wiolasz 08.03.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam po dłuższej przerwie. Po 1. Sebo, ogromniaste gratulacje!!!!!!!!! Po 2, Brzoza, piękne kwiaty Po 3.... fajnie wrócić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a co sie z Toba Wiolu działo ?tak długo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.03.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Właściwie to niewiele nowości, na budowie baaardzo poowooli a jak tu wchodzę i widzę w jakim tempie u niektórych osób to wykańczanie przebiega to aż humor traciłam. WIęc postanowiłam odpocząć... I tak sobie odpoczywałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ... I tak sobie odpoczywałam... taki odpoczynek tez jest potrzebny mozna na spokojnie przemyslec szczegóły miło, ze znów Jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 09.03.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 no nie nikt tu nie zaglądał od wczoraj? wczoraj rozpocząłem sezon w sadzie- przyciąłem jabłonki. dzisiaj byłem na targach budownictwa...namieszałem sobie w głowie na temat pokryć dachowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam My byliśmy, aż miałam ochotę podejść do kasy i poprosić o zwrot za bilety Badziewie. Ceny takie, że i 500 tys. na budowe mi nie wystarczyło. Ale....znalazłam płyty na schody (w końcu) takie jakie chcę i powiedzmy, że solary z tych tańszych.. miłego dzionka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 ciesze sie, ze w swojej opinii na temat (badziwia) na targach nie jestem odosobniony i równiez miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Prawda? Z roku na rok wszystko schodzi na ....(o psach nie wspomnę bo nie chcę obrażać). Mam pytanie, znacie jakichś porządnych fachowców od wykończeniówki? płytki, kartony, poddasze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 10.03.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Ostatnio jestem strasznie zabiegana, miałam zamiar iść zobaczyć co jest na targach ale jakoś mi umknęły. Wczoraj wieczorem zaglądam na forum a tu piszecie że one już były. Ale widząc opinie Wiolasz i Brzozy jakoś mi nie żal że o nich zapomniałam. Wiolasz jeśli chcesz to mogę dać Ci namiar na gościa który robił u mnie wykończeniówkę całą, choć uprzedzam do tanich to on nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 AnetaS, bedę wdzięczna bardzo. Zawsze to coś a żałować naprawdę też nie masz co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 10.03.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 witam a ja na targach nie byłem, po przeczytaniu waszych opinii i opinii rodziców ktorzy byli zrezygnowalem i nie poszedlem czy ma ktos do odsprzedania stemple ?? pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 10.03.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja kupiłem stemple w Zielonce p/Rzeszowem po 3 zł a ładniejsze po 3.50 dl 2.8 ogłoszenie było w ANonsach .jak potrzeba namiar to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.03.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Moje stemple poszły spowrotem do wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolipop20 10.03.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Witam Dzisiaj dostałem wycene z firmy olrem , cena 44000 za fundamenty sciany strop do dachu , sama robocizna , cena netto ,sciany w systemie ytong . Prosze o wasze opinie czy to dużo? prosze o jakies rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 10.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ja kupiłem stemple w Zielonce p/Rzeszowem po 3 zł a ładniejsze po 3.50 dl 2.8 ogłoszenie było w ANonsach .jak potrzeba namiar to piszcie wojtek | dzis tez sie tam dodzwonilem i podali mi taka sama cene wiec chyba tam podjade i zakupie a mozna wiedziec jak przywoziles ? maja moze tam transport ?? pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 10.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 stemple bez transportu ,nie okorowane ale za tą cenę to chyba nie ma co wymagać więcej.Ja kupiłem i przywiozłem sam kontakt polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Witam Dzisiaj dostałem wycene z firmy olrem , cena 44000 za fundamenty sciany strop do dachu , sama robocizna , cena netto ,sciany w systemie ytong . Prosze o wasze opinie czy to dużo? prosze o jakies rady ? witaj mogę tylko powiedzieć, ze jeszcze nie tak dawno budowało sie znacznie taniej ... a rady ... jesli masz wybór to szukaj taniej jesli nie masz wyboru ... no cóz a z nowości szykuje sie dziś piękny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolipop20 11.03.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 dzieki za odpwiedz , tez mi sie wydaje , że troche dużo sobie zarzyczyli , bede szukał dalej chyba , ze ktoś może cos polecic ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szam 11.03.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Poszukuję firmy do wykonania elewacji drewnianej z rejonu Podkarpacia. Ktos moze ma namiary na taka firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 11.03.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 To ja tez sie zapytam. Potrzebuje ekipy do ocieplenia - jesli macie jakas sprawdzona a niezbyt droga to poprosze. P.s. w czwartek wstawiam okna POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts