Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Co do kostki - jest to kostka betonowa - barwiona w masie 75 masy to 1-na warstwa i 25 to druga wierzchnia warstwa (posiadająca odpowiednio wiekszą ścieralność (każda kostka jest dzis tak wytwarzana). cały proces jest wykonywany w jednym czasie w jednym cyklu w jednym termo-wibro-prasowaniu.

Nie oferuję ekipy brukarskiej - oferuję sam materiał - choć przyznam ze do wiosny sporo czasu i udać moze mi się zorganizowac ekipe do wykonania takich robót (choc nie jest to warunek konieczny)

Sebo8877

Yyyyyy a ja rano jak wyszłam - wiecie skąd - po nocy to mnie osłabiło! Samochód bielusieńki, ja ledwo łapami ruszam a tu jeszcze taka niespodzianka, brrrrr...

Wróciłam do domu, przespałam się ze 4 godzinki i stwierdziłam, że najwyższy czas zrobić porządki przed zimą naokoło domu. Wszystko by było ok, gdyby nie to, że buty mi przemokły, palce u nóg prawie zamarzły... :evil: ledwo dokuśtykałam do domu. Ale coś jednak udało mi się zrobić, nawet poplewiłam jeszcze trochę - teraz czasowa jestem, przedtem wiecznie mnie w domu nie było.

Jak myślicie - uda mi się jeszcze kosiarę odpalić tego roku? Bo strasznie zapuściliśmy trawnik i nie wiem co będzie na wiosnę jak teraz tego nie przejadę kosiarką.

Yyyyyy a ja rano jak wyszłam - wiecie skąd - po nocy to mnie osłabiło! Samochód bielusieńki, ja ledwo łapami ruszam a tu jeszcze taka niespodzianka, brrrrr...

Wróciłam do domu, przespałam się ze 4 godzinki i stwierdziłam, że najwyższy czas zrobić porządki przed zimą naokoło domu. Wszystko by było ok, gdyby nie to, że buty mi przemokły, palce u nóg prawie zamarzły... :evil: ledwo dokuśtykałam do domu. Ale coś jednak udało mi się zrobić, nawet poplewiłam jeszcze trochę - teraz czasowa jestem, przedtem wiecznie mnie w domu nie było.

Jak myślicie - uda mi się jeszcze kosiarę odpalić tego roku? Bo strasznie zapuściliśmy trawnik i nie wiem co będzie na wiosnę jak teraz tego nie przejadę kosiarką.

Laska nic się nie przejmuj trawie nic złego się nie stanie

Przejedzieesz z wiosny i będzie ok

Sebo8877

Witajcie koledzy.

Jeżeli będziecie mieli chwilkę to zerknijcie na domek atlas z dobrych domów. Każda opinia mile widziana, a najlepiej jeżeli już ktoś budował taki domek lub jest w trakcie budowy to jeżeli byłaby taka możliwość chętnie bym go obejrzał od środka w realu.

http://www.dobredomy.pl/?id_project=32

Pozdrawiam

Krzysiek

Ciągle szukam wymarzonego projektu.....