aga2302 26.09.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ostatnio czesto bywam w sanoku w zwiazku ze studiami....ladne miasteczko i okolica, zreszta w bieszczadach jestem zakochana od dziecinstwa Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2007 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 witam o poranku -życze równiez miłego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No raaanyyy, Brzoza!!! Ty to chyba spania nie masz O takiej porze na forum??? Również dla wszystkich dzień dobry bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 przy pełni to faktycznie nie za wiele naśpię odbije sobie za to na nowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 27.09.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 widze ze zaczynacie z samego ranca witam i ja . napiszcie mi prosze jak to jest w rzeszowie z PnB czy trzeba czekac te 65 dni czy robia to szybciej .m pasowało by najlepiej od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 27.09.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witam wszystkichWojtek ITo zależy od osób prowadzących sprawę, ale raczej jest to krócej choć nie z dnia na dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 zeby nie było wyłacznie o budowaniu - to ja moze zasygnuje nowośc literacka ... http://kurde.pl/gfx/r/rogas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 27.09.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Co myskicie o najbliższej prognozie pogody - Jestem Przerażony tym śniegiem w październiku sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 27.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mi sie nawet nie chce o tym myslec przeciez musze przykryc w tym roku bo dachowka kupiona a miesiacami nie beda mi trzymac na skladzie a wiezby jak nie bylo tak nie ma ale to dluuuga historia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Co myskicie o najbliższej prognozie pogody - Jestem Przerażony tym śniegiem w październiku sebo8877 to zart ? Sebo pociesz, ze to sie stanie choć pod koniec miesiąca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 27.09.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 a tu wcale tak źle nie piszą http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/prognozasezonowa.htm prosze nie straszyć zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzięki AnetaS za pocieszenie. Trzymam kciuki za październik. Gdyby tak powtórzyła się ubiegłoroczna zima .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witajcie Co do zimy, nie chciałabym, zeby była jak ubiegłoroczna. KOlejnych podwyżek owoców i warzyw nie przeżyję. Żeby jabłka we wrześniu kosztowały 4 zł/kg?? chce wielkiego mrozu, żeby wszystkie zarazki wymroziło bo ciągle choruję. I już nawet w nosie mam budowę, zebym tylko się normalnie czuła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 ... ciągle choruję ... dużo zdrowia Wiolu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wyjątkwo dzis wieczór ...ciepły, po deszczu trawka soczysta, lekki powiew wiatru ...jak w maju niesamowicie wręcz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 28.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wyjątkwo dzis wieczór ... ciepły, po deszczu trawka soczysta, lekki powiew wiatru ... jak w maju niesamowicie wręcz ... wyjątkowa to dzisiaj była tęcza, nad rzeszowem, tęcza w tęczy. widoczna na całym obwodzie. czegoś takiego do tej pory nie widziałem, szkoda, że nie miałem aparatu.... a powoetrze.... masz rację.. takie lekkie i wiosenne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 28.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 wyjątkowa to dzisiaj była tęcza, nad rzeszowem, tęcza w tęczy. widoczna na całym obwodzie. czegoś takiego do tej pory nie widziałem, szkoda, że nie miałem aparatu.... Potwierdzam.........też wydaje mi się, że jeszcze takiej nie widziałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.09.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 chce wielkiego mrozu, żeby wszystkie zarazki wymroziło bo ciągle choruję. I już nawet w nosie mam budowę, zebym tylko się normalnie czuła.. Wiolasz, jeśli zapadasz na infekcje, zaaplikuj sobie homeopatię: http://www.aptekazdrowia.pl/index.php?products=product&prod_id=100930115636 Jest to równocześnie i lekarstwo, i szczepionka. Do zażywania przez minimum 3 tygodnie, a więc bardzo krótko I przestaw łóżko w inne miejsce pokoju. A nuż śpisz na cieku wodnym? Trzymaj się i nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 brzoza, jak to dobrze, ze ktoś mnie żałuje Próbowałam wszystkiego, ale jak się ciągle w zarazkach siedzi(ludzie wokół) to ciężko się uchronić. A od dziś rana zdrowiutka jestem po ....czosnku rewelacyjny antybiotyk A ten engystol to mam w domu..ale nie wiedziałam do czego on... Tęczę też widziałam, piekna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 29.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 a gdzie ja byłam że tej tęczy nie widziałam ? życzę wszystkim kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts