jonasz 16.08.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jesli mowa o lukarnach... Mam zamiar zalozys welne od wewnatrz i potem jakas plyta g-k czy cos i z tym sobie poradze (chyba).Problem jest (chyba problem) z tym,ze sa juz zrobione obrobki blacharskie na same dechy.I co z tym trzeba teraz zrobic???Podobno sie obrobki robi po tym,kiedy scianki lukarn sa juz gotowe-tynk,ocieplenie czy cos takiego.To co?trzeba odwalic te obrobki?) .Jest dachowka jesli ma to jakies znaczenie.Radzcie rodacy. Proponuję konsultację z dobrym blacharzem. Wg mnie tragedii nie ma bo po ociepleniu zawsze można jeszcze raz obróbki założyć, będą podwójne to nic się nie stanie. Z tego co pamiętam to chyba ocieplane kominy tak się robi (chyba). Ostatecznie blacharz powinien się wypowiedzieć czy taniej i lepiej zdjąć istniejące i położyć jeszcze raz po ociepleniu, czy zostawić jak jest i po ociepleniu założyć jeszcze raz. W każdym razie tak bardzo się nie przejmuj, dom od tego się nie zawali a i wyjście optymalne się znajdzie. eranet - wytwórnia wód gazowanych ? hmm... a może to szansa na przyszłość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 16.08.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja w takim razie z wyprzedzeniem składam życzenia urodzinowe dla całej "sierpniowej grupy". Wszystkiego najlepszego DaKar, Brzoza, Anika i Januszek (kolejnośc wegług uznania czyt. daty urodzin ) o dzięki - miła niespodzianka. ja też tuz tuż przed 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 16.08.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Mam na zbyciu jedno nowe okno połaciowe OKPOL 78x118 z kołnierzem uniwersalnym - za pół ceny!http://www.okpol.pl/index.php?op=9&go=4Szczegóły na PRIV........Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 16.08.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 .....a-ha......też jestem z sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.08.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Tobie zatem Mac Iek wszystkiego naj, naj, naj ... II ga połowa sierpnia? a własnie i Wojtlowi Tymowiczowi tez najserdeczniejsze zyczenia bo Wojtek również z sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 17.08.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Tobie zatem Mac Iek wszystkiego naj, naj, naj ... II ga połowa sierpnia? I-sza i to samiuśki początek Dzięki za życzenia - to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Mac - najlepszego - oby ten najbliższy rok dał Ci możliwość wyluzowania i wrzucenia na luz sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam MacIek ---100 lat Nie mogłam się oprzeć i nie podać adresu http://www.smog.pl/wideo/12113/jezyk_angielski_polskich_politykow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no jak juz sobie składamy zyczenia urodzinowe - to dorzuce wszystkiego najlepszego dla Aldio ! /bo Aldio - tak jak wiekszośc budujących z podkarpacia ... :wink:/ podejrzewam ze tez jest z sierpnia ... tylko ta pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bha 17.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no jak juz sobie składamy zyczenia urodzinowe - to dorzuce wszystkiego najlepszego dla Aldio ! /bo Aldio - tak jak wiekszośc budujących z podkarpacia ... :wink:/ podejrzewam ze tez jest z sierpnia ... tylko ta pamięć hahaha... mysle że mam uprawnienia do sprostowania (najwyżej mnie siostra w domu zabije) Aldio ma urodziny w czerwcu... ale 21 sierpnia ma imieniny i zyczenia sa w miare na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 17.08.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jako wezwana do tablicy Dziękuję bardzo za życzenia urodzinowo-imieninowe (zwykle przegapiam datę imienin i znów życzenia są zaskoczeniem) Wszystkim Budującym życzę dużo zdrowia i wytrwałości w spełnianiu swych marzeń, a szczególnie sierpniowym jubilatom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 17.08.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam całą grupę podkarpacką. Buduję pod Olsztynem, tym na Warmii, ale na wakacjach byliśmy w Bieszczadach, więc tak z sentymentu do Was zajrzałam tu. Ciężko pracujecie więc przesyłam Wam trochę relaksu. http://images25.fotosik.pl/45/fff4007bc506c0be.jpg http://images29.fotosik.pl/45/8ed18a4cf10e901b.jpg Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 17.08.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam całą grupę podkarpacką. Buduję pod Olsztynem, tym na Warmii, ale na wakacjach byliśmy w Bieszczadach, więc tak z sentymentu do Was zajrzałam tu. Magda ech szczęśliwcy co mają urlopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 dzięki za sprostowanie B@ha Magda - dziękujemy za odwiedziny i "chwile relaksu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ash2007 17.08.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam. I ja dołączam się do grupy podkarpackiej. Na wiosne 2008 rozpoczynam budowe domku w żurawinie (archon+). Mam nadzieje, ze wiele sie od was dowiem i uzyskam dobre rady.Pozdr. ash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 17.08.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witaj Ash My też mamy projekt Archonu tylko inny - pod modrzewiem. Brzoza Już mam umówiony transport drewna na czwartek. Jeszcze raz dzięki za namiar. Ja również dołączam się do życzeń dla pozostałych solenizantów i jubilatów z sierpnia. Wszystkiego naj, naj, naj.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 17.08.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 A my już za parę dni będziemy mieszkac w nowym domku. (Musiałam sie pochwalic) I wtedy żegnaj ryku motorów w czasie meczu żużlowego i 38 m2 metrażu. Mam nadzieję, że ta przestrzeń i spokój zrekompensują nam trudy wykańczania i przeprowadzki, bo teraz to już chyba nie wiem jak się nazywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 aga76, gratuluję przeprowadzki kto by pomyślał, że mieszkałyśmy niedaleko siebie, ja naprzeciwko ryku tych motorów, ale ja je lubię bardzo i chyba będzie mi ich brakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.08.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 aga76, gratuluję przeprowadzki kto by pomyślał, że mieszkałyśmy niedaleko siebie, ja naprzeciwko ryku tych motorów, ale ja je lubię bardzo i chyba będzie mi ich brakować... Pewnie miałaś więcej niż 38 m2 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Niewiele więcej, bo 43m2 ale jakoś nie czuję tej wielkości bo wiekszość przestrzeni zajmują roweryki, wózki i samochody córki. I żeby to małe było...chodzę i omijam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts