Gość 09.06.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 ...A u mnie wczoraj 3 ekipy szalaly ! pochwal się - co robisz ? ... Ale jakos nie widac zeby bylo blizej do mieszkania . Pozdrawiam. głowa do góry Farida - jest dobrze ...a będzie lepiej ! wazne, ze słońce ładnie grzeje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 10.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 brzoza ,etam,nie ma sie czym chwalic.moze kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 A ja jestem po pierwszym "budowlanym" weekendzie i muszę powiedzieć że jestem zadowolony, podobało mi się. Fundamenty mam wykopane, jutro ekipa ma przerwę na zakończenie poprzedniej budowy i we wtorek zbroją i zalewają ławy. Oby tylko nie padało. Oto efekt weekendowej pracy ekipy (więcej fotek w dzienniku gdzie bardzo zapraszam ) http://images6.fotosik.pl/17/52fef1fea16c83cbm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Pędzelito jaki masz spadek terenu ? tzn ile cm będą wystawac ściany fundamentowe ponad p.t. w najwyższym i najniższym punkcie ?na zjezdzie w Urzucie byłeś ?to brązowe na drodze to pies ... ? mój sąsiad zabił kluczem do kól samochodowych tchórza, a taki był oswojony ... ślicznya z pogodowego frontu:zapowiada sie nam upalny tydzień i pewno znów sie poopalamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 11.06.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Podłogówki mają sens - ale systemy sprawdzone np. Purmo, Wavin, Herz - cała reszta jest ok do czasu aż zacznie przeciekać . Najwazniejsze sa rury (i tu bym sie upierał na firmowych) styropiany szafki rozdizelacze - tu można już szukac tańszych zamienników jako iz do szafek jest dojście i zawsze mozna cos doradzic. Co do styropianu - to to najmniejszy problem - mozna robic na zwykłym + folia alu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 11.06.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Czy któryś z Szacownych Forumowiczów ma stemple na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 11.06.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 dzisiaj mąż przywiózł parapeciki - teraz trzeba je tylko zamontować hmm tylko kto to zrobi? przyszła również paczka z żyrandolami zamówionymi na allegro. teraz tylko czekamy na koniec czerwca - wtedy ma się zjawić płytkarz. mamy więc trochę czasu na drobne zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 11.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 z tynków i wylewek jesteśmy bardzo zadowoleni - podobno są równiuteńkie, mogę polecić ekipy gdyby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 12.06.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 bernadetta ile płaciliście za metr wylewek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 wczoraj obserwowałem ciekawe zjawisko niebo rozwietlały potężne błyskawice z białej olbrzymiej chmury które ją dosłownie podświetlały całągrzmotu nie było słychac a wiekszośc nieba slicznie rozgwieżdżona ... pogodna a chmura stała jakby w miejscu ... ani drgęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witajcie Ja na wygnaniu i nie wiem co się u mnie dzieje na placu boju. Ale podobno woda się pojawiła. bernadetta ja poproszę o namiary bo niedługo się przydadzą. Wczoraj przez internet uzgadniałam z moim jakie drzwi chcę. Cholercia...najgorzej to strach że się pomyli i weźmie inne brzoza, najlepsze najdziwniejsze w burzach jest dla mnie to, że najgorsze gromy są z "jasnego nieba" A to na wesoły poranek http://www.youtube.com/watch?v=MaOOuuWy_3s&mode=related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 wczoraj obserwowałem ciekawe zjawisko niebo rozwietlały potężne błyskawice z białej olbrzymiej chmury które ją dosłownie podświetlały całą grzmotu nie było słychac a wiekszośc nieba slicznie rozgwieżdżona ... pogodna a chmura stała jakby w miejscu ... ani drgęła Też to widziałem. Chmura od góry była śnieżno-biała a od dołu sino-popielata, strasznie burzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witajcie Ja na wygnaniu ... Wiola, zasłuzony odpczynek i wakacje czy jakies zesłanie ... za karę ? Pędzelito - współczułem ludziom, którym przyszło przezyc te burze - tam musial byc horror ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 12.06.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Betiza wylewki płaciliśmy 8 zł/m2 z układaniem styropianu i siatki. osoby które chcą namiary proszę o wysłanie prywatnej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witajcie Ja na wygnaniu ... Wiola, zasłuzony odpczynek i wakacje czy jakies zesłanie ... za karę ? Mam się zająć babcią 94-latką, kiedy moja mama będzie w szpitalu. W ten sposób jakbym miała dwie uperdliwe dziewczynki: małą 2-latkę i tą "ciut" starszą Potem wesele na Mazurach gdzieś, stąd jest bliżej, więc nie opłaca nam się wracać do Rzeszowa i tak zleci miesiąc... A budowa beze mnie...Choć może to i dobrze, studniarze jak sobie pogadali z moim-że facet to i opuścili ciutkę. A na mój widok pewnie ani be ani me. Z kobietami o interesach nie gadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 12.06.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 miłego wypoczynkuwiola.ja tak mysle że bał bym się zostawić samej budowy na tak długo,no chyba że masz kogoś kto dopilnuje.. popatrzecie co wpadło mej żonie w rece: http://www.szabloneria.pl/index.php?p542,szablon-feng-shui-1 myslicie że normalny czlowiek da rade cos takiego zrobić urzywając tego szblonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 ja równiez życze miłego wypoczynku, Wiolazdaje sobie sprawe, ze niełatwo Ci teraz w dwójnasób ...Wojtek, ciekawe szablony - mysle ze Twoja żona sobie z tym poradzi - kwestia dobrania odpowiednio gestej farby która sie nie będzie zlewac po scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.06.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ta wczorajsza burza to mie tylko wkur.... Obleciała se dookoła moich górek podudniało pofleszowało i ani kropelki nie dało... Ale się zeżliłem..... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 12.06.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Ta wczorajsza burza to mie tylko wkur.... Obleciała se dookoła moich górek podudniało pofleszowało i ani kropelki nie dało... Ale się zeżliłem..... sebo8877 Bo ja sie modliłem żeby nie padało!!! Mam wykopane fundamenty i nie chciałem aby trzeba było wybierać osunięte błoto. Dzisiaj zalewają ławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.06.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 To jak widze pedzel - masz straszne chody na górze.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts