hunk1 17.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Wojtek Ja pożyczałam prad. Najpierw radziliśmy sobie z agregatem prądotwórczym, ale później pożyczaliśmy od sąsiada siłę. Nie chciał nic w zamian. Wszystko zależy od sąsiada Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.03.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wojtek Ina początku budowy miałam prąd od sąsiada,nie płaciłam ponieważ sąsiad uznał że nie zauważył aby faktura była wyższa niż zwykle i kasy nie wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 18.03.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 To ja chyba nie trafiłem na takich dobrych sąsiadów, ten co jest najbliżej - to jeszcze działki nie kupiłem a już mówił, że on sobie nie życzy żadnego kopania u siebie w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 skąd ja to znam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 18.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam w taką pogodę to nawet kawa z rana nie pomaga. Napiszcie mi proszę jak to jest z pożyczaniem prądu do budowy od sąsiada? Ktoś może pożyczał.....? My też braliśmy od sąsiada, ze 120m kabla leżało wzdłuż drogi przez ok. rok. Takiego grubego - do siły. I wiecie, że go nie ukradli? A taki sam kabel, ze 3-4 razy krótszy zapierniczyli nam jak weszli do domu - jeszcze były drzwi z desek, na kłódkę zamykane. Ale to tak btw a w temacie - płaciliśmy sąsiadu tyle. ile nam powiedział - czasem to było 30zł, czasem 70... Raz zabuliliśmy ponad półtorej stówki bo mu wysiadł jakiś bezpiecznik (chyba różnicówka o ile dobrze pamiętam, odkupił sobie, pokazał rachunek - 125zł), a ta reszta to koszt prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 18.03.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja też brałem prąd od sąsiada. Płaciłem tyle ile powiedział - zawsze jednak kwota, która padała wydawała się sensowna. Sąsiad jest w porządku..........bynajmniej ten ...o drugim to szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Wydaje mi się że wyjdzie taniej od sąsiada niż agregatem Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 18.03.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 witam wszystkich! no to co zaczyna sie ta wiosna i ciepło czy nie ? dla mnie ważne bo już mamy PnB! sprawnie poszło nawet. pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.03.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 A u mnie we wsi - kurna - ŚNIEG!!! No to gdzie ta wiosna?!?! I znowu zima będzie na Wielkanoc?? Ehhh... pocieszający jest fakt, że okien do tej pory nie umyłam, więc się nie stresuję, że mi deszcz i śnieg opaćkają czyściutkie szyby pozdrawiam z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 bogus33 gratulacje z powodu postepu Baru ja zawsze z łezka w oku wspominam tekst januszka który przed Wielkanoca snuł wizje (bo tak było dużo sniegu i zima nie chciała ustępowac) ze baby z jajami w koszykach będą szły do święcenia, a przed nimi pługi wirnikowe będą odsniezac drogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.03.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Brzoza!!Doobre! Januszek miał niezłe teksty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 echhhh szkoda, ze nie ma tylu fajnych ludzi. którzy tu kiedys pisali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.03.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 zaczęliście pisać o Januszu to i mnie na wspomnienia wzięło. Ciekawe czy oni jeszcze tu zaglądają, czy całkiem o nas zapomnieli. U mnie wiosna bo zmieniłam opony w samochodzie na letnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.03.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam Jak to dobrze, ze my jeszcze nie zdążyliśmy zmienić opon bo jedziemy na święta dość daleko a tam?....śnieg po pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 jak u nas spadnie śnieg to przerzucę się na autobus, a zimówek nie będę zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ja mysle ze zaglądają ... a januszek ostatnio był w Chinach ... ciekawe czy wrócił czy sie tam naturalizował ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Sluchajcie, widzialam nad lakami boćka! Wiec chyba nalezy przerwac kategorycznie dywagacje o tym czy juz,czy jeszcze nie i uznac,ze jest!!! .Jest boćiek jest wiosna .howk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 19.03.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ja mysle ze zaglądają ... kiedyś wspomniałem o "Agnieszczce1" dziewczynie "o ostrym języku" handlującej chyba komputerami, lubiącej jeździć szybko (chyba quadami - tak to sie pisze ?) snującej wspaniałe wizje domu (porównałbym Ją do Julisa Verne w opisach) ... Oj jak miło,ze ktos mnie pamieta,czytam czytam,ale juz nie komentuje.A jeżdzic lubie tylko ,że duuuzymi samochodami 4x4,i po lesie.Choc teraz las mi znalesc trudno,kierownica po innej stronie-ale w miescie sieje postrach i na parkingach.(mam na mysli moj antytalent do parkowania ) Bede sie musiała troche uspokoic bo potomek moj czwarty za dwa miesiące sie pojawi i nie wypada z takim wielkim brzuchem taplac sie w błocie.Mam nadzieje,ze za jakis czas ,sama za własna kase kupie drewniany dom z ogrodem,i bez pomocy i łaski niczyjej-zamienie go w oaze.I kawa na tarasie bedzie,i te dwa koty i pies-buziaki dla przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 19.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Oj jak miło,ze ktos mnie pamieta,czytam czytam,ale juz nie komentuje.A jeżdzic lubie tylko ,że duuuzymi samochodami 4x4,i po lesie.Choc teraz las mi znalesc trudno,kierownica po innej stronie-ale w miescie sieje postrach i na parkingach.(mam na mysli moj antytalent do parkowania ) Bede sie musiała troche uspokoic bo potomek moj czwarty za dwa miesiące sie pojawi i nie wypada z takim wielkim brzuchem taplac sie w błocie.Mam nadzieje,ze za jakis czas ,sama za własna kase kupie drewniany dom z ogrodem,i bez pomocy i łaski niczyjej-zamienie go w oaze.I kawa na tarasie bedzie,i te dwa koty i pies-buziaki dla przyjaciół. pozdrawiamy zatem serdecznie dziewczyne na Zielonej Wyspie (edytowałem tekst ze względu na literówki ) i zyczymy spełnienia najskrytszych marzeń, szczęsliwego rozwiązania i zdrowego dzidziusia (pewno płci męskiej ?)Sluchajcie, widzialam nad lakami boćka! Wiec chyba nalezy przerwac kategorycznie dywagacje o tym czy juz,czy jeszcze nie i uznac,ze jest!!! .Jest boćiek jest wiosna .howk. Farida ... tez chce juz wiosne :) choć własnie pruszy snieg ... RS , ładnie to napisałeś ... i czuje sie w grupie rodzinny nastrój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts