Sloneczko 19.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 a dziś Pan listonosz jak juz przyniósł pęk poczty oswiadczył mimochodem że jest dla mnie duza paczka na poczcie ( fotel bujany wiklinowy) ale musze sobie po niego sama przyjechac bo on nie ma jak tego maluchem przywiesc Taki sam problem jest i u nas. W Krakowie jakoś dowożą wszystkie paczki, a 3 km od miasta już nie. I to takie, których waga przekracza... 2 kg! Po nią trzeba już udać się na pocztę osobiście. I nic to, że nadawca opłacił przesyłkę z dostawą. Trzeba pisać zażalenia do UOKiKu: http://www.uokik.gov.pl/, im więcej, tym lepiej. Napisałam do oddziału krakowskiego, ale mnie olali i nie odpowiedzieli, więc teraz przesyłam tego maila do pana prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 19.12.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Trzeba pisać zażalenia do UOKiKu: http://www.uokik.gov.pl/, im więcej, tym lepiej. Napisałam do oddziału krakowskiego, ale mnie olali i nie odpowiedzieli, więc teraz przesyłam tego maila do pana prezesa o widzisz.. to jest mysl.. tez napiszę dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.12.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Do mnie paczki dochodzą. ale to tylko 200 m od Rzeszowa i poczta jest w Rzeszowie. Raz jak miała być duża - 5 leżaków to najpierw zadzwonili czy ktoś będzie w domu bo zastanawiają się czy pakować. Sebo nie strasz UG w Błażowej, po świętach składam tam papiery na pozwolenie na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 19.12.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Mówie WAM cud .. Chyba czytaja naszą grupę.. inny Pan listonosz... przywiózł fotel (w Cienkolu zmieściło sie Może totolotka powinnam dziś puścić? Skoro mam tyle szczęścia że nawet przesyłki do mnie dochodzą.. Miłej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 19.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich z podkarpacia a szczegolnie okolice SANOKA.rozpoczynam budowe w 2008, moj projekt to rododendon 5 z Archonu. Mam do Was prosbe o namiary na niedrogie, uczciwe sklady budowlane. Przede wszystkim szukam bloczkow betonowych na fundamenty, ceramike na sciany, drzewo na szalunki, stal. Jestem za granica wiec nie moge sam o to zadbac, a wiekszosc z was ma w tym zakresie duze doswiadczenie. pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za pomoc!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 19.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Świąt białych, pachnących choinką, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Świąt dających radość, odpoczynek oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten co właśnie mija. Aga &family A dla tych co zamierzają spędzić w swoim nowym domu pierwsze święta:cudownej atmosfery, ciepla ognia z kominka i spelnienia marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Salam alejkum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.12.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Do mnie paczki dochodzą. ale to tylko 200 m od Rzeszowa i poczta jest w Rzeszowie. Raz jak miała być duża - 5 leżaków to najpierw zadzwonili czy ktoś będzie w domu bo zastanawiają się czy pakować. Sebo nie strasz UG w Błażowej, po świętach składam tam papiery na pozwolenie na budowę. Łoooooooo ooo - będziesz się budowała w Błażowej??? Pisz gdzie, dokaldanie ? Miło byłoby mieć taką sąsiadkę jak Ty Czy robisz to dla klienta siakiegoś??? Mówię Ci uzbrój sie w cierpliwość - i niejednokrotnie będziesz musiała pouczać urzędniczki:):) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 20.12.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Sebo sąsiadami to my raczej nie będziemy. W gminie występuję o Warunki Zabudowy dla Inwestora A drugi temat związany z tą gminą mam już na etapie złożenia o pozwolenie na budowę ale to już w starostwie. (wczoraj jak pisałam to trochę mi się pomerdało, bo pozwoleń już dawno gminy nie wydają ) Jak na razie nie myślę budować drugiego domu. Jeszcze mam na to czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.12.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 witaj wojtek Sz niestety nie jestem z okolic Sanoka mamy juz prawie weekend i słoneczko wreszcie się pokazało a więc - miłego weekendu Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.12.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 a ja przyspieszam życzenia, bo chwilkę mnie nie będzie na muratorku - jadę do Rzeszowa wesołych świąt wszystkim życzę! zdrowia i miłych chwil w gronie najbliżych i oczywiście dużo prezentów pod choinką http://www.gong.art.pl/dzieci/image-gify-animowane/choinka-01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 basiuh2 dziękuje za zyczenia i przyłączam sie do Twoich zyczeń zdrowych, spokojnych i radosnych świąt życzę i aby nasi zołnierze nie musieli byc okupantami innych narodów i nie musieli dokonywac rzezi na ludności cywilnej na skutek tzw "złego rozpoznania amerykanów - bo złe rozpoznanie u amerykanom przytrafia sie pare razy w miesiącu, jak zreszta zdarzało sie im i wczesniej /np. masakra wioski My Lai - zbrodnia wojenna dokonana 16 marca 1968 w Wietnamie/ tego życzy brzoza a własnie w tym momencie zaczeła sie zima ! wkroczyła mocnym akcentem -10 *C a Basie to zima zastała juz chyba na podkarpaciu ... gdzie najmroźniej p.s. aby teraz przebić sie przez reklamy trzeba sporo czasu stracić przy edytowaniu postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 22.12.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 My takze skladamy najszczersze i najgoretsze zyczenia z okazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzeni!!! Aby realizacja marzen dawala Wam forowicze pelna satysfakcje!!! Oraz szampanskiego Sylwestra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.12.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://www.maciejon.republika.pl/images/Zyczenia_2007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.12.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://images6.fotosik.pl/98/792d2b2162ec212a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.12.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 RMF FM wręczył byłemu premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu akt własności działki na Księżycu. To urodzinowy prezent od słuchaczy RMF FM. Pod choinkę będzie, jak znalazł …Taki sam prezent dostanie prezydent. Działka na Księżycu podarowana braciom Kaczyńskim ma 80 arów powierzchni, jest położona w atrakcyjnym miejscu, z widokiem na Ziemię ...http://doc.rmf.pl/media/img_blogi/1/1202_big.jpg pieczecie juz placki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pachnącej lasem choinki, Na stole wódki i szynki,Wesołych kolędników, Podarków bez liku, Seksu na śniegu,Mniej życia w biegu! Dużego Bałwana I zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 23.12.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://images25.fotosik.pl/129/e542d410255b44c9.jpgAldio i B@ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.12.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Składam wszystkim najlepsze życzenia na Swięta Bożego Narodzenia, niech ten czas będzie chwilą odpoczynku, wytchnienia od codzienności i szalonego wyscigu z czasem, niech kazdy z Was przeżyje z najbliższymi wiele radości. Niech spełnią sie Wasze życzenia, niech Nowy Rok przyniesie Wam nadzieję, wiarę i siłę jak również słońce i pogodę ducha. Niech omijają Was burze i niepowodzenia. Niech wszyscy będą szczęsliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gidol 23.12.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Mówie WAM cud .. Chyba czytaja naszą grupę.. inny Pan listonosz... przywiózł fotel (w Cienkolu zmieściło sie Może totolotka powinnam dziś puścić? Skoro mam tyle szczęścia że nawet przesyłki do mnie dochodzą.. Miłej nocki. Hejka B@ha możesz się odezwać na adres [email protected] mam pare pytań co do projektu apollo a dokładnie do wykończeniówki. W grudniu przykryłem swojego Apoloniusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts