sebo8877 01.02.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam Gdzie moja zima?? Gdzie mój śnieg?? O rety...Jak taka pogoda będzie to ani budować ani czekać... Acha niedługo bedę miała dok. do pozwolenia na budowe Przynajmniej mam nadzieję... Mama nadzieje że odchodzi w zapomnienie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.02.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 No właśnie sebo, ja nie chcę żeby odeszła..Jestem może mało poważna, bo tu wszyscy budują i każdemu na czasie zależy ale zima i mróz też potrzebne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 01.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 No właśnie sebo, ja nie chcę żeby odeszła.. Jestem może mało poważna, bo tu wszyscy budują i każdemu na czasie zależy ale zima i mróz też potrzebne.. Wiolu, na prawdę BUDUJĄ kurcze. U nas spokój. Tylko po znajomych budowach okna powstawiali, ale budowy jako takie, stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 01.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Mama nadzieje że odchodzi w zapomnienie Sebo8877 E, no troszkę zimy nie zaszkodzi. Mój mały zeby chociaż sanki pod dupka poczuł, bo do wczoraj to z obrazków znał. Ślimaki nas zjedzą wiosną I komary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 01.02.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 mr-kuba oj oj, a jak szefem jest kobieta ?? A jak sie samemu jest szefem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Dziewczyny,jestescie? Mam dla Was ciekawostke w sam raz na taka pogode .Ja bylam pod wielkinm wrazeniem brzmienia mojego imienia w obcym,rosyjskim jezyku!Szybciutko sprawdzac,bo pewnie bede musiala to usunac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.02.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baśkt 01.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Farida, fajna strona. Ciekawa jestem jakby brzmiały imiona w innym języku, np. niemieckim? Mam problem budowlany. Zamarzyło mi się ogrzewanie podłogowe w kuchni, ale chciałabym tam zrobić drewnianą podłogę. Wiem, że drewno słabo przewodzi ciepło, czy naprawdę nie ma sensu łączyć podłogówki z drewnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 01.02.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Wojciechb, mam drzwi wewnętrzne firmy porta Farida brzmienie doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Farida, fajna strona. Ciekawa jestem jakby brzmiały imiona w innym języku, np. niemieckim? Brzmialo by niebieskimi oczami i blad wlosem? Mam problem budowlany. Zamarzyło mi się ogrzewanie podłogowe w kuchni, ale chciałabym tam zrobić drewnianą podłogę. Wiem, że drewno słabo przewodzi ciepło, czy naprawdę nie ma sensu łączyć podłogówki z drewnem? Moze i mnie ktos cos podpowie?Bo ja tez dla dobra podlogowki zrezygnowalam z desek.Czy zeczywiscie tak musi byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja wiem, że deska nie może być grubsza niż 15 mm. Wtedy możliwa jest podłogówka, ale co to za deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 my budujemy nadal a może wykańczamy sama nie wiem ale wiem jedno instalacja wodno-kan zakończona zapraszam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 01.02.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Gratulacje _Beti_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.02.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 sebo podobno robisz mapę powiedz co i gdzie mam ci przesłać Mac Iek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 02.02.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Zapytam o kilka rzeczy, które mnie nurtują:Mam zamiar zamówic okna i powiedzcie kiedy najlepiej je włożyć? co z mrozem przy montazu? Także drzwi zewnętrzne. kiedy najlepiej je zamontowac? A drzwi i okna lepiej zamontowac przed tynkowaniem .. o i moze nawet parapety lepiej przed tynkowaniem, bo potem juz otynkują na ładnie, prawda?Mam tez problem z wymysleniem gdzie dokładnie co chce w łazience.. nie wiecie gdzie oprócz Danexu ( tamta pani jest mocno zajęta) zrobił by mi ktoś projekt łazienki?No i nad podłoga w salonie i holu mysle intensywnie.. chciałabym podłogówke, ale tak mi nie pasuja płytki w salonie że aż.. a może są jakieś takie ładne i niedrogie , że sie przekonam? a kolejne 100 pytań do.. później, jesli pozwolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.02.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Beti - na moj mail wrzuć jakiej zdjęcie i krótki opis tego co chcesz by pokazywało Ci się na mapie. To wszystko trwa - ale kochani chcecie nie chcecie - musicie mi to wybaczyć Jedno jest pewne zobowiązałem się - to i zrobie - ale jest to robota mocno dodatkowa Ja włożyłem okna przed tynkowaniem - czy dobrze nie wiem - ale drugi raz zrobiłbym odwrotnie Natomiast jeżlei może się conieco zgubić z budowy - to okna trzeba wstawić i drzwi też a potem dopiero tynkowac. U mnie była tas druga opcja - jakoż ebyło co wynieść - musiałem wstawić okan i drzwi. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Mam tez problem z wymysleniem gdzie dokładnie co chce w łazience.. nie wiecie gdzie oprócz Danexu ( tamta pani jest mocno zajęta) zrobił by mi ktoś projekt łazienki? Jeśli masz ochotę pobawić sie to wejdź na stronę http://WWW.kolo.pl czy jakoś tak i tam jest możliwość samemu sobie sprawdzic jakiej wielkosci sprzety pasują.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 02.02.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Ja włożyłem okna przed tynkowaniem - czy dobrze nie wiem - ale drugi raz zrobiłbym odwrotnie sebo8877 a czemu byś zrobił odwrotnie? u nas nie ma za wiele do wyniesienia.. narazie nic, a przed tynkami bedzie tylko troche rurek, ale myślałam ze lepiej włozyć wszystkie okna i drzwi o otynkować " na gotowo"... jakie argumenty sa za a jakie przeciw? za: nie trzeba poprawiac szpalet po tynkowaniu przeciw:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 02.02.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 POLSKA !! http://republika.pl/vat/Polska.jpg Przepraszam, poniosło mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 POLSKA !! http://republika.pl/vat/Polska.jpg Przepraszam, poniosło mnie Rozumiem, rozumiem niecodzienny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts