sebo8877 20.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Gosiew z Gosiewa - szanowny Edgar peron Gosiewski:) Zajebisty jest ten gostek:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam co do okien, byłam na wycenie w Oknoplast Kraków i dostałam 14300 + 1280 montaż. jeszcze mam w tym tygodniu jechać do tego składu na przemysłowej, co Sebo mówił. Tam też trzeba popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ja buduje wbudziwoju zaraz przy obwodnicy widziałem, jest piękn y. powiedz mi tylko ile krzyknęli goście za ułożenie dachówki ?? a okna wybrałem z Miariotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 21.08.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ja zamawiam dachowe okna w Bozie na przemyslowej dają 15%zniżki a to przy takich kwotach dużo nie wiem jak z montażem bo nie pytalam gdyż moj tesc bedzie nam montowal okna.Ale żaluje że maxa nie bralam w Boz bo też bym miala upust. "Dompol" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Piotr Kurjański http://katalog.pf.pl/Rzeszów/wyslij-wiadomosc-do-Dompol-Przedsiębiorstwo-Produkcyjno-Handlowo-Usługowe-Piotr-Kurjański-F5706395G0B7020-m20.html można wyslać maila i spytać o wycene jakby co?? Jade dzis zobaczyc jak sie posuwa do przodu budowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 przyjemnego oglądania zyczę i słonecznego dnia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cbartek 21.08.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Co do pamplastu to zrobili mi wycene droższa niż w Vidoku bo podobno od czerwac zmniejszyl sie rabat na okna w kolorze(obustronny zloty dab).W tej chwili najlepsza cene proponuja mi w KOBI ale nei jestem pewny marki i jakości tej firmy, natomiast Vidok chyba jest już sprawdzony. Podoban cene do Vidoku proponuje mi jeszce Invest profil . Robia na profilach REHAU, okna spoko jednak widok w standardzie ma ladniejsze klamki!.Zobaczymy jeszcze co zaproponuje Oknoplast z Krakowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.08.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 U mnie oknoplast wyszedł o 4 tys. drozej niż Vidok jeszcze chcę podjechać do Mariot-u bo tam podobno też niedrogo a dobre są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 21.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Spróbujcie jeszcze u peteckiego (chyba salon jest na jałowego)a napewno jest w Sędziszowie Młp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 21.08.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Do Aga2302 Okna dachowe taniej kupisz np na allegro (rabat ok 26-27%) od ceny katalogowej. Jeśli chodzi o okna zwykłe to jeszcze firma DAKO i Stylbud Przeworsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.08.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Możecie mi pomóc ?? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1982052#1982052 Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 sam jestem ciekaw podpowiedzi w tej sprawie / mam kilka rzeczy z hydrauliki kupionych nietrafnie/ sklep odmówił przyjęcia zwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 21.08.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Kupiłem w media Markt komórkę córce (nota bene nie najtańszą bo za jakieś 800 zł). Po tygodniu wyszło,że nie ma kontaktu poprzez USB z komputerem. W media markt zaproponowano mi podbicie gwarancji i udanie się do punktu serwisowego. Zapytałem dlaczego od razu nie podbijają gwarancji. Odpowiedź była że po to, że do 14 (chyba) dni można wymienić uszkodzony towar na nowy, jeśli gwarancja nie jest podbita. Odpowiedziałem - no to proszę mi wymienić. I wymienili bez sprawdzania czy rzeczywiście jest uszkodzenie. Drugi aparat bez problemu łączy się z kompem. Być może komuś ta informacja pomoże... ? PozdrawiamJonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 21.08.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Chyba inaczej teaktuje sie sprawe,kiedy towar jest uszkodzony a co innego kiedy sie kupujacy z niego rozmysli .Rozumiem,ze u seba to to drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 21.08.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 jasne... co innego gdyby towar był uszkodzony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam. I ja dołączam się do grupy podkarpackiej. Na wiosne 2008 rozpoczynam budowe domku w żurawinie (archon+). Mam nadzieje, ze wiele sie od was dowiem i uzyskam dobre rady. Pozdr. ash Oooo się nam Łańcut rozbudowuje... Witam kolejnego desperata krajana. PS. Gdzie masz działkę? pozdrówka dla wszystkich. Niestety wczoraj skończył mi się urlop i już dzisiaj od nowa sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 21.08.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 do andrewp:) wielkie dzieki poszukam polukam przewertuje allegro i oblicze Ile podnosiliście dach wiem że kąt nachylenia o 2% bo Panowie mnie poinformowali a nad stropem 1,5 pustaka macie i belkę czy coś poknocilam mi podnieśli dwa z tymże ja mam strop lany wiec ma 12cm a wasz dwa razy tyle:)Mam doradców ktorzy namawiają nas na trzy ale obawiamy sie z mężem że to zniszczy caly wyglad zewnetrzny naszej kornelii:) Dzieki za odpowiedz:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 21.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witam wszystkich po krótkim urlopie mam takie pytanie powiedzcie jak to było u Was czy wykonacy stanu surowego tak z reguły to nie zajmuja się ociepleniem fundamentów i zrobieniem schodów zewnętrznch i tarasu ..myslałem ze to jest raczej w standardzie ?juz nie wiem czy moze facet chce wyciagnać ode mnie dodatkowa kase oba witam sąsiada ja tez zaczynam budowe w Budziwoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 21.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witamWojtek I to czy będziesz miał zrobione pod pojęciem stanu surowego zależy co uzgodnisz z wykonawcąocieplenie fundamentów roboli ci sami co budowali, ale nie było to w cenie wykonania fundamentów. Zapłata dodatkowa okna mam z dako, Baru jakie miejsce zajęłyście z Nadią?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 21.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 aga2302 Widzę, że dane dotyczące naszej Kornelii masz bardzo dokładne. Zastanawialiśmy się nad podniesieniem ścianki kolankowej o 2 pustaki z BK jednak w ostatnim momencie z tego zrezygnowaliśmy. Efekt widziałaś. Widzieliśmy w kilka domów z podniesioną ścianką kolankową i zapewniam Cię, że nie wygląda to zbyt ciekawie -można to zobaczyć choćby w Matysówce. Również krężyna która jest nad drzwiami wejściowymi i nad salonem podnosi dach - jeśli jest za wysoka nie ma wtedy żadnego zadaszenia drzwi wejściowych. Aga2302 mam do sprzedania jętki strugane, które nam pozostały, jak i również kilka kantówek 12x12. Może jesteś zainteresowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witam wszystkich po krótkim urlopie mam takie pytanie powiedzcie jak to było u Was czy wykonacy stanu surowego tak z reguły to nie zajmuja się ociepleniem fundamentów i zrobieniem schodów zewnętrznch i tarasu ..myslałem ze to jest raczej w standardzie ?juz nie wiem czy moze facet chce wyciagnać ode mnie dodatkowa kase oba witam sąsiada ja tez zaczynam budowe w Budziwoju wojtek, u nas za każdy etap mam wypisane kwoty ile się należy. I nie umawialiśmy się na taras i schody zewn. Oczywiście jeśli chcę to mogą zrobić za dopłatą. ALe ocieplenie fundamentów mam już zrobione, tylko że za to też już było ustalone wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts