Baru 23.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 co prawda psa nie brałam pod uwage,ale taki owczarek niemiecki długowłosy to byłby miłym kompanem i obrońcą. Moje obecne suczydło to czarny terier, moja poprzednia psica była owczarką niemiecką - co prawda nie długowłosą, ale kudłów w domu było straszne ilości. Niestety nie dożyła naszej przeprowadzki Ale jest tutaj z nami - tutaj ją pochowliśmy. Owczarki gubią sierść praktycznie przez okrągły rok z dwoma nasileniami: po zimie - podszerstek, późnym latem - ten dłuższy włos. No porażka... Choć jeżeli chodzi o inteligencję to choć czarna głupia nie jest to zawsze powtarzam, że jest głupia jak paczka gwoździ przy poprzedniej psicy A wracając do treści Twojego postu... Dasz radę!! Zobaczysz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 zima zatakowała ostro i mamy w Poniedziałek Wielkanocny widoki za oknem jak na Boże Narodzenie ... dodatkowo intensywne opady sniegu spowodowały u mnie awarie elekryczne (3 godz bez prądu) olbrzymie stado wróbli skupiło sie razem jakby miały odlatywac gdzieś na południe ... zdezorientowane głodne szpaki ... koniec swiata - powiedział by Popiołek (Wł. Kowalski) bohater serialu "Dom" ... na dzis pasuje mi zwrotka piosenki z filmu "Jak rozpętałem II wojne światowa " Róża czerwono, biało kwitnie bez, Nikt z nas nie pęka, chociaż krucho jest, Wzgórza przejdziemy, wodą popijmy, Kuchnie polowe diabli wiedzą gdzie. Kto by się martwił, że na drodze Kurz i śnieg i deszcz - to znamy już. Wzgórza przejdziemy, wodą popijemy, Woda po walce ma jak wino smak. Róża czerwono, biało kwitnie bez, Dojdziesz bracie, choć krucho jest ... acha dla przypomnienia dzis Śmigus Dyngus - lejemy Panie Panie prawo do rewanzu maja dopiero jutro !!! zeby było jasne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 24.03.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam ,młody to ja już nie jestem ale takiego lanego poniedziałku nie pamiętam. Mimo wszystko WESOłYCH SWIAT dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam wszystkich po świętach.. Jak dziś przyjechalismy w dalekiej lubelszczyzny, to chyba nie widzieliście takiej ilości śniegu tej zimy nawet co tam, gdzie byłam....Dwie doby padało- biało za oknem było i zero widoczności..Bałwana ulepiliśmy i robiliśmy śniegowe motyle...Tylko sanek nie mieliśmy...Przyjeżdżamy dziś na podkarpacie a tu? w tele trąbią że wieeeeelkie opady śniegu a tu nic totalne zaskoczenie... acha koloryzacja w pełni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 26.03.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Wiola a co Ty chcesz zimę teraz?Ja rozumiem dużo śniegu, grudzień, styczeń, lutyale końcem marca to wiosny wglądam DZIEŃ DOBRY wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja nawet latem lubię śnieg dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 26.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 witam region mój poniekąd genetyczny Czy w obreębie tego regionu istnieje jakowaś grupa pagórkowata, bardziej bierszczadzka, beskidzka, slonna, dynowska? o ten dolny wypustek mi chodzi :)szukam szukam i nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.03.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A witam... Z krótkim pytaniem się zjawiam - ile w Rzeszowie czeka się na PnB ? Budowa będzie w Chmielniku, ale zdaję się, że PnB wydaje starostwo ...... I już znikam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.03.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Zima,moi Mili ,nadawala sie na budowanie,jak najbardziej.Ale wiosna to zupelnie nie! Tak sie zastanawiam,czas juz wskrzesic jakies narciarskie tematy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 26.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 kruszon11 dnia 4 marca 2008 zostało u mnie wszczete postepowanie w sprawie udzielenia PnB i dzis zadzwonila do mnie moja pani architekt i oznajmila mi b dobra wiadomosc ze pozwolenie jest juz wydane takze czekalem 3 tygodnie, teraz musze jeszcze czekac chyba kolejne 3 tygodnie az wszystko sie uprawomocni, mam do was w zwiazku z tym pytanie czy aby podpisac papiery z kierownikiem budowy musze czekac na jakis papier ze PnB sie uprawomocnilo czy juz moge do niego jechac ?? jestem bardzo ze papierkowa robota prawie dobiegla konca trwalo to bardzo dlugo ale koncowka byla bardzo pozytywnie i bezproblemowo zalatwiona pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ... pozwolenie jest juz wydane takze czekalem 3 tygodnie, teraz musze jeszcze czekac chyba kolejne 3 tygodnie az wszystko sie uprawomocni, mam do was w zwiazku z tym pytanie czy aby podpisac papiery z kierownikiem budowy musze czekac na jakis papier ze PnB sie uprawomocnilo czy juz moge do niego jechac ?? ... papier nie przyjdzie /wg mojej wiedzy/ Ty masz oryginał pozwolenia na budowe a "klauzula" to pieczątka z orłem i oni te klauzule - pieczatke wbijaja na oryginale pozwolenia przy wbijaniu kaluzuli prawomocności urzędnicy kierują sie przysłowiem arabskim, ze to nie góra ma przyjść do Mahometa, tylko Mahomet do góry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donano 26.03.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam PnB w moim przypadku (jeszcze nie uprawomocnione) 13.02 zlozony wniosek21.02 wszczeto postepowanie17.03 decyzja 21.03 doreczenie decyzji Wszyscy sasiedzi odebrali 21.03, od tego momentu liczy sie 14 dni. Podobno mozna to przyspieszyc robiac kopie decyzji i kazdy zainteresowany musi sie podpisac ze nie bedzie wnosil odwolan. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 26.03.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 brzoza masz racje dokladnie chodzilo mi o to samo o czym napisales, nie bedzie to kolejny papier tylko pieczatka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 26.03.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 witam region tym razem z pytaniem poszukuję architekta do projektu indywidualnego (adaptacji obory i stodoły). Mam w dużej mierze przygotowaną koncepcję wizualną i rozłożenia pomieszczen, okien, dachu itp (wzorowaną na obecnym podziale murów, które chcę zachować). Poszukuję osoby raczej młodej i otwartej na poszukiwania. I najlepiej nie o cenach warszawskich Najchętniej z południowego wschodu województwa (od Sanoka aż po Wołosate:)) może ktoś słyszał ? kogoś polecicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dzień dobry wszystkim marekmarian poszło na privbrzoza masz racje dokladnie chodzilo mi o to samo o czym napisales, nie bedzie to kolejny papier tylko pieczatka, DAFIT zakładam, ze nie masz złośliwych sąsiadów i dobrego autora planu adaptacji (którego planu zagospodarowania nikt nie podwazy) jesli tak - mozesz zawierac umowe z przyszłym KB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 28.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 wiatam. Mam pytanie: Co sądzicie o oknach z Vidoku?czy są solidne??? mam tez wycene z dako, ale słyszałam że nie są zbyt trwałe. Gdzie kupowaliście okna na terenie Rzeszowa? Pozdraiwam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 28.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 MAGDZIAK ja wprost przeciwnie chylił bym się ku Dako a uciekam od Vidoku.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 29.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 MAGDZIAK ja wprost przeciwnie chylił bym się ku Dako a uciekam od Vidoku.[/b] dlaczego uciekasz od vidoku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazgi 29.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 MAGDZIAK ja wprost przeciwnie chylił bym się ku Dako a uciekam od Vidoku.[/b] No właśnie czego nie Vidok? My też już myślimy o oknach i miło usłyszeć jakieś opinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 29.03.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Ktoś zwrócił mi uwagę ze mają bardzo cienkie profile pcv, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts