DAFIT 18.06.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 listek 2 miesiące temu w Rzeszowie najtaniej było w firmie Bowim na Ciepłowniczej tel: 017 8527388 jak bedziesz dzwonil to popros aby cie przelaczyli na sale gdzie pracuja przedstawiciele, ja gdy zadzwonilem pierwszy raz jakas pani z sekretariatu podala mi cene ktora byla o wiele wyzsza niz ta ktora uslyszalem od przedstawiciela ktory siedzial w pokoju obok, najlepiej pojechac samemu i sie dogadac, ja gadalem z kolesiem ktory jak wchodzisz do ich pokoju siedzi najblizej drzwi, spoko koles, zrobil dla mnie dobre ceny pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dzieki DAFIT. Kurcze nie bardzo mam czas pojechac do Rzeszowa, ale sobie przedzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 18.06.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 jak bede jutro gdzies tam w okolicy jechal to podjade i popytam, napisz tylko ile trzeba ci tego drutu, jakiego i gdzie maja przywiezc pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dzień Dobry Na początku witam was serdecznie. Ktoś tu prosił o fotki mojej pociechy no to jest Kibic wyborowy http://photos54.nasza-klasa.pl/dev97/0/252/304/0252304694.jpg a tu z tatą to było cos koło połowy kwietnia http://photos127.nasza-klasa.pl/dev225/0/190/442/0190442408.jpg Pędzel szukaj tu tych przepompowni http://www.pompy.pomorze.pl/ http://www.hydro-vacuum.com.pl http://www.metalchemsa.pl/ http://www.aco.pl/ - u tych dobre ale drogie W Rzeszowie możesz pytac np w Wodrolu - na obwodnicy na przeciwko Totonu (ul. przemysłowa) w Metalchemie (ul. B. Żeleńskiego) Pozdrawiam Wszystkich a po występie naszych Orłów na Euro - jak u wszystkich pozostała gorycz i żal. Ale coż .... juz za cztery lata... już za cztery lata.... Polska ....będzie....- znów nie wyjdzie z grupy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 18.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 jak bede jutro gdzies tam w okolicy jechal to podjade i popytam, napisz tylko ile trzeba ci tego drutu, jakiego i gdzie maja przywiezc pozdrawiam DAFIT Poszło na priv. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Sebastian!! Gość jest debeściak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 19.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 witam potrzebuje na gwałt numer telefonu do lipia tam gdzie piasek mozna kupic, musze dowiedziec sie ceny i jak z transportem do budziwoja, bylbym wdzieczny za szybka odp wlasnie wracam z dzialki, praca wrze, wczoraj mialem powazna rozmowe z moim szefem budowy i wzieli sie pozadnie za robote pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 19.06.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 sebo8877 Fura gościa z młodego, szkoda tylko że nie mógł dłużej pokibicować naszym. Za namiary na "przepompwnie" wielkie dzięki!!! Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 19.06.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 DAFIT poszedł nr na priv.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.06.2008 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 na świętego Gerwazego jest w ogrodzie cos pieknego głosi ludowe przysłowie a dziś Gerwazego ... dzis i jutro najdłuższe dni w roku a pojutrze zacznie nam dnia ubywac ...taaaw lesie mozna juz zaliczyc grzyby, czy tylko kleszcza ?był ktos z Was juz na grzybach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.06.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witam z rana... To już najdłuższe dni za nami będą? Jakoś mi umknęło, do późna na spacerach nie zdążyłam pochodzić jak co roku...jakoś prze tą budowę ktoś mi czas zabiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 20.06.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 na świętego Gerwazego jest w ogrodzie cos pieknego głosi ludowe przysłowie a dziś Gerwazego ... dzis i jutro najdłuższe dni w roku a pojutrze zacznie nam dnia ubywac ... taaa w lesie mozna juz zaliczyc grzyby, czy tylko kleszcza ? był ktos z Was juz na grzybach ? No ja nie musze isc do lasu w sprawie grzyba,bo rosna w obejsciu moim.I melduje,ze widzialam i w obejsciu i na bazarku w miasteczku. Kozaki i te czerwone podgrzyby. (kleszczy to tez mam w obejsciu mase i z tego sie juz tak nie ciesze.z grzybow ,to uczucia mieszane,bo buszuja mi obcy ludziska po ogrodzie) wiolasz,po mojemu to nie budowa,to starosc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Farida, w starość jeszcze nie uwierzę Chyba jeszcze mam czasu trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 22.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 witam czy ktos moze wie gdzie kupic tanio styrodul ?? jutro wybieram sie na zakupy i moze ktos pomoze i nie bede znowu musial jezdzic po wszystkich skladach. pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No ja nie musze isc do lasu w sprawie grzyba,bo rosna w obejsciu moim.I melduje,ze widzialam i w obejsciu i na bazarku w miasteczku. Kozaki i te czerwone podgrzyby... dobrze masz Farida jesli grzyby zbierasz w obejściu ja musiałem do lasu sa gołabki i kozaki choć ilośc jest ograniczona - bo susza nie wiem gdzie tani styrodur ale wiem gdzie rosna lipy - fajny zagajnik - i mozna sie gratis owdychac super powietrza mocno nasyconego kwitnącym własnie kwiatem lipowym ja skorzystałem i czuje sie jak Tarzan ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Jak Tarzan ?........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBe 22.06.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Słuchajcie czy ktoś załatwiał ostatnio w u.g Tyczyn wniosek o decyzje o warunkach zabudowy? słyszałam że straszni ostatnio rygoryści tam za biurkiem usiedli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 W jakim sensie rygoryści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 22.06.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.06.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jak Tarzan ?........ niom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts