kruszon11 06.01.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no i mam jeszcze jedno pytanie: komu lepiej wynająć mieszkanie? studenci? pracujący?, młode małżeństwo? pozrwawiam wszystkich Młode małżeństwo to raczej najlepsza inwestycja. Wiem po sobie.... :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 no i mam jeszcze jedno pytanie: komu lepiej wynająć mieszkanie? studenci? pracujący?, młode małżeństwo? pozrwawiam wszystkich Młode małżeństwo to raczej najlepsza inwestycja. Wiem po sobie.... :D:D:D Wszystko zależy od ludzi. Nam kilka lat temu nikt nie chciał wynająć bo z dzieckiem to zniszczymy mieszkanie, nic bardziej błędnego, bo jak się na dobrych ludzi trafi, czy pracujący czy małzeństwo to dbają o mieszkanie. Jak za dużo zażyczysz sobie od studentów, to bedzie ich tam więcej mieszkać żeby taniej wyszło, pamiętam po sobie no chyba ze Ci to nie przeszkadza. I dużo zależy też od tego jacy są sąsiedzi, czy nie będą sie czepiać, że wiecej osób mieszka niż jest zameldowanych (chodzi o opłaty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Idą, idą kolędnicy czyli Pogoda na święta ukazała sie płyta "Kolędy z komody Dziadka Pogody" spiewa /głównie/ Władysław Pogoda, 89-letni muzyk i pieśniarz ludowy z Rzeszowszczyzny, grający w zespołach w Kolbuszowej i okolicach, osobowość wśród wiejskich muzykantów - samouków proponuję posłuchac http://www.radio.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=4751:-q-pogoda-na-witaq&catid=288:audio&Itemid=216 kolęd z płyty wydanej przez Polskie Radio Rzeszów - bo to rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onuszek 06.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dziekuje wszystkim za miłe przywitanie:)u nas właśnie etap docieplania poddasza i czekam na wiosne jak na zbawienie zeby zaczac jakies konkretniejsze roboty;)aha mam pytanie co sadzicie o brazowych parapetach (pcv w kolorze drewna) do białych okien?????? pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onuszek 06.01.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 http://www.suwaczek.pl/cache/f4de316d51.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 06.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Dziekuje wszystkim za miłe przywitanie:) u nas właśnie etap docieplania poddasza i czekam na wiosne jak na zbawienie zeby zaczac jakies konkretniejsze roboty;) aha mam pytanie co sadzicie o brazowych parapetach (pcv w kolorze drewna) do białych okien?????? pzodrawiam jeśli w kolorze jasnego drewna to będzie ładnie (moim zdaniem, oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 06.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam.Mam pytanie,gzie w Rzeszowie mogę kupić płytki Zebrano Opczno,tzn.kupić,a ew.nadmiar oddać do sklepu?Najlepiej,żeby płytki kupić już,a nie na zamówienie.U mnie w mniejszej miejscowości płytek oddać nie można.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kamyk, nie wiem czy bez czekania sie da. ale spróbuj w BOZ, tam zawsze płytki przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 07.01.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 07.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam wszystkich serdecznie poraz pierwszy, zaczynam pomalutku wykanczanie mieszkania developerskiego, gdzie z doświadczenia najtańsze ceny w Rzeszowie materiałów typu gładzie, farby, panele itp? czy zależy od promocji ijeżdzenia czy ewidentnie w którym z hiper jest czy psb jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 07.01.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem rzadkim gościem ale mimo to chciałem wszystkim złożyć życzenia dobrego 2010 roku i wytrwałości w bodowach, które prowadzicie. Z racji wykonywanego zawodu ponadto życzę Wam taniego ciepła. BRZOZA - wszyskiego najlepszego dla ostoji tego forum , która bez przerwy pomaga tym , którzy się zagubili lub nie wiedzą chwilowo co lub jak robić. Dodatkowo dużo zdrowia i mocy wewnętrznej oraz pogody ducha i samych radosnych wiadomości przy śledzeniu wyników naszej " szybkiej drużyny jeżdżącej w lewo " Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona i Daniel 07.01.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Może ktoś z Was się orientuje jak to jest z latarniami, mieszkamy pod Łańcutem i niestety nasza boczna uliczka nie jest oświetlona. Do kogo uderzyć w tej sprawie sołtysa, wójta, energetyki ? Moze ktoś załatwiał już takie sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.01.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wydaje mi się, ze jeśli to droga gminna to do gminy, do burmistrza. Dobrze jeśli będzie to pismo oficjalne, podpisane przez mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 07.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam,może ktoś mógłby polecić sprawdzoną ekipę do wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 07.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 witam Grupę! wiolasz, kruszon11! dzięki za radę, z tymi studentami to na to nie wpadłem... , młode małżeństwo mam pewne obawy jak się skutecznie rozstać jakby okazali się być nieuczciwi...? masllak! najlepiej będzie jak sprecyzujesz co cię interesuje i pojeździsz i porównasz ceny; z doświadczenia mojego wynika, że o ile "gruba " budowlanka to najlepiej wybrać jeden skład, ew. dwa to wykończeniówka to już jeżdzenie, porównywanie...powiem tak: płytki, kupowaliśmy w : danexie, bozie, rcmb, merkurym, liroju, praktikerze. sam widzisz: trzeba się nabiegać bo albo cena kosmos, albo z dostępnością krucho, albo nic ci się nie podoba... pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 BRZOZA - wszyskiego najlepszego dla ostoji tego forum , która bez przerwy pomaga tym , którzy się zagubili lub nie wiedzą chwilowo co lub jak robić ... dzięki Wojtku za dobre słowo serdeczne pozdro ! Może ktoś z Was się orientuje jak to jest z latarniami ... opłaca miasto/gmina/ - więc decyduje burmistrz/wójt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Jestem rzadkim gościem ale mimo to chciałem wszystkim złożyć życzenia dobrego 2010 roku i wytrwałości w bodowach, które prowadzicie. Z racji wykonywanego zawodu ponadto życzę Wam taniego ciepła. BRZOZA - wszyskiego najlepszego dla ostoji tego forum , która bez przerwy pomaga tym , którzy się zagubili lub nie wiedzą chwilowo co lub jak robić. Dodatkowo dużo zdrowia i mocy wewnętrznej oraz pogody ducha i samych radosnych wiadomości przy śledzeniu wyników naszej " szybkiej drużyny jeżdżącej w lewo " Pozdrawiam Wojtek OOooooooooo Wojtek nam się objawił!! Po taaaakiej dłuuuugiej nieobecności.... Nowym podkarpackim zdradzę, że jak chcecie wodę, centralne - to do Wojtka jak w dym walcie Również noworocznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 08.01.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 witaj Wojtku a u nas takie widoki zaokienne http://images49.fotosik.pl/245/c86fef6a6c35a6c6m.jpg Dedek postaram się odkopać kontakt, do gościa, który robił wylewki u szwagra - prześlę na priv Pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zych82 09.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam!Zastanawiam się nad wyborem dachówki. Proszę o opinie i adresy gdzie można w Rzeszowie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 09.01.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam! Zastanawiam się nad wyborem dachówki. Proszę o opinie i adresy gdzie można w Rzeszowie kupić. Witam My mamy na dachu dachówkę ceramiczną Rupp Sirius 13 - wygląda świetnie, a cenowo wychodzi bardzo korzystnie Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts