Renia 03.11.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 Wstępnie też jestem zainteresowana kostką, ale nie myslałam jeszcze jaki wzór, jakie kolory, nie orientuje sie w cenach itp. Zero wiedzy i informacji na ten temat. Więc prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 05.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam. Szukam stolarza, który zrobi mi dobre drzwi zewnętrzne dębowe. Prosze o namiary. PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 zewnętrzne ... ? a to na dobry poczatek tygodnia ...http://www.edu.info.pl/images/cms/gacieOK.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 05.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Noooo Brzooozaaaa No pięknie Witam wszystkich przy poniedziałku i poproszę trochę optymistycznych słów, bo do końca miesiąca tylko pracuję I muszę szukać pracyyyyyyy... Jak ja tego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 05.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam Co do kostki - jest to kostka betonowa - barwiona w masie 75 masy to 1-na warstwa i 25 to druga wierzchnia warstwa (posiadająca odpowiednio wiekszą ścieralność (każda kostka jest dzis tak wytwarzana). cały proces jest wykonywany w jednym czasie w jednym cyklu w jednym termo-wibro-prasowaniu. Nie oferuję ekipy brukarskiej - oferuję sam materiał - choć przyznam ze do wiosny sporo czasu i udać moze mi się zorganizowac ekipe do wykonania takich robót (choc nie jest to warunek konieczny) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ...I muszę szukać pracyyyyyyy... Jak ja tego nie lubię Baru - życzę wytrwałości w poszukiwaniach miejmy nadzieję, ze rynek pracy normalnieje juz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 05.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 u mnie powoli idzie ale naprawde powoli mamy juz polacone i folie teraz czekamy aż dekarze skończą inny dach i dopiero przyjda do mnie ale trudno, glową muru nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 fajno, ze się odezwałaś Aga i informujesz o postępach pracpozostaje Ci zyczyc teraz cierpliwości - w oczekiwaniu na ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 06.11.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ostatnio nie mialam czasu nawet poczytac forum i moze dlatego czasem popelniam blędy.Ale wieczorem już jestem tak zmęczona że nie chce mi sie nawet komp wlączać.Postaram sie nadrobic zaleglośći. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Cześć wszystkim Baru, trzymam kciuki, żeby szybko się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 jak to sie zmówiły obie - o 6:56 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Baru - Ty wiesz że ja Ci dobrze życze ?? Aga - wytrwałości !!! Siekło dzisiaj mrozikiem - u mnie -6C Nie zdążyłem jeszcze cebulek kwiatowych wykopać z ziemi.... - Chyba zostana do wiosny Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz 06.11.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 U mnie woda nie chciała lecieć więc panowie ognisko pod zaworem rozpalili i już leci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 06.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 no to ja tez wszystkich witam dziś odezwało sie do nas STAROSTWO no to chyba w końcu doczemaky się tych warunków zabudowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.11.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Yyyyyy a ja rano jak wyszłam - wiecie skąd - po nocy to mnie osłabiło! Samochód bielusieńki, ja ledwo łapami ruszam a tu jeszcze taka niespodzianka, brrrrr... Wróciłam do domu, przespałam się ze 4 godzinki i stwierdziłam, że najwyższy czas zrobić porządki przed zimą naokoło domu. Wszystko by było ok, gdyby nie to, że buty mi przemokły, palce u nóg prawie zamarzły... ledwo dokuśtykałam do domu. Ale coś jednak udało mi się zrobić, nawet poplewiłam jeszcze trochę - teraz czasowa jestem, przedtem wiecznie mnie w domu nie było. Jak myślicie - uda mi się jeszcze kosiarę odpalić tego roku? Bo strasznie zapuściliśmy trawnik i nie wiem co będzie na wiosnę jak teraz tego nie przejadę kosiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Yyyyyy a ja rano jak wyszłam - wiecie skąd - po nocy to mnie osłabiło! Samochód bielusieńki, ja ledwo łapami ruszam a tu jeszcze taka niespodzianka, brrrrr... Wróciłam do domu, przespałam się ze 4 godzinki i stwierdziłam, że najwyższy czas zrobić porządki przed zimą naokoło domu. Wszystko by było ok, gdyby nie to, że buty mi przemokły, palce u nóg prawie zamarzły... ledwo dokuśtykałam do domu. Ale coś jednak udało mi się zrobić, nawet poplewiłam jeszcze trochę - teraz czasowa jestem, przedtem wiecznie mnie w domu nie było. Jak myślicie - uda mi się jeszcze kosiarę odpalić tego roku? Bo strasznie zapuściliśmy trawnik i nie wiem co będzie na wiosnę jak teraz tego nie przejadę kosiarką. Laska nic się nie przejmuj trawie nic złego się nie stanie Przejedzieesz z wiosny i będzie ok Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Oj Sebastin! Ty to zawsze człowieka podtrzymasz na duchu Wiecie już czy będzie dziewczynka czy chłopczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 06.11.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sebastian ty lepiej powiedz jak to wycyrklowałeś żeby tak akurat na Walentynki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.11.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sebastian ty lepiej powiedz jak to wycyrklowałeś żeby tak akurat na Walentynki ???? Noo prawie walentynki, walentynki są przecież 14--tego. A tak btw mój chrześniak urodził się własnie 14 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korsarz5 06.11.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witajcie koledzy. Jeżeli będziecie mieli chwilkę to zerknijcie na domek atlas z dobrych domów. Każda opinia mile widziana, a najlepiej jeżeli już ktoś budował taki domek lub jest w trakcie budowy to jeżeli byłaby taka możliwość chętnie bym go obejrzał od środka w realu.http://www.dobredomy.pl/?id_project=32 PozdrawiamKrzysiek Ciągle szukam wymarzonego projektu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts