Gość 19.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 ... A nie ma kruszywa.... ...... w związku z wprowdzeniem systemu NATURA 2000,gdzie w zapisie ogranicza się hałas z maszyn wydobywczych , gdyż zakłócają spokój ptakom siedzącym na jajach ... pewno kaczki niedługo na jajach siądą ... http://www.emoty.nc.pl/smileys/36_2_27.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzień Dobry Co tu tak cicho ?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzień dobry Sebo choć piątek ... Kobieta miała papugę w domu, która ciągle powtarzała:" Precz z Kaczyńskim! Precz z Kaczyńskimi!". Ktoś z sąsiadów podkablował i niedługo do kobity puka policja: - Dzień dobry, policja. Dostaliśmy wezwanie, że pani papuga obraża naszego prezydenta i premiera. Proszę pokazać papugę. Kobieta przynosi klatkę z papugą, a ta już od progu drze się: - "Precz z Kaczyńskimi!" Policjant upomina kobietę: - Jeśli to się będzie powtarzało to będziemy musieli uśpić papugę, a panią wsadzić do więzienia.Kobieta po wyjściu funkcjonariuszy prosi papugę: - Słuchaj papużko, nie mów tak więcej proszę, bo mnie zamkną a ciebie uśpią i po co nam to ... Kilka dni spokoju, ale papuga sobie przypomniała i znowu zaczęła swoje: - Precz z Kaczyńskimi! - na całe gardło ... Na drugi dzień kobieta dostała wezwanie do sądu na rozprawę - papuga jako dowód rzeczowy. Kobieta poszła więc do spowiedzi powiedzieć księdzu co jej leży na sercu. A ksiądz mówi: - Słuchaj kobieto - ja mam też papugę, która mówi i jest podobna. Na czas rozprawy podmienimy papugi i nikt się nie skapnie ... No i jak uradzili, tak zrobili. Dzień rozprawy, kobiecina z księdzem podmienili papugi i babka leci do sądu z kościelną papugą. Sędzią mówi: - Proszę wnieść klatkę z papugą. Klatka z papugą wniesiona - papuga nic. Nie odzywa sie słowem. Oskarżyciel podpuszcza papugę: - Czy papuga mówiła "Precz z Kaczyńskimi!" ? Papuga nic. Sędzia podpowiada: - Precz z Kaczyńskimi! oskarżyciel i oskarżyciel posiłkowy też zachęcają: - Precz z Kaczyńskimi! W końcu cała sala skanduje: - Precz z Kaczyńskimi! Precz z Kaczyńskimi A papuga zawodzi kościelnym głosem: - Słuuuuchaaaaj Jeeeezuuuuu jak Cię błaagaa luuud...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeżlei ktos potrzebuje ekipę wod-kan-co - mam wolne terminy pod koniec maja Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sebo, wode i kanalize tez sam robiłes ?! - Tatusiu, dlaczego ty masz białą skórę, mama również ma białą skórę, a ja mam czarną? - Synku, ciesz się, że nie szczekasz, taka była balanga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Sebo, wode i kanalize tez sam robiłes ?! - Tatusiu, dlaczego ty masz białą skórę, mama również ma białą skórę, a ja mam czarną? - Synku, ciesz się, że nie szczekasz, taka była balanga ... Brzoza robiłem u siebie wszystko sam - ta ekipa to ekipa z którą współpracuje. Ja ogólnie jestem od materiału - oni od roboty. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 achaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 bielutko z rana ... szron mysle jednak, ze to koniec przymrozków i w zwiazku z tym ogłaszam - koniec sezonu grzewczego a dzis Dzień Ziemi ... http://www.dzienziemi.org.pl/2007/assets/plakat2007mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.04.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 bielutko z rana ... szron mysle jednak, ze to koniec przymrozków i w zwiazku z tym ogłaszam - koniec sezonu grzewczego Obyś miał rację! Ja już u siebie dwukrotnie ogłaszałem koniec i dwa razy odszczekiwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 groszek cukrowy zeszedł u mnie /a uwielbiam na surowo :D/ - wiec jak pożegnamy Panią Zimną Wiosne - Maćku (która wymroziła morele i brzoskwinie ) to moze choc sliwki nam zostawi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 http://maciejon.republika.pl/images/2007_04_22_119.jpg Więcej tutaj ostatnio o pogodzie niż o budowaniu, wobec tego jeszcze dołożę Oto ruszajacy do życia Tulipanowiec amerykański 'Aureomarginata' Więcej tego typu "przebudzeń" na naszej stronie w dziale Ogród 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Z uwagi na mały wypadek - nie bedzie mnie na forum jakis czas. Może nie będę pisał co się stało- ale powiem jedynie że wszystko jest na dobrej drodze i może będzie ok. Pozdrawiam cała grupę i powodzenia - no i mam nadzieję że szybko do Was wrócę Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 23.04.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wracaj szybko i zdrowy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 szybkiego powrotu do zdrowia Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.04.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Nie będe dziękował - by nie zapeszac Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.04.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 WitajcieSebo trzymam kciuki za cokolwiek zamierzasz robić. Oby sie powiodło. maciejon, nie wiem co to ale fajniuśkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.04.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Sebo: zdrowiej i wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.04.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Sebo nie daj się Słuchajcie mam dylemat. Jutro będą wylewać mi fundament. Metoda "tradycyjna" - beton do ziemi (nawet ładnie udało się wykopać, nic się nie obsypuje) a powyżej szalunek. Czy z góry jestem skazany na brak ocieplenia tej części w ziemii czy odkopywać to np. na 1 m , smarować i ocieplać. Poradźcie "Starzy" Wyjadacze bo zgłupiałem.................. A może taki fundament to przeżytek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 24.04.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ja mam tak robiony fundament i w tym roku mamy zamiar odkopać go troche i ocieplić, ale nie wiem ile muszę ewentualnie zapytać męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts