sebo8877 01.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kto mie pomoże ustawić antene z Cyfrowego Polsatu - bo sie kupiłem a fachowiec chce mnie obedżeć że skóry...??? Sebo8877 a na kiedy ??? Tomasz na sobotę - spróbuję zrobic to sam - mam pare wytycznych co i jak jak nie dam rady to bedę Cię prosił o pomoc. Sebo8877 ja tez tego nie potrafię, mam kolegę z pracy który to potrafi i ma sprzęt do pomiaru siły sygnału. A ile ten kulega se liczy za zrobienie tego??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 01.03.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 01.03.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Farida pytaj pytaj - kto pyta nie bładzi - te chłopcy Ci wszestko wytłumaczą kwestia tylko podejścia- kobiecego sebo8877 Bylam,splawili mnie .kazali zalozyc se osobny watek,bo moj problem to chyba za przyziemny jest na ta ich dyskusje .Zalozylam se i czekam .http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=95339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 01.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No jak rany! U mnie też coś świergoliło rano tak wiosennie. Ale czy to skowronek to bladego pojęcia nie mam Tu posłuchaj: http://www.lesnictwo.republika.pl/ptaki/ptaszki.htm \ Słoneczko! Jednak to nie skowronek - zawołałam małża dla pewności i on też twierdzi, że to coś innego świergoliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Posłuchaj jeszcze śpiewu szpaka, bo podobno przyleciały (u nas jeszcze ich nie ma), albo sikorki. Te dzwonią jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2007 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_kuba 02.03.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 (...) "Upodobania wiosny" Wiosna nie znosi brudu, bałaganu i nudy. Wiosna ma skłonność do porządku. Zróbmy wiośnie przyjemność i posprzątajmy - najlepiej w każdym kątku. Wiosna wie, że kiedy czystość bije z każdego kącika, lepiej się mysli, lepiej wypoczywa i chętniej czyta. Wiosna nie znosi leni. Wiosna jest pracowita. Więc zacznij wiosenne sprzątanie. Wiosna cię wita. Bardzo ładny wierszyk Brzoza. "Wiosna to taka pora roku, że pachnie seksem wokół" .........coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 "Wiosna to taka pora roku, że pachnie seksem wokół" .........coś w tym jest Czysta prawda... Czuć go wszędzie normalnie wszędzie.. Komunikat specjalny - mam 150 zł w kieszenie -Cyfrowy Polsat śmiga siła syganłu 80-% - ustawialismy razem z sasiedem - a wyglądalismy jak tarzany pozawieszani na tych parapetach Dzieki wszystkim za chęc pomocy - jesteście jak zawsze wielcy Farida szkoda e tak Cie spawili...szkoda mi słów na nich.... Brzoza - jutro przycinam owocowe drzewka jabłonie - jakies wskazówki masz dla mnie ???? Aldio popiół ze spalania drewna (najlepszym nawozem na trawniki, róże, pietruszkę, buraki i ziemniaki ) Marnotrastwem jest wysypywanie go do śmietnika Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam, fajnie być w takiej poetyckiej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam, fajnie być w takiej poetyckiej grupie O Wiolasz fajnie ze jestes - dzięki za info o barierkach. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Cześć sebo No ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_rzeszow 02.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich. Nadszedl czas wymiany pieca i niestety wiążą się z tym kłopoty. Mam stary komin, który jest za mały ( 196 cm2 przekroju ). Chciałbym zburzyć ten komin i wybudować nowy. Wysokość ok. 10 metrów. Czy znacie jakiegoś odważnego murarza który by się tego podjął ? Odważnego dlatego, że trzeba by było wyjść na dach i rozebrać tą część która wystaje ponad dach ( ok. 1 metr ). Reszta już jest do rozebrania z wewnątrz. Nastepnie trzeba by było wymurować większy (w przekroju) komin .. i to wszystko Na jakie koszty robocizny muszę się nastawić wg. Was ?? Jeszcze raz witam wszystkich na grupie Mirek z Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 02.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 [ Komunikat specjalny - mam 150 zł w kieszenie -Cyfrowy Polsat śmiga siła syganłu 80-% - ustawialismy razem z sasiedem - a wyglądalismy jak tarzany pozawieszani na tych parapetach Dzieki wszystkim za chęc pomocy - jesteście jak zawsze wielcy Sebo8877 gratuluję...... a już myslałem, że wpadnie mi bezalkoholowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 jeśli ktos jest zainteresowany oknami to podam namiary na okna firmy Dako z super rabatem teraz załuje troszku ze u nich nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Beti, ja poproszę, co prawda jeszcze wcześnie ale warto mieć Pamietam ze pisałaś o styropianie swisspor, gdzie kupiłas? Bo ja szukam i znaleźć nie mogę a nie chcę NTB, bo swisspor ma lepsze parametry.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 02.03.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 "Od wiosny do wiosny" - Zdzitowiecka Hanna Na niebie jaśnieje słońce, dni płyną, płyną miesiące... Z lodu uwalnia się rzeka i ze snu budzą się drzewa, ptaki wracają z daleka, będą wić gniazda i śpiewać. Sady zabielą się kwieciem... To wiosna! Wiosna na świecie! (...) Bardzo poetycko się zrobiło http://lena.libra-wrd.pl/Wierszoteka/Wiosna.htm Witam Wszystkich po dość długiej przerwie. Trochę sobie popracowałem na budowie, teraz wchodzi ekipa od parkietów więc będę miał trochę wytchnienia (nie będzie można chodzić po położonym parkiecie 3 tygodnie). Melduję że ściany zagruntowane na kolorowo (Dulux), łazienki zaflizowane, piwniczka pod schodami także (pierwszy mebel - regał na przetwory). Postaram się w czasie wekendu dołożyć aktualne zdjęcia do albumu. Pozdrawiam z przedwiosennego Leska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich. Nadszedl czas wymiany pieca i niestety wiążą się z tym kłopoty. Mam stary komin, który jest za mały ( 196 cm2 przekroju ). Chciałbym zburzyć ten komin i wybudować nowy. Wysokość ok. 10 metrów. Czy znacie jakiegoś odważnego murarza który by się tego podjął ? Odważnego dlatego, że trzeba by było wyjść na dach i rozebrać tą część która wystaje ponad dach ( ok. 1 metr ). Reszta już jest do rozebrania z wewnątrz. Nastepnie trzeba by było wymurować większy (w przekroju) komin .. i to wszystko Na jakie koszty robocizny muszę się nastawić wg. Was ?? Jeszcze raz witam wszystkich na grupie Mirek z Rzeszowa Napisz mi w jakim jest stanie ten komin - może nie trzebabędzie burzyc - można zastosowac ustrosjtwo które zwie się czopuch hybrydowy. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 [ Komunikat specjalny - mam 150 zł w kieszenie -Cyfrowy Polsat śmiga siła syganłu 80-% - ustawialismy razem z sasiedem - a wyglądalismy jak tarzany pozawieszani na tych parapetach Dzieki wszystkim za chęc pomocy - jesteście jak zawsze wielcy Sebo8877 gratuluję...... a już myslałem, że wpadnie mi bezalkoholowe ??? Dzięki bardzo - wpaśc możesz jak Ci się tylko umyśli na bezalkoholowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 02.03.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Może podam namiary tutaj styropian kupiłam Technid 35-206 Rzeszów ul. Okulickiego 16 tel. (17) 863 49 80 fax. (17) 863 49 81 wew. 21-23, 26 cena 140zł za kubik ale transport przy takiej cenie tylko tirem a że na moją działkę tir nie wiedzie ( raczej wjechać może by i wjechał ale nakręcić nie ma jak ) to będziemy musieli wyładować cały styropian przy drodze głównej na działkę sąsiada a później przewieść go przyczepka właśnie czekam na telefon od nich bo styropian ma być podobno dziś a okna Lwowska 45 ( Przy rondzie jak się wyjeżdża z Rzeszowa) tel 017 8585429 kupiłam tam tylko okno łukowe którego mi brakowało ale ceny maja jak na Dako najniższe w okolicy sprzedawca był bardzo miły i kompetentny powiedział ze rabaty ma wypracowane przez ojca który prowadzi od 10 lat firmę budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts