yaro26 02.09.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki p. Cisek 607 132 252 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 02.09.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki[/quote Tynki CW robione ręcznie u mnie bylo 12 zl m2 tel.0723331815. Natomiast ja ponawiam pytanie o namiary kogoś do wykonania instalacji wodno-grzewczej,okolice Tyczyn-Rzeszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 02.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Natomiast ja ponawiam pytanie o namiary kogoś do wykonania instalacji wodno-grzewczej,okolice Tyczyn-Rzeszów. Znajomy polecał - "Modern"Stanisław Pelc Aleja Niepodległości 26- Rzeszówtel: 17 862 37 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz.W. 02.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Vetrex z Tczewa profil Veka My wybraliśmy te właśnie. Kupowane w EasyDoor. Narazie niewiele powiem bo poprostu otwierają się i są W dwóch oknach 'pakiety trzyszybowe' reszta standard. Cenowo wyszło bardzo przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.09.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 witam wszystkich, chcialem poprosic o namiary na solidnych tynkarzy- tynki CW. Moze ktos z Was zna ekipe godna polecenia. dzieki[/quote Tynki CW robione ręcznie u mnie bylo 12 zl m2 tel.0723331815. Natomiast ja ponawiam pytanie o namiary kogoś do wykonania instalacji wodno-grzewczej,okolice Tyczyn-Rzeszów. Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 03.09.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Ja mojego też nie polecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojan 03.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Budujesz z projektu indywidualnego czy z gotowca? Z indywidualnego - wizualizacja w avatarze PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 03.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witajcie, spieszę donieść, że w końcu mamy kominek - oczywiście nie do końca wykończony bo chcemy położyć tynk ozdobny, Jak uda mi się zamiścić zdjęcie to podam link. POzdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 03.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No chyba wiktoria udało się http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/29f10836716eebc4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db5fac106ee24d71.html Pozdrawiam wszystkie budujące mamy. A mebli w kuchni dalej nie mamy. Powiem Wam za to jaki zrobiliśmy "szałowy interes" na nich. W moim pięknym rodzinnym mieście S. zamówiłam sobie projekt mebli z wyceną tak ok. 9tys. Meble z płyty laminowanej - bo tak Pani doradziła - najtańsza wersja do tego dojazd ekipy 200 zł (bo do nowego domku mamy 100 km w jedną strone) no i uchwyty około 300 zł. W końcu ja pododawałam szuflady z blumotion, jakieś kargo i kosz magic to wyszło tak 13500. Padłam, w końcu zapakowaliśmy naszą najmłodszą dwumiesięczną pociechę, moją najmłodszą sistrę jako nianię i ruszylismy w rejony Łańcuckie, odwiedziliśmy kilka punktów z moim projektem mebli. W końcu umówilismy się z jednym producentem na pomiar. Gość przyjechał i okazało się, że na odległość projektu mebli jednak nie powinno sę robić.... Jak zobaczył nasz domeczek, i to jak go próbujemy dopieścić, to zasugerował zmianę decyzji ze zwykłej płyty na przynajmniej mdf. Zmieniliśmy ustawienia szafek zrezygnowałam z dwóch carg 15 cm i magica, za to zafundowałam sobie bluma do 7 szuflad i jednego aventosa do szafki wiszącej, i zmieniliśmy wersję z płyty laminowanej na okleinę drewnianą. Czyli wersja "ekskluziw" w ujęciu pierwszej firmy. No i wyszło z uchwytami 8500.... Tak - mój mąż był tak dumny, że mało nie pękł, ja zresztą też. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ... wyszło z uchwytami 8500.... Tak - mój mąż był tak dumny, że mało nie pękł, ja zresztą też. POzdrawiam dobra decyzja - Katarzyno ! był ktos w Was na koncercie Nazareth na Rynku w Rzeszowie ? ale dali czadu ! http://www.rzeszow4u.pl/kultura/legenda-hard-rocka---nazareth-w-rzeszowie.html a policji było więcej niz psów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Nazareth - Love Leads to Madness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 04.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 już żałuję, że mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 04.09.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A tak z innego tematu, jaki kocioł gazowy polecacie? Chodzi mi o funkcje dwu czy jedno- funkcyjny? Musze przyznać, że w końcu zgłupiałam i nie wiem co będzie lepsze dla naszej chałupki: 130 m2, legalett i woda użytkowa podłączone do kotła. W dwóch wymiennikach lagalettu mieści się ok. 6 litrów wody, więc, czy jest sens zakładać kocioł dwufunkcyjny? (znalazłam promocję na Vaillanta turbo tec pro 20kw 3380, a jednofunkcyjny też turbo tec za 3400). Myśleliśmy też o zasobniku ok 300l z dwiema wężownicami (tak w przyszłości pod solary) bo 5 osób w domu w tym cztery babeczki A ostatni etap wykończeniówki tak nas pociągnął po kieszeni, że odczuwamy strasznie mocne ssanie w kierunku czarnej dziury więc zależy nam na sensownym rozwiązaniu.... jakby ktoś miał praktyczne uwagi będę wdzięczna - przy okazji obdzwonię instalatorów może też ktoś cos mądrego wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 04.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ja swojego z czystym sumieniem nie polecę. Ja mojego też nie polecę. Czyżby nie bylo u nas dobrych hydraulików?Jakie problemy mieliście ze swoimi fachowcami skoro nie chcecie ich polecic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 04.09.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ja mogę polecić mojego, ale on pracuje w firmie, która nam wykańcza domek, więc nie wiem, czy to Ci odpowiada? Więc namiar może być na szefa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 04.09.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Zawsze można zadzwonić i porozmawiać wiec prosze o jakiś kontakt.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 06.09.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 witam wszystkich forumowiczów w piękny niedzielny poranek. mam parę pytań zaczynam poszukiwać okna byłem na targach na podpromiu znalazłem firmę STOLLAR zrobili mi wycenę okien na dom i mnie zainteresowała, wie ktoś z was coś na temat tej firmy drugie pytanko to gdzie znajdę bramy garażowe w dobrych cenach ?? no i trzy poszukuje foli pod blacho dachówkę jaką kupić czym się kierować kto już miał z foliami do czynienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 06.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam Grupę.Gdzie w Rzeszowie można ładnie wyczyścić tapicerkę samochodową ? Kilka firm znalazłem, ale nie wiem, którą wybrać? http://www.edensc.com/ampo/index.htmlhttp://www.konserwacja.neostrada.pl/konserwacja_kontakt.htmlhttp://www.alladyn.rzeszow.pl/kontakt.htmlhttp://www.autoblysk.yoyo.pl/kontakt.htmlhttp://czyszczenietapicerki.ugu.pl/kontakt.html Powiedzmy, że najważniejsza jest jakość usługi.Dziekuje za namiary.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 06.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 autobłysk - jeszcze nigdy się na nich nie zawiedliśmy.Czyszczą szybko - i co najważniejsze dokladnie.Nie ma sie do czego przyczepić.Polecam z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts