawet linki do aukcji sie pojawia. ;)

Wierze Ci, wierze. Jestes ponad to. Masz tak duzo zlecen, ze nie masz na nic czasu, a platny profil na forum to tak "dla jaj"? :-)

Przy 11tym poscie moze jeszcze nie miales okazji, ale bedziesz pociskal. Moze nawet linki do aukcji sie pojawia. ;)

:) :):) nie widzę niczego złego w płatnym profilu. TY piszesz swoje kody, ja zapewniam moim pracownikom by mieli co montować. Masz problem? Ja nie :) Nie potrzebuje nikogo na siłę 'naganiać' i wstawiać linków do aukcji bo w myśl naszej filozofi ' klim..ed tworzymy dobry klimat... ' nie narzekamy na brak klientów, głównie tych z polecenia. Rozumiem że ciężko Ci zrozumieć, iże nie trzeba komuś włazić w dupe by zasłużyć na jego szacunek, szanując jego samego :) poprzez wykonywanie swojej pracy tak jakby chciałoby się być samemu obsłużonemu. To taka prosta zasada... a jak wiele w życiu zmienia :)