basiah2 08.08.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 30-stke przekrocze jutro o 13:15 Sebo8877 Najlepsze życzenia SEBO bo dziś .. zmiana kodu trójka z przodu... Gratulacje! B@ha najlepsze życzenia również ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 30-stke przekrocze jutro o 13:15 Sebo8877 Najlepsze życzenia SEBO bo dziś .. zmiana kodu trójka z przodu... Gratulacje! B@ha najlepsze życzenia również ode mnie Senx Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebo http://eu2.inmagine.com/img/digitalvision/dvs058/dvs058680.jpg a za rok w Twoje urodziny dostaniesz z Chin fajerwerki -przy okazji Igrzysk oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 wszystkiego najlepszego Sebo z okazji urodzin ! tigermoth - gratulacje ! fajny bobas witaj aga2302 (to mamy juz kilka ponumerowanych Ag - 444 zmieniona na 44, 76, 2302)Mam pytanko odnośnie obróbek blacharskich lukarn. Ekipa która kończy robić dach, a konkretnie kończy obróbki blacharskie lukarn, twierdzi że zrobi je tylko po bokach a przód (tam gdzie będzie okno) zostawia bez obróbki. Twierdzą że dorobią tam obróbki dopiero jak będą wstawione okna bo w tej chwili nie da rady sfelcować czy jakoś tak... Dobrze mówią czy wciskają ciemnotę ? Pokrycie jest dachówką jeśli to może mieć znaczenie. Pozdro Jonasz pokrycie nie ma znaczenia trudno mi jednak odgadnąć dlaczego blacharze nie moga blachy zafelcowac ... u mnie blacharz lukarny "obrobił" za jednym podejsciem a ja mam juz kilka stołów, pólke i listwy cokolikowe do 2 pomieszczeń i jestem na pólmetku prac stolarskich ... miłego dnia wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 08.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebo wszystkiego najlepszego Teraz to Ty jesteś poważny człowiek, a nie jakiś tam małolat http://100krotka.eslask.pl/src/img/kompozycje/m/03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 08.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Sebo ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj.......... To już teraz wiem co oznaczają cyferki 8877 Jesteś tylko rok młodszy ode mnie. Życie faktycznie zaczyna się po trzydziestce. (Za parę lat będę twierdziła, że po czterdziestce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 08.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 sebo to i ode mnie wszystkiego najlepszego po 30 -stce to nie tylko sex ale i PIWO uzaleznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 08.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Brzoza - dzięki za odzew, ostatecznie uparłem się i założyli obróbki również z przodu lukarn, chociaż z estetyką kiepsko im wyszło... Mała dygresja: czytałem głosy, że nikt nie chce polecać na forum dobrych ekip itd. Ja żadnej ze swoich dotychczasowych (murarze, cieśle, dekarze) nie poleciłbym w pełni z czystym sumieniem, chociaż sam brałem je z polecenia właśnie. Może i złe nie były, ale uwagi mam do każdej z nich. Sebo - przyłączam się do życzeń, wszystkiego NAJ... Pytanko: czy górna powierzchnia ślepej wylewki musi być na poziomie górnej powierzchni ścian fundamentowych, tzn. izolacji poziomej fundamentów, czy też można ją obniżyć. Jeśli będzie na tym samym poziomie, to po dołożeniu 10 cm styropianu, 7 cm wylewki właściwej (podłogówka) i pewnie 1 cm podłogi (razem 18 cm) wysokość otworów drzwiowych zmniejszy się do 199 cm (z obecnych 217 cm - od fundamentu do nadproża). Hmm ... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Jonaszgórna powierzchnia slepej wylewki nie musi byc na poziomie izolacji poziomej fundamentu jest tylko zasada, ze izolacja fundamentu i posadzki ma byc połaczona - ale moze twozyc "koryto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Mam działkę 60 arów i potrzebny mi ktoś kto zajmuje się zakładaniem ogrodów w okolicy Rzeszowa . Może drodzy Forumowicze polecicie mi kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.08.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Mam działkę 60 arów i potrzebny mi ktoś kto zajmuje się zakładaniem ogrodów w okolicy Rzeszowa . Może drodzy Forumowicze polecicie mi kogoś Martynko namiar na pw pozdrawiam Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 08.08.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Pytanko:Boczne ściany lukarn zbite są z desek 3,2 cm. Od zewnątrz styropian 10 cm. Od wewnątrz do światła okna pozostaje 9-10 cm. Tą przestrzeń wypełnić można wełną i zabudować od wewnątrz płytą KG. W efekcie ściana lukarny będzie miała przekrój: tynk + 10 cm styropian + deska + 10 cm wełna + płyta KG.I teraz pytanie: czy to wystarczy czy zmniejszyć światło okna (tzn. zamówić węższe okna) żeby zwiększyć grubość wełny ?Jakie Wy macie ścianki lukarn ?PozdrawiamJonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 08.08.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witajcie Chciałam się tylko przywitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 i bardzo miło Aniko sierpień ma tyle wspomnień i znaczeń .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.08.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 i bardzo miło Aniko sierpień - tyle wspomnień i znaczeń .... ?? witaj Aniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 08.08.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Brzoza - Ty jak zwykle: cudny :-* Uciekam do domciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ?? kiedyś Anika "matkowała" grupie podkarpackiej ... jest świetną organizatorką /spotkań grupowych/ a urodziny w sierpniu ma nie tylko Sebo ...Brzoza - Ty jak zwykle: cudny :-* miło mi ...Uciekam do domciu... wpadaj czasem na pogaduchy, Aniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 08.08.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Seba wielkie dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 08.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 a ja mam juz kilka stołów, pólke i listwy cokolikowe do 2 pomieszczeń i jestem na pólmetku prac stolarskich ... robisz te meble dla siebie ? Kilka stołów ???? Sebo Wszystkiego najlepszego z okazji "okragłych" urodzin! Aniko ! Napisz co u Ciebie słychać, jak Wam sie mieszka ? Dawno Cie nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merdol 08.08.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ma ktos może namiary na podbiciówke/boazerie od zaraz od ręki i za mniej niż 20pln?? w zamian moge odstapic około 300 stempli po okazyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts