Acent 28.10.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Mam prośbę!Czy możecie mi polecić sprawdzonego kominkarza,który nie puścilby mi chułpy z dymem?(montaż kominka +DGP mechaniczne).Będę wdzięczny za namiary [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 29.10.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 (...)W którym banku nejlepiej wziąść kredyt (...) )? Pozdrawiam Jonasz Przyłączam sie do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 My mamy kredyt w Multibanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 29.10.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Mam prośbę ? Chodzi o przeróbkę projektu gotowego (D88 Reprezentacyjny z muratora http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=402&IdKolekcji=36 ), zmiany dotyczyłyby dodania wykusza w jadalni oraz wydłuzenie domu o 2 m po metrze z każdej strony (frontowej i ogrodowej). Ten projekt bardzo mi się podoba jednak trochę brakuje miejsca. Ile może wziąć architekt za taką "przeróbkę" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 29.10.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 30.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Bylismy dziś na działeczce zobaczyć nr słupa. Oczywiście nie ma numeru na najbliższym, tylko kilkadziesiąt metrów dalej.. I widoki....rewelacyjne są, jak na zdjęciach Waszych... Chyba jestem zakochana w tej mojej działeczce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 30.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Chcialam wszystkich powiadomic, ze od paru dni juz sobie mieszkamy w naszym domku:) jest super!!! ale nie mam kompa, ale i bez niego da sie obejsc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 30.10.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Chcialam wszystkich powiadomic, ze od paru dni juz sobie mieszkamy w naszym domku:) jest super!!! ale nie mam kompa, ale i bez niego da sie obejsc:) GRATULACJE !! Ciekaw jestem Twoich odczuć odnonie metrażu w codziennym użytkowaniu. Napisz parę słów o tym, czy dom jest w sam raz czy jest trochę za mały czy za duży. Pozdrawiam, Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 serdeczne gratulacje!!! Takie przykłady tylko dodają sił innym budującym i wątpiącym Opowiadaj jak wrazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 31.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Chcialam wszystkich powiadomic, ze od paru dni juz sobie mieszkamy w naszym domku:) jest super!!! ale nie mam kompa, ale i bez niego da sie obejsc:) GRATULACJE OGROMNE !!!! Ale Wam fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 31.10.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Gratulki Kubolotku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 31.10.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 mr_kuba, wiolasz, brzoza,DaKar - jak narazie mieszka sie bardzo dobrze, narazie nic mi w ukladzie i wielkosci pomieszczen nie przeszkadza, i tak narazie korzystamy tylko z nektorych pokoi, nie wszystko jest wykonczone, np salon stoi całkiem pusty nawet bez firanek, czekamy na rolety i narazie tak bedzie, mam nadzieje ze do swiat choc cos da sie kupic, na gorze mamy wykonczona sypialnie i łazienke i tylko z nich narazie korzystamy, palimy sobie w piecu ktory dla przypomnienia stoi w garazu, i maz wrzuca co mu podejdzie pod rece, tj wegiel dzrewo wczoraj nawet probowal miałem, na mojej stronie wklejam pare fotek z domku jak sie mieszka, jesli ktos ciekawy to zapraszam do ogladniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 31.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Kubolotku, zaglądnęłam do wnętrza Twojego domu Ja po babsku powiem - pięęęęękne firanki !!! I mał szkrab z dynia też fajowy. W ogóle dom prezentuje się bardzo okazale,, będziecie mieć piękny słoneczny salon...Gratulacje raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 kubolotek ja niestety zdjec wewnątrz nie widzę ale pozwolisz że skradnę od Ciebie kolorystykę zewn. I dachu i okien też. Podoba mi się zestawienie. Wogle domek super jest.. jeszcze raz gratuluję serdecznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 31.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witajcie rodacy W końcu po wielu bojach mogę i ja pokazać zarys mojego domku. Na szczęście udało miś skończyć dach przed pierwszymi deszczami. Zostało jeszcze parę rzeczy do zrobienia i mam nadzieję, że zima szybko nie przyjdzie, a to oziębienie to tylko chwilowe. Przede wszystkim na działce mam za dużo porozwalanych resztek drewna, trzeba by to było pociąć i poukładać, nawieść kilkanaście lub dziesiąt samochodów ziemi, rozpalntować to oraz pozabijać okna i otwory drzwiowe. Niestety nie mamy osób, które nas mogą wesprzeć i sami (ja z mężem) sami toczymy walkę z budową. Ze względu na opóźnienia murarzy i dekarzy nie zrobię w tym roku instalacji, tynków i wylewek. Trudno . od ogrodu http://foto.m.onet.pl/_m/6e07460b98e01803a424a25d341bf5d9,10,19,0.jpg od frontu http://foto.m.onet.pl/_m/84bbb4faa14166a764e2c701d8c533c1,10,19,0.jpg kubolotku gratuluję i potrosze zazdroszczę, że jesteś już po budowie. Rzuciłam okiem na Twój dziennik - piękny dom pod każdym względem i z gustem dopieszczone całe wnętrze . Czy możesz zdradzić orientacyjnie ile kosztowała cię wykończeniówka, a ile stan surowy? Pozdrawiam serdecznie potrzebująca odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.11.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Nooo Agnieszka!!Pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts