Baru 20.03.2008 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Bede sie musiała troche uspokoic bo potomek moj czwarty za dwa miesiące sie pojawi i nie wypada z takim wielkim brzuchem taplac sie w błocie.Mam nadzieje,ze za jakis czas ,sama za własna kase kupie drewniany dom z ogrodem,i bez pomocy i łaski niczyjej-zamienie go w oaze.I kawa na tarasie bedzie,i te dwa koty i pies-buziaki dla przyjaciół. Oooo pokrewna dusza!! Samochodem uwielbiam jeździć (z tym taplaniem to może przesada, ale jakby mi ktoś dał 4x4 to kto wie??), moja czwórka już po tej stronie brzucha. dwa koty są, pies jest. Tarasu co prawda jeszcze nie ma, ale mamy szczery zamiar go uskutecznić w tym roku. No i kawy nie piję - może być herbatka z soczkiem by myself i cytrynką. Również pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 20.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://images29.fotosik.pl/179/314f9cb12bea34b3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.03.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aldio! Ten króliczek po lewej to taki konkretny jest A czyj on: Twój czy b@chy? A zdjęcie przefajniaste - moim bliźniaczkom bardzo się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja również zgadzam się z Baru że kjóliki są zajeb.ste Z okazji tych już kolejnych Świąt w naszym życiu składam Wam wszystkim szczere z serca płynące zyczenia radości, miłosci (tej sypialnianej takze:)) cudownych chwil, samych pięknych poranków i szczęsliwych wieczorów w rodzinnym gronie.By smutki Was omijały szerokim łukiem a radości spotykały nadomiar często.By dzieci wyrosły na ludzi a mężowie i żony były zawsze takimi jak za czasów narzeczeństwa i szalonej miłości. Z całego serca wszystkiego najlepszego Sebastian z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 20.03.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Nic dodać nic ująć. Dołączam sie do życzeń. ... zapomniałbym...... pięknej pogody w "lany poniedziałek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Podepnę się do życzeń tych powyżejhttp://www.edycja.pl/upload/kartki/560.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 20.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Podepnę się do życzeń tych powyżej ... Wiola skąd wytrzasnęłaś takie jajko z Inox'u ? Również życzę Wszystkim Wesołych Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Nie wiem co to jest Inox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 20.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Nie wiem co to jest Inox Nie przejmuj się, też nie wiedziałem Powoli zaczyna rozglądać się za AGD do kuchni i tak mi się nasunęło Większość sprzętu jest ze stali nierdzewnej popularnie zwanej Inox'em.......na pewno widziałaś....... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 20.03.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Aldio! Ten króliczek po lewej to taki konkretny jest A czyj on: Twój czy b@chy? A zdjęcie przefajniaste - moim bliźniaczkom bardzo się spodobało Króliczek po lewej to Maja - moja oczywiście siostrzenica zuch dziewczynka rośnie, ma już miesiąc i 10 dni, a Helenkę już znacie z kartki z życzeniami na Boże Narodzenie, jutro kończy cztery miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 fajne króliczki od wczoraj wiosna a za oknem biało i - 10 *C ... tak wiec zdrowych, spokojnych i zimowych Świąt Wielkiej Nocy życzy brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 21.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Brzoza-dziekuje za życzenia.Mam nadzieje,że mój mały Adaś nie wymeczy mnie za bardzo .Już myslałam,że starucha jestem i czas umierac,a tu musze pożyc jeszcze z 20 lat Dziecko trzeba wypuscic bezbolesnie w świat. Baru-szczęściaro.Masz wszystko to o czym marze,co prawda psa nie brałam pod uwage,ale taki owczarek niemiecki długowłosy to byłby miłym kompanem i obrońcą.Przedemna jeszcze długa droga ale wierze ,że mnie tez sie w koncu uda. Życze wszystkim w ten swiąteczny czas duuuuuuuużo siły i dużo pieniędzy Bo z resztą wszyscy dacie sobie świetnie rade.Wesołego Alleluja.!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 e tam starucha, babka za która ogląda sie pewno niejeden młodzian ... najważniejsze ze odlalazłas znów cel w zyciu do którego dążysz i wierze, ze zły los wyczerpał juz swoj limit a teraz będzie z górki ! czego Ci AGNIESZKA szczerze zyczę ! p.s. kiedys straliśmy sie liczyć forumowiczów, którym w trakcie pisania na forum urodził sie dzidzius a dzięki temu, ze sie odezwałas mozemy Adasia doliczyć do "dzieci forumowych" pisz częściej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 21.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 W dniu Wielkanocyżyczę Wam mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego.Niech to będzie czas uroczy,życzę wszystkim miłej nocy. http://uszata.com/eksplorer/rabbit_day/wielkanoc/gandzia_kartka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.03.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.maciejon.republika.pl/images/Wielkanoc_2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 21.03.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT pozdr.DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 21.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych, pełnych nadzieii wiary świąt Wielkiej Nocy,spędzonych wśród srebrnych bazii kochającej rodziny, przy wspólnym stole. Życzy Wszystkim Listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 21.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 I ja również pragnę złożyć wszystkim życzenia ZDROWYCH , WESOłYCH śWIąT... NO I POGODNYCH pozdrawiam wszystkichbogus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 22.03.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Ja również przyłączam się do życzeń Wielkanocnych, i życzę wszystkim i sobie byśmy mogli wszystkie święta spędzać w swoich domach, wypełnionych wspaniałą rodzinną atmosferą! Grzesiek z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 22.03.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Ja też dołączam z życzeniami wraz z mężem i synkiem.Dużo spokoju na Święta, rodzinnej atmosfery i pięknej pogody. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/2/4/7/32616339_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts