wiolasz 23.08.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 wojtek, oczywiscie tego pytania nie kierujesz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 23.08.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja mam wg mnie BARDZO DOBRĄ ekipę z Brzozowa. Ekipa fachowa, słowna, nie pijąca, komunikatywna jedyną wadą ich jest cena. Zdaję sobie sprawę że nie są tani ale moja budowa idzie niemalże bezboleśnie. Siedzę sobie w pracy, od czasu do czasu podrzucę materiały na budowę i... wieczorami oceniam postępy ich prac. Codziennie jestem zaskoczony jak dużo (i fachowo) zrobili. Brygada przed moja budowa sprawdzona była przez moich szefów i u nich też byli na "piątkę". Polecam ich bardzo choć wiem że dla szukających ekipy "po cenie" to nie ten kierunek. Aha, i jest to ekipa która robi cały dom do stanu surowego tj: - fundamenty - ściany - dach Uważam to jako WIELKĄ zaletę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 23.08.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 jonasz jak mozesz to podaj firmę od wylewek, której nie warto wg Ciebie wziąć. Bo mam kilka namiarów z forum i teraz nie chciałabym się naciąć. Masz na priv, zainteresowanym możesz podać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 23.08.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 wiolaoczywiscie do Ciebie pytanie juz poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 23.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 marcinto slij mi te namiary ale az sie wzdrygam na ta cene jak moga mi powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 23.08.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Wlasnie powiedzieli w wiadomosciach,ze niby materialy potanialy .Zauwazyl ktos to w naszych okolicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 23.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Wlasnie powiedzieli w wiadomosciach,ze niby materialy potanialy .Zauwazyl ktos to w naszych okolicach?? Tak, zauważyłem. Maxy są dużo tańsze niż kiedyś - np. w RCMB ale nie wiem jak z dostępnością. A beton... 2 tygodnie temu kolega płacił 260 zł za kubik a teraz jest... 270 zł!!! Faktycznie potaniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Ja mam wg mnie BARDZO DOBRĄ ekipę z Brzozowa. Ekipa fachowa, słowna, nie pijąca, komunikatywna jedyną wadą ich jest cena. Zdaję sobie sprawę że nie są tani ale moja budowa idzie niemalże bezboleśnie. Siedzę sobie w pracy, od czasu do czasu podrzucę materiały na budowę i... wieczorami oceniam postępy ich prac. Codziennie jestem zaskoczony jak dużo (i fachowo) zrobili. Brygada przed moja budowa sprawdzona była przez moich szefów i u nich też byli na "piątkę". Polecam ich bardzo choć wiem że dla szukających ekipy "po cenie" to nie ten kierunek. Aha, i jest to ekipa która robi cały dom do stanu surowego tj: - fundamenty - ściany - dach Uważam to jako WIELKĄ zaletę. witam podrzuć namiary jeśli możesz - zobaczę ewentualnie ile zaśpiewaliby u mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.08.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 pedzelito dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 24.08.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 ja w czerwcu za ceglę placilam 0,86grosza więc jak piszą że jest po 1zl to żadna rewelacja, Bralam z glinika dolnego, mogę polecić:)za maxa placilam 4,10 w styczniu czy lutym a teraz taniej ale co tam nie patrzy się wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 24.08.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 http://images21.fotosik.pl/380/957fcd627b6a97d4m.jpg ciekawe czy sie uda hehe może tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 24.08.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 ja dziś kupowałem styropian, jest tańszy bo za kubik chyba 175pln z organiki 5cm, a gość powiedział, ze bedzie jeszcze tańszy za chwile, ale nie mogę czekać, moze jak bede robił za miesiac wylewki to akurat sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.08.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Cisza taka,to zagadam cos-moze sie ozywi . Wiecie,jak kobita ma dola,to najlepiej jak sobie cos ladnego kupi,najlepiej niepotrzebnego.To ja tez tak mam i chcialam se kupic betoniarke.Tylko ,jako kobita,nie wiem jaka.Poradzcie-do takich prac wykonczeniowych,tynki i jakies plyty,schodki...A moze ktos cos wie o jakiejs opuszczonej samotnej betoniarce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Wiecie,jak kobita ma dola,to najlepiej jak sobie cos ladnego kupi,najlepiej niepotrzebnego.To ja tez tak mam i chcialam se kupic betoniarke ależ masz marzenia na razie nie mam na stanie zbędnej (żadnej) betoniarki Może kiedyś też o niej zamarzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.08.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 basiah ,a znasz taka spiewke: o czym marzy dziewczyna gdy budowac zaczyna... ?? O!Proponuje kobitki ,doluzcie swoje zwrotki .Tylko moze to temat na zimowe wieczory jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 26.08.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam ludzi budowy Slyszalem od ludzi ze okna Oknoplastu Krakow i Jezierskiego sa najdrozsze i i chyba jedne z najlepszych .Co wy o tym sadzicie czy to prawda? Czy ktos ma lub zamierza kupic okna w firnie Anadar ,( firma sie miesci na rejtana) okna thermoplast (prosze o opinie na temat tych okien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 26.08.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 basiah ,a znasz taka spiewke: o czym marzy dziewczyna gdy budowac zaczyna... ?? O!Proponuje kobitki ,doluzcie swoje zwrotki .Tylko moze to temat na zimowe wieczory jest . Pomysle w wolnych chwilach jak skończa sie upały, bo teraz leżę w bezruchu i nic nie kojarzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 26.08.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam serdecznie chcialabym zamiescic maly obrazek mojego projektu po lewej stronie ale nie wiem jak to zrobic?prosze o informacje na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 26.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 basiah ,a znasz taka spiewke: o czym marzy dziewczyna gdy budowac zaczyna... ?? O!Proponuje kobitki ,doluzcie swoje zwrotki .Tylko moze to temat na zimowe wieczory jest . Pomysle w wolnych chwilach jak skończa sie upały, bo teraz leżę w bezruchu i nic nie kojarzę..... ja też się roztapiam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Farida mysle, ze 150 l bedzie optymalna /najbardziej powszechna/ moja staruszka przeszła juz wiele budów i chyba dozyje zywota u mnie /bardzo ja polubiłem:)/ a serio to ma do zrobienia jeszcze małe conieco, jest na nieoryginalnym silniku /oryginalny dostał nóg u poprzedniego własciciela/ i pracuje "na poł gwizdka" natomiast obserwuje dziwna "miłośc" do betoniarek sporo osób które ukończyły budowe trzyma je - traktujac chyba jako lokate kapitału ? Oba zmniejszasz zdjęcie do parametrów podanych w regulaminie w jakimś graficznym programie np infarview lokujesz zdjecie na jakimś darmowym serwerze np http://img501.imageshack.us/ a następnie adres zdjęcia wklejasz w swoim profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts