Gość 31.08.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dziś kończą się wakacje - więc wypada ładnie sie przywitac ... co niniejszym czynie miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 31.08.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dzieńdobrybardzo dla wszystkich W PIĄTEK (wreszcie piątek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 31.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 dziś kończą się wakacje - więc wypada ładnie sie przywitac ... co niniejszym czynie miłego dnia ! ...kto miał wakacje ten miał mimo wszystko dzień dobry! Napewno niektórzy już robili odbiór budynku, teraz i nas to czeka, powiedzcie jakie mogą byc myki, na co zwrócić uwage poza dostarczeniem niezbędnych papiórków? pozdro B@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 31.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 B@ha odbiór domku jednorodzinnego to przeważnie tylko formalność. Musisz mieć zebrane wszystkie protokoły z zakończenia robót (przyłącza), zerowania elektryki, kominiarski, mapkę powykonawczą, wypełniony dziennik budowy i oświadczenie kierownika. Składasz to do nadzoru budowlanego a za parę dni przychodzisz po pismo, że nie wnoszą zastrzeżeń.I to wszystko.Całą odpowiedzialność za to co masz zrobione ponosi kierownik budowy. pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 31.08.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witajcie - same widzę prawie nowości na forum. Co raz więcej widzę właścicieli psów a najlepsze, że takie bigielka ma mój szefi nam czasem zostawia pod opieką choć ze względu na moje skłonności do tresury jak widzi, że ją ćwiczę to zabiera do swojego pokoju.Ruchliwość - 10 a szkody w firmie to wykładzina , ekran komputera i jakieś drobnostki nie wiem jak w domu ale mnie słucha haha. Temat Bieszczady - uwielbiam ale ja już po połoninie nie spaceruję - byliśmy z rodzinką tam po raz n-ty raz i chyba było najlepiej.Jazda terenówą po terenach całkiem dzikich i trudno dostępnych bo drogi zakazane tylko za pozwoleniem a piechotą straszne odległości i bez przewodnika można nie trafić.I było super raz nas w Sanie znosiło i raz zakopka w błotku i się udało jakoś wrócić a w nocy ucieczka dzieciaków z góry przed jakimś zwierzakiem bez identyfikacji bo ciemno straszeczne było haha. Wogóle było super . Temat na niedzielę - żużel wreszcie będzie w Rzeszowie prawdziwy meczz prawdziwymy emocjami . O pracy nie będę pisał bo takie rzeczy się sprzedają, że sam nie wiem co się dzieje. Poza tym wszystkim co na górze pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 01.09.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 WitamSzukam ekipy do położenia blachy z obróbkami na dachu. Buduję w Przemyślu i nie mogę znaleźć. Jeśli ktoś może to proszę o podesłanie namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 01.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 he he moj tesc kryje blacha i ponoc jest bardzo dobry ale on jest z okolic blażowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 02.09.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 witam Czy ma ktos okna pcv ideal (jakikolwiek model )z sokolki, Chodzi mi o jakosc tych okien Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 02.09.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 moi rodzice mają z sokolki ale drewniane i powiem szczerze że szczelnością to one do końca nie grzeszą, pomijam fakt że balkon calkiem wypatrzony(chyba tak sie mowi o drewnie )ale oni wprawiali 10lat temu może byly gorsze nie wiem.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 02.09.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 dzieki z tego co doczytalem to sokolka robi tylko drewniane a plastikami to oni tylko handluja , zastanawia mnie tylko dlaczego ceny maja takie wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 ... Temat na niedzielę - żużel wreszcie będzie w Rzeszowie prawdziwy mecz z prawdziwymy emocjami ... fajno, ze wpadłes Wojtku mecz własnie się zaczął ... nie tyle obsada zawodnicza jest tak ciekawa ... jak sędziowska ... sędziuje wyjatkowo "ciekawy" sędzia - taki co potrafi wypaczyc wynik meczu, dał juz przykład na to ze wie jak to zrobic ... miejmy nadzieje ze dziś nie wykręci kolejnego numeru ... a to stoły które kiedyś obiecałem gdy "aparaty" wrócą ... http://img108.imageshack.us/my.php?image=stoy001xj4.jpg http://img168.imageshack.us/img168/4224/stoy005eq0.jpg http://img341.imageshack.us/img341/6137/stoy003tt6.jpg http://img517.imageshack.us/img517/6123/stoy009qo8.jpg http://img265.imageshack.us/my.php?image=stoy012cw0.jpg wklejam je m.in. dlatego, ze ktos powątpiewał, ze mozna z desek poszalunkowych zrobic meble /blaty 2 stołów sa z takich desek - ale to nie jedyne przykłady wykorzystania takich desek .../ i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 02.09.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 PS. Czy ktoś z was nie chce przypadkiem jeżyn? Bo ja nie mam czasu ani chęci na zbieranie i robienie przetworów - mam tego cholerstwa w strasznych ilościach, opadają stadami... Eh, Ty Baru, tak marnujesz co najlepsze? LIKIER JEŻYNOWY: 1,5 kg jeżyn 1 kg cukru 1 l spirytusu 96-procentowego Dojrzałe, dorodne jeżyny przebrać oczyścić z szypułek. Następnie zmiksować. Wsypać cukier dokładnie wymieszać pozostawić na 2 dni. Potem wlać spirytus i ponownie dobrze wymieszać. Po 3 dniach przecedzić przez gęste sito wyłożone co najmniej podwójnie złożoną gazą lub przez filtr do kawy. Pozostawić na tydzień, aby mieszanina się ustała. Gdy osad opadnie na dno, a płyn stanie się klarowny, ostrożnie przesączyć płyn przez bibułę filtracyjną. Zlewać do butelek z zakrętką. Odstawić na pół roku. I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 ...Odstawić na pół roku. I co? Słoneczko mysle, ze niezłe - dla cierpliwych ... jak dla mnie - to musiało by sie macerowac znacznie krócej ... poł roku to szmat czasu - wiele moze sie zdarzyc ... Marma przegrała u siebie - zasłużenie sędzia był OK gratulacje dla Leszna acha jest jeszcze na czasie zrobic nalewke z liści wiśni i owoców aronii też mniamuśna ... a spozywac można znacznie wcześniej od jeżynówki a dziś kolejne wędrowne ptaki - mam nadzieję - powróca do swego gniazda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witajcie.. mój mały wędrowny ptak powędrował do przedszkola... pierwszy raz..ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 03.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Farida mysle, ze 150 l bedzie optymalna /najbardziej powszechna/.......... Czy te 150 to pojemnosc calkowita tej beczki czy tz. robocza?? (chodzi o betoniarke-dla niewtajemniczonych ). Bo taka na 200 to straszna landara jest .Ktos mnie namawia,zeby kupic wieksza a potem wyporzyczac i bede miala z tego dodatkowy biznes( ) ,a malej to raczej nie pozyczaja . Dla mnie tez taka 150tka wydaje sie maksymalna i optymalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 03.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No i milego dnia dla Wszystkich Ptaszyn i ich przejetych rodzicow .Dla tych starszych tez pozdrowianai i wogle dla Wszystkich -Milego wrzesnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greyw 03.09.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Czas sie zapisac Witam wszystkich podkarpackich gorali i nie tylko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 03.09.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Dzien dobry nasza ptaszyna tez ukonczywszy 3 latka dzis po raz pierwszy zawitała w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ja to się kompletnie gubię, nie mam co robić, pusto i cicho w domu....poszłam zobaczyć, jak jej idzie a tam okazuje sie, ze super...Myślałam, ze będzie płacz i tęsknota za mamą a tu nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 03.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Czas sie zapisac Witam wszystkich podkarpackich gorali i nie tylko Pozdrawiam. witamy na forum wsciekla jestem jak nie wiem co cieśle przeniesli termin na polowe września wrrrrr nie chce mowic jak sie zdenerwowalam,ale glową muru nie przebije prawda,myslalam że jak wrroce za trzy tygodnie to popatrze na piekny dach a tak co nici............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts