Sloneczko 23.07.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Baru, dopóki nikt się pod Tobą nie dopisze z nowym postem, masz możliwość skasowania tego ostatniego. Jest po prawej stronie okienka krzyżyk do przyciśnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.07.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Słoneczko - to ja wiem, ino, że tak się wysyłało i nie mogło wysłać, że zostawiłam kompa włączonego i poszłam spać. A teraz lukam i widzę, że są dwa - chciałam skasować, ale Wiola już się dopisała i d... blada. PS. Nie zmieniaj tematu - daj odpowiedź na zadane pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 23.07.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ....................... No ale czytam, jak coś wiem - to się odzywam.............. Skoro na psy zeszlo,to moze wiesz gdzie mozna zostawic psa na 7-10 dni?Zaznaczam,ze okropnie strachliwego . A co do budowy to #%$>>>*&^%##$@ ...Min wlazla nam kuna.Wiem,wiem niektorzy kaza sie zaprzyjaznic.ALe przyjazn to dzialanie w dwie strony a narazie z tej drugiej strony dobrej woli nie widze.To jakis mit,ze:masz kune nie masz gryzoni! u mnie po uprawach stada grasuja a ta(te) znosza na strych jaja i kawalki drobiu od sasiadow,brudza tym w konskim sianie,a teraz zajely jeszcze dom,zas....y podlogi i wlazly w welne! Nie dosc im ,ze pozwalam im grasowas w sianie! a co mam powiedziec koniowi kiedy bedzie sie krzywil,ze ma w sianie skorupy jaj? A mial ktos taki przypadek,ze zakupil za ciezkie pieniadze gresy i terrakoty a do kotlowni zwykle plytki z przecena i to jeszcze pozagatunkiem i teraz to wlasnie kotlownia jest najladniejszym pomieszczeniem w domu??? Ludzie!Dajcie se spokoj z budowaniem,poogladajcie seriale,kupcie akwarium i cieszczie sie ogrodkiem ziolowym na parapecie.Na co Wam zszargane nerwy przez zamorowane wejscia,latajace wlazy,dylematy nad wyzszoscia swiat takich nad innymi i na domiar zlego ( #@%$#&^%%%*&^ ) kunami! Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 23.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Łojjjj Farida!! Ale Ci się naskładało (żenby nie powiedzieć nawaliło )!! Ale nie martw się - zawsze potem jest już lepiej, zawsze zaświeci słońce. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia klniesz na budowanie... Trzym się! To minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.07.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Noooo Słoneczko! Przebiłaś mnie. W liczbie kotów oczywiście. Piesa posiadasz? A dzieci w liczbie sztuk ilu? Piesa mamy: http://img78.imageshack.us/img78/7577/monsterpiry3.th.jpg a dzieci 2, już dorosłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.07.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 no faktycznie! a może to rodzeństwo? nie zgubił Ci się któryś? P.S. to w sprawie kota wszelki duch Pana Boga chwali ... To TY Osowa ? musze sie uszczypnąc, ze nie snie ... gdzies Ty była jak Cie nie było ? mam nadzieje, ze juz mieszkasz ... pozdrówka Farida co do kun, to serdecznie Ci wspołczuje miałem kune w czasie budowy i wtedy mi to nie przeszkadzało bo była grzeczna - u mnie nic nie kradła tylko u sąsiadów ... jak sie przeprowadziłem to mój pies sie na Nia zawziął i nie dawał Jej zyc doputy dopuki sie nie wyprowadziła wszędzie Ją znalazł gdziekolwiek by sie nie schowała i szczekał tak uporczywie, ze Ona prawie wogóle nie spała ... wreszczie nie wytrzymała ... i odeszła co do płytek odpadowych równiez sie zgadzam kupiłem odpadowe resztówki hiszpańskiej terrakoty a kolega ładnie je skomponował na wzór rzymski i wyszedł cymes niedługo i ja będe miał koty do rozdania - jakby ktos reflektował ... a pogode mamy pod psem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 23.07.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 witam Grupę!!! mam dość tej pie@#$@#$% pogody. poniedziałek obsuwa bo padało, wtorek skończyli szalunki a ja impregnację więźby; dziś mieli zbroić a jutro lać- jednak przez to #$%^# #$%$##% @#$$##@ lecące z nieba budowa stoi, beton przebukowany na następny dzień, a pogodynka zapowiada że jutro wcale lepiej nie będzie.wczoraj zabiłem telefon- nie wytrzymał kąpieli w impregnacie!!!interesowałem się już oknami i mam zapytanie: dawać nawiewniki w oknach na parterze? wentylację będę miał tradycyjną grawitacyjną. czy sama mikrowentylacja da radę? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 23.07.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ....................... mój pies sie na Nia zawziął i nie dawał Jej zyc doputy dopuki sie nie wyprowadziła wszędzie Ją znalazł gdziekolwiek by sie nie schowała............ Masz jeszcze tego psa??? Chetnie wypozycze.A moze te koty nauczyly by sie od psa tej sztuki! Jesli ja posiada biore wszystkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 niestety Farida - tego psa juz nie mam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dzień dobry Mimo pogody może być dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Mam pytanie do osób już mieszkających: Gdzie zamawialiście meble kuchenne? Możecie podzielic się namiarami na salony meblowe? Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.07.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Wiolaszmeble kuchenne kupowałam w firmie MESTOL- mieli i pewnie mają dalej swoje stoisko w Reducie. Z umowy wywiązali się b.dobrze i terminowo. http://www.mestol.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.07.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 wszelki duch Pana Boga chwali ... To TY Osowa ? musze sie uszczypnąc, ze nie snie ... gdzies Ty była jak Cie nie było ? mam nadzieje, ze juz mieszkasz ... pozdrówka jak mnie nie było, jak byłam? tak, tak, mieszkam, co prawda jeszcze ciągle na budowie, ale już, już! zjarzyj pod link pod podpisem - jeśliś ciekaw jak pozdrówka, a jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 24.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 AnetaS JEśLI możesz to pochwal się swoją kuchnia .Chętnie popatrzymy na efekty pracy firmy Mestol pozdrawiam Ah jeszcze jedno ktoś pisał że ma okna Avante ,jak się spisują? Sami nie wiemy czy brać DAKO czy Avante? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Dzieki za namiary A czy ktoś korzystał z usług resmar? Mają wystawkę w RCMB, widziałam meble na żywo tylko myślę, czy bardzo drogie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 24.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 własnie sie okociła za szafą ... ... interesowałem się już oknami i mam zapytanie: dawać nawiewniki w oknach na parterze? wentylację będę miał tradycyjną grawitacyjną. czy sama mikrowentylacja da radę? pozdrawiam! Bogus - pouczający jest w tym względzie dziennik budowy alicjanki opisuje w nim jak w zimie wieje u niej przez nawiewniki, o ile stopni było zimniej w wykuszu i jak je pozaklejała taśmą klejącą jak mnie nie było, jak byłam? tak, tak, mieszkam, co prawda jeszcze ciągle na budowie, ale już, już! zjarzyj pod link pod podpisem - jeśliś ciekaw jak pozdrówka, a jakże! toz to w pałacu mieszkasz ! z tym z tym byciem - niebyciem to musiałem cos pokickac ... zdawało mi sie ze Cie nie było - a Ty byłaś ... w nocy przeszło conajmniej z 10 ulew ... z rana dwie przydało by sie koło południa jakies oberwanie chmury a swoją drogą kaczkom to dobrze, nawet w zimnej wodzie im staje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 25.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 witam Grupę! no i masz ; beton zamówiony na poniedziałek, a miał być lany we czwartek!!! cieśle czekają mieli być w przyszłym tygodniu. kurde mam od początku budowy już prawie 2 tygodnie obsuwy - wg. mojego harmonogramu na październik zamówieni tynkownicy, na wrzesień elektryk i hydraulik- jeszcze nie wie ale mi podobno nie odmówi idę spać, dziś ekipa ma wolne bo polewa a praca została tylko na zewnątrz. no i muszę kuknąć do ZE co z moim prądem, bo przyłącz wykonany niemal 3 tyg. temu a licznika nie ma i nie dzwonią. co do nawiewników to chyba masz rację brzoza- póki co dołożyłem wentylacji, tak żeby każde pomieszczenie miało ją- najwyżej zaslepię! pozdrawiam życząc ładnej (bez pie@#$$#$ deszczu) pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ... pozdrawiam życząc ładnej (bez pie@#$$#$ deszczu) pogody. na dzis - popadały ogórki i pomidory gruntowe, zaraza niszczy ziemniaki , pękaja od deszczu owoce w sadach, zniwa przesunięte, pszenica powalona połamane gałęzie i poprzewracane pnie skala zniszczeń moze być wyższa bo komunikaty meteoroliczne ostrzegają, ze tej nocy moze spaśc u nas nawet 50 l na 1 m2 to moze byc pamietna noc ... na razie nie ma czym oddychac, powietrze przesycone jest wodą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts