sebo8877 14.11.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ps.Niech no tylko uslysza nas narciarze-dostanie sie nam .Choc,wlasciwie to podobno teraz sie u nas nie jezdzi,oj nie.Teraz to tylko w Alpy jedzcie (tam nie buduja to niech sniezy ). I usłyszeli Wiesz, ja w te alpy, dolomity i inne "badziewia" baardzo chętnie, ale... Po 1 - kasa - na 4 osoby - my z dwiema dziewczynami (10 i 6 l.) - lekko licząc 6tys na tydzień po 2 - samochód czyli też w zasadzie kasa, bo espace stary i strach nim jechać 1200km w jedną stronę Baru - musisz sie poświęcić dla większości Śneig w tym roku juz był i Temu Panu już dziękujęmy Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dla mnie zima z lekkim przymrozkiem mogła by byc ...byle nie to błoto posniegowe ... błeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 14.11.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 .............Chwilowo jestem uziemiona wiec nie moge pojechac nadzorowac przebiegu dzialan..Niestety,my Matki Polki nie zawsze mamy mozliwosc tkwienia na froncie............... . Nie dalo mi,zostawilam wszystko:pieluchy ,gary i "mode na sukces" i pojechalam.Zrobili.Jest git!! A co do zimy,to bez zartow-musi byc.W zeszlym roku byla probka tego co sie dzieje,jesli zimy nie ma kiedy ma byc a jest kiedy juz nie powinno.Nie mamy niestety wplywu na jej przebieg,ale ja mam nadzieje,ze bedzie krotka,mrozna i sniezna we wlasciwym dla niej czasie.Ze zdazymy pobudowac i poszusowac(nawet tu,w Polsce),polepic balwany i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 farida w 2050 w polsce będa rosły cytrusy - zobaczysz - a w Afryka wyschnie na pieprz. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 14.11.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 farida w 2050 w polsce będa rosły cytrusy - zobaczysz - a w Afryka wyschnie na pieprz. sebo8877 Afryka....W poludniowej Afryce wlasnie rozpoczyna sie lato...Jesli ktos chcialby pomieszkac w cuuddoownym klimacie(puki jeszcze tam taki jest) polecam wysokie czesci Poludniowej Afryki (skoro Sebo o niej wspomnial).W lecie bedzie dosc goraco,ale w cieniu zwykle panuje zezki chlod.Powietrze ,mimo upalu powinno byc suche i zezkie.Zwlaszcza zima jest fajna: w nocy temperatura moze spasc do 0* ,moze nawet ciut nizej.Ale za to w dzien!!Poezja!5,6 miesiecy czystego nieba,z temperatura do 20-25*(choc czasem trzeba sie bedzie naprawde cieplo ubrac,kiedy powieje chlodnym powietrzem).I ten zapach....I te kolory... Kto chce zasmakowac niech sie spieszy,bo Sebo straszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 ... Kto chce zasmakowac niech sie spieszy,bo Sebo straszy a w jakim kraju Arykańskim jest tak ładnie ? Zimbabwe ? witaj retrofood wiesz, ze i ja w tym roku tez "przespałem" pieczenie ziemniaków w ognisku ... a co roku obowiązkowo kika razy późnym latem i jesienią ... w tym roku piekłem ... pod kuchnią w żarze a poza tym piekę na blasze tzw "talarki" no cóz złota polska jesien ominęła nas w tym roku p.s. jesli to nie tajemnica - jaka jest genealogia Twojego nicka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Baru - musisz sie poświęcić dla większości Śneig w tym roku juz był i Temu Panu już dziękujęmy Sebo8877 A niby - kurna - dlaczego mam się poświęcać? Było się lecie budować, ewentualnie wiosną albo jesienią... W zimie się bałwany lepi, jeździ na narty i takie tam... To oczywiście szydera... Ale wiecie co - jak tam widzę gości robiących więźbę, albo kładących blachę czy dachówkę przy takiej pogodzie to mi się zimno zdecydowanie robi. No to idźmy na ugodę - teraz niech śniegu nie będzie, ale na święta (choć na moje imieniny też lubię mieć biało za oknem), nowy rok i tak do początku marca niech będzie minus 5-10 stopni i śnieg!! Nie mówię o śnieżycach bo jak se pomyślę o odśnieżaniu mojej drogi dojazdowej to mnie już ręce bolą, ale o takim fajnym śnieżku, żeby na weekendzie skoczyć gdzieś blisko z dzieciarnią na nartki. Może tak być? Akceptujecie taki kompromis?? A jeszcze temacie pleśni - kupiłam wczoraj takie coś do usuwania tego gadziajstwa - no w ciężkim szoku byłam. Jacek spryskał sufit, zawołał mnie i szczena mi opadła - ani śladu czarnych kropek!! W sobotę pomalujemy sufit i ściany nad płytkami, trochę trzeba zmniejszyć dziurę na kratkę i może się uda zamontować kratkę z wentylatorkiem higrosterowanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No to idźmy na ugodę - teraz niech śniegu nie będzie, ale na święta (choć na moje imieniny też lubię mieć biało za oknem), nowy rok i tak do początku marca niech będzie minus 5-10 stopni i śnieg!! Nie mówię o śnieżycach bo jak se pomyślę o odśnieżaniu mojej drogi dojazdowej to mnie już ręce bolą, ale o takim fajnym śnieżku, żeby na weekendzie skoczyć gdzieś blisko z dzieciarnią na nartki. Może tak być? Akceptujecie taki kompromis?? Jak najbardziej jestem ZA!! Baru, rzuć nazwą tego środka. Może mi się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 ... Nie mówię o śnieżycach bo jak se pomyślę o odśnieżaniu mojej drogi dojazdowej to mnie już ręce bolą, ale o takim fajnym śnieżku, żeby na weekendzie skoczyć gdzieś blisko z dzieciarnią na nartki. Może tak być? Akceptujecie taki kompromis??... no i zaczeło sie sypie równo od wczoraj ... Przychodzi baba do lekarza. Lekarz po zbadaniu baby orzeka: - pani dni są policzone. Baba na to: - panie doktorze może pan coś mi przepisze. - Dobrze, zapiszę pani kąpiele błotne. - Panie doktorze, a czy to pomoże? - Nie, ale się pani do ziemi przyzwyczai... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 16.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Na zewnątrz biało, a Brzoza ma czarny humor. to chyba tak dla kontrastu. Baru jak tam Twoja droga, zasypało Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Na zewnątrz biało, a Brzoza ma czarny humor. to chyba tak dla kontrastu... z rana miałem Anetko czarny humor faktycznie a teraz dla kontrastu całuski dla wszystkich http://www.naukatanca.org/images/avatars/27%5B1%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 17.11.2007 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wiola!To się zwie PUFAS środek pleśniobójczy, nawet tak strasznie nie śmierdzi:-) Aneta!Droga na razie przejezdna bez użycia łopat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 17.11.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Baru, a co to za nieludzka godzina o której pisałaś? Jeszcze nie spałaś czy może już nie spałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 zima jak złapała - tak trzyma ... mnie juz sie znudziła ... nie miałbym nic przciwko wczesniejszej wiośnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.11.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Na zewnątrz biało, a Brzoza ma czarny humor. to chyba tak dla kontrastu... z rana miałem Anetko czarny humor faktycznie a teraz dla kontrastu całuski dla wszystkich http://www.naukatanca.org/images/avatars/27%5B1%5D.gif Brzoza z Ciebie to niezła laska jest Co do Zimy mi tez obrzydła.... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sebo, kiedy osttnio dostałes całuska od naszych forumowych Pań ? wiec wiedzisz ... czy Wam tez muli przy wczytywaniu forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.11.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sebo, kiedy osttnio dostałes całuska od naszych forumowych Pań ? wiec wiedzisz ... czy Wam tez muli przy wczytywaniu forum ? Mi nie muli mam w robocie 8 MB - łacze....... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.11.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Brzoza zmieniłeś się bardzo. Nawet włosy na blond. Dzień Dobry Wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sebo, kiedy osttnio dostałes całuska od naszych forumowych Pań ? wiec wiedzisz ... Brzoza one nas nie lubieją calować - wolą innych - niestety - No może czasem Baru podeśle jakiegos malusieniunieczkiego buziaczka - a cała reszta --- woli obcych.... Ale za to inne na tym forum- w Psychologu to sie ze mnom całujom :D sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Hej hej, na pocieszenie byście zimy nie wyganiali bo ja wiosny jeszcze nie chcę. http://www.gifownik.pl/gify_02xx/sex/sex_gify/7.gif Pewnie jakiś ban dostane za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts