wiolasz 17.07.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 wrzeszczała Nie dziwię sie...Też bym się darła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 17.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 śliczny ale nie chciałabym takiego w ogródku. Natomiast moje najstarsze dziecię (7 lat) i owszem. Na szczęście sąsiedzi nie widywali takich okazów u siebie, więc jest szansa, że nie przywędrują w stronę naszego ogródka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 17.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 szukam pracy! jest ciężko za 600zł ofert jest mnóstwo wszyscy szukają przedstawicieli handlowych, telemarketerów i budowlańców W niedziele odebrałam dyplom, i wreszcie chcę zarabiać, z Robciem mam nadzieje że jakoś się ułoży więc szukam także opiekunki, działam więc niejako na dwa fronty gdyby ktoś coś wiedział o jakieś pracy dla absolwentki administracji to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.07.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 _Beti_, pomóż sobie http://www.pracuj.pl/, http://www.ogniwo.net/index.php?page=praca, http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/0,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 17.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 znam każda z tych stron i sledze je od jakiegoś czasu wysyłam emaile, ale jakiegoś szczególnego odzewu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 17.07.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam Forumowiczów z PodkarpaciaI oczywiście od razu mam sprawę. Poszukuję ekipy - najlepiej z okolic Krosnado realizacji domku o pow. zabudowy 173 m, parterowego z użytkowym poddaszem. W tym roku chciałabym chodź stan zero mieć z głowy. A wiosną z tą samą ekipą ciągnąć go do stanu surowego zamkniętego. Czy znacie jakąś wolną i godną polecenia ekipę po wakacjach ????Szukam takich co zajmą się wszystkim, tj. wykonastwem, materiałami i narzędziami (z powodu braku czasu wolnego), albo i nie. pozdrawiamRenata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 witaj Renato nie znam takiej ekipy dzis wiadomosci podały ze w Rzeszowie padła rekordowa temperatura + 37*C musimy sie teaz wygrzac na zapas aby w zimie było nam cieplutko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 18.07.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 dzis wiadomosci podały ze w Rzeszowie padła rekordowa temperatura + 37*C Jesli padnie jeszcze jakis rekord w tej dziedzinie to ja tez padne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 18.07.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 reniaS witam w gronie budowniczych z Podkarpacia ja też nie mam niestety ekipy do polecenia z tych okolic Nasza ekipa była z Przemyśla i trochę nas te dojazdy kosztowały (budowa pod Rzeszowem) ale z wykonawstwa jesteśmy zadowoleni. A upał faktycznie dobija, chociaż.............nasze tynki i tak powolutku się robią. Ekipa nocuje na budowie i zrywają się chłopaki o 4 rano żeby zrobic ścianę póki chłodniej. I mamy już balustradę na balkonie pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witaj reniaS - niestety ja również nie znam ekipy z okolic krosna Beti, trzeba szukać,Ja po skończeniu studiów zrobiłam sobie listę firm w których chciałabym pracować, napisałam CV, i chodziłam od firmy do firmy. Nie ważne czy ogłaszali się że kogoś szukają czy nie. Czasem udało się porozmawiać bezpośrednio z szefem, czasem tylko sekretarka. Moje poszukiwania rozpoczęłam ok. połowy lipca, pracować zaczęłam od początku sierpnia, Wynagrodzenie nie było rewelacyjne, ale na początek ważne jest aby uzyskać doświadczenie i to w zawodzie. Jak teraz jest z szukaniem pracy trudno mi powiedzieć (moje poszukiwania odbywały się 9 lat temu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 18.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam dla wszystkich pytajacych o ziemie to jest jej na terenie rzeszowa dosc duzo, kwestia tylko dowozu dlatego lepiej dla tych co buduja sie nie daleko. no na ul.okulickiego (miedzy stacja watkem a dzwigiem)ziemia z wykopu za darmo dosc dobra tylko transport we wlasnym zakresie .sam wziolem ponad 100 kubików z transportem wyszlo 170 za auto.podobno dobra ziemie maja wozic z przybyszowki cena okolo 300zl za samochod namiary dalem pedzelito . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Jesli padnie jeszcze jakis rekord w tej dziedzinie to ja tez padne . moze rekordu nie ma ale dalej grzeje równo ... własnie sie zastanawiam jak Murzyny w Afryce wytrzymują taki upał ... nie maja klimy tylko wachluja sie palmami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 uf - jaka ulga 20 - sta i spadło na 26 *Cjaki miły chłodek ...a sąsiadki pies rzucił sie pod pociąg ...chyba mu odbiło z upału .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 eeee sam się rzucił? Nas dziś napadła rodzina łąbedzi, rodzice i siedmioro młodych. Najpierw sobie spacerowali brzegiem Wisłoka a jak już do nas doszli to ledwo dziecko zabrałam. Chłopaki chcieli dzielnie się bić ale niestety musieli odpuścić, łabędzie dosyć ostro syczące były i chętne do bijatyki. Oddali wiec drożdżówki nasze piknikowe i musieliśmy uciekać. Ledwo dobytek uratowany... Też chyba od upału im coś pod dekielkiem przygrzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 eeee sam się rzucił? ...tak sądzi sąsiadka ... ale co się dziwic kiedy na upałach łabędzie atakują dzieci, a kilka lat temu mniej wiecej o takiej porze widziano królisa - taką krzyżówke królika z lisem - jak chodził po Rzeszowie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 o rety!!! słuchajcie ludzie z okolic, chcę kupić takiego psa. Nie musi byc z rodowodem ale dobrze byłoby, gdyby cechy swej rasy posiadał. To wyzeł niemiecki krótkowłosy.http://pedigree.pl/select/dogs/images/wg039.jpg kiedyś juz miałam taką suczkę i teraz mi sie uteskniło..moze ktoś ze znajomych hoduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Jesli padnie jeszcze jakis rekord w tej dziedzinie to ja tez padne . przykro mi ... w wiadomościach właśnie zapowiedzieli bicie rekordu ... jutro ... w cieniu ... w Rzeszowie ma paść 38 *C niby tylko o jeden stopień podnoszą ... ale w jakim momencie ... no nic, trzymam za Ciebie kciuki .... Wiola w taki upał to tylko mogę obiecac psu wirtualne drapanko za uchem - jak oczywiście zdobędziesz takiego, o jakim marzysz ... a teraz zbliza sie potężna burza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 I co brzoza? znowu razem oglądamy błyskające się niebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 19.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 no to sobie pokropiło.....na baranówce. Witam, ja tak z zapytaniem potrzebuję info gdzie w rzeszowie lub okolicy nabyć rury + detale do wykonania GWC.. Bardzo dziekuję za jakiekolwiek wskazówki... a kontakt z człowiekiem z "doświadczeniem" byłby rarytasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 U mnie polało ostro i nawet grad padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts