Gość 04.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 ...z forum też? z forum nie powinien ... co prawda to prawda tu na forum mamy raj ... jakt nikt nie widzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 04.04.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witam wszystkich potrzebne mi sa namiary na kogos kto mi zrobi tanio meble kuchenne, bez frontow,blatu i oswietlenia = sama pake z plyty za wszelkie inf dziekuje pozdrawiam Beti mojej znajomej robił meble facet z ropczyc.tanio i solidnie.jeśli chcesz, to zdobędę do nigo nr. daj znać.pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 no to ja tak troche z innej beczki pochwale sie wczoraj obronilem prace licencjacka na 4 i od dzis zaczynam wakacje krotkie bo beda poprzeplatane praca i pilnowaniem budowy ktora mam nadzieje ruszy w czerwcu pozdr DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.04.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 ... pochwale sie wczoraj obronilem prace licencjacka na 4 ... GRATULACJE DAFIT ! jest szansa na prace w Polsce - mając ten licencjat ? ja tez z innej beczki moze ... chce przestrzec przed oszołomami zbierajacymi podpisy na przeprowadzenie referendum pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 GRATULACJE DAFIT ! jest szansa na prace w Polsce - mając ten licencjat ? brzoza szansa jest zawsze bo dla chcacego nic trudnego, ja tam od kilku lat pracuje w kraju wikingow i dobrze mi tam a szkole robie tylko dla siebie a co do tej mapki to bardzo fajny pomysl, ja kojarze tylko gdzie dom bedzie budował wojtek | a tu widze ze na forum wiele osob z Budziwoja pozdr. DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 najwiecej Wikingów zyło w Norwegi ... w 1066 r opanowali cała Anglie (WIlhelm Zdobywca), troche ich osiadło w Szwecji, Dani a Nawet opanowali kawalek Rosjii Dafit zakładam jednak, ze pracujesz w Norwegii przejeżdzałem niedawno przez Budziwój teraz to osiedle domków rosnace "w oczach" - po Rudnej /Rogoźnicy/ i Tyczynie to będzie chyba kolejna "sypialnia Rzeszowa" - tak mysle ... a mapke moze zrobi ... Sebo - tylko trzeba sie do Niego ładnie usmiechnąc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 05.04.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 NO to ja się po uśmiecham skoro deszcz pokrzyżował nam plany .Dziś niestety nie będzie zbierania humusu i tyczenia również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 śnieżynka mieliscie dzis tyczyć budynek ?? jezeli tak to mozna wiedziec ile taka czynność kosztuje ? pozdr.DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 05.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Pan powiedział ,że od przeciętnego jednorodzinnego bierze 450.To raczej cena bez znajomości ale sprawdzony geodeta.A znajomego geodety nie mamy wiec przystaliśmy . Aha i u znajomych zeszło mu to 3 godziny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? to znaczy? Z polskiego na nasze....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.04.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? to znaczy? Z polskiego na nasze....? no nie wiem ... ten brodaty, siwy metuzalem tez zreszta nie wiedział o co blizej chodzi ... miał liste ... kazali mu zbierac podpisy wiedział tylko tyle ze podobno Polska po 2009 roku ma rzadzic wspólny (unijny) przezydent i rząd i ze podobno ma byc łamana polska konstytucja i ze ma byc Polakom odbierana ziemia ... tyle wiedział i tym straszył straszył kazda babe jaka po drodze złapał ... chłopy jak to chłopy - na ogół sie z niego wysmiewali ... tiaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszew 05.04.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam grupę podkarpacką.Nie mam rozeznania w cenach i mam pytanie czy podane ceny za adaptację są do przyjęcia (nie za wysokie?): - projekt przyłącza energetycznego: 700 zł- projekt przyłącza wod-kan: 700 zł- projekt przyłącza gazu: 350 zł- obsługa związana z adaptacją : 1000 zł- zmiany konstrukcyjne: do ustalenia wg zmian w projekcie(długość przyłączy ok. 100m po linii prostej, teren równinny bez przeszkód)pozdrawiamkszew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 05.04.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam Tak z ciekawości chciałam zapytać jak duże pieniądze wpakowaliście już w swoje budowy?? Zastanawiam się właśnie ile może kosztować wybudowanie teraz u nas na Podkarpaciu domku powiedzmy ...... hmmm jakieś 150 m. Jak ostatnio od znajomego usłyszałam, że 400 000 zł to minimum to cóż lekko się zniechęciłam do całego pomysłu Napiszcie proszę o Waszych doświadczeniach , bo nie wiem czy nie "porywam się z motyką na słońce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wszystko zależy wg mnie od standardu tego domku...Jeden wybuduje za 200 i zamieszka a innemu za 500 tys. jeszcze nie wykończony. Jak zamieszkam to powiem ile mnie kosztował. Całe życie bać sie nie można, bo co to za życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 05.04.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam budujących na Podkarpaciu chciałem sie dołączyć, budujemy w Kielnarowej domek Libre, obecnie jesteśmy na etapie stropu Mam pytanie, czy ktoś nie ma na zbyciu ze 2-3 kubików desek do szalunków i ze 40-50 stempli, chętnie odkupię ? Pozdrawiam i życzę dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 05.04.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 kszew projekt przyłącza energetycznego: 450wod-kan: 350gaz: 400 u mnie wszystkie te rzeczy zalatwiala pani architekt i jej pracownicy pozdr.DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.04.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 najwiecej Wikingów zyło w Norwegi ... w 1066 r opanowali cała Anglie (WIlhelm Zdobywca), troche ich osiadło w Szwecji, Dani a Nawet opanowali kawalek Rosjii Dafit zakładam jednak, ze pracujesz w Norwegii przejeżdzałem niedawno przez Budziwój teraz to osiedle domków rosnace "w oczach" - po Rudnej /Rogoźnicy/ i Tyczynie to będzie chyba kolejna "sypialnia Rzeszowa" - tak mysle ... a mapke moze zrobi ... Sebo - tylko trzeba sie do Niego ładnie usmiechnąc ... No Brzoza podejrzewam że usmiechanie tu niewiele pomoże. Pracy mam tyle że jak widac brakuje mi czasu nawet na forum. Choc kilku forumowiczów miałem okazję poznac osobiście - ciężko znaleźć chwilę by cos napisac. Aldio - zycie taty - płynie pięnie i rzeczowo. Mój Filip jest rzeczowym gosciem - jak jem to jem- jak sadze kupke to sadze kupke; jak śpię to śpie - tak wiec dzięki Bogu nie ma dziecka w domu http://photos89.nasza-klasa.pl/dev149/0/164/406/0164406925.jpg Życię kreci się wokół tego cudu którym sie chwale. Tak wiec Brzoza - znalezienie kawałka czasu na mape - jest dla mnie rzeczą graniczącą z cudem. Wiem ze kiedyś się zaparłem i obiecałem ze zrobie- zatem jeżeli znajdę odrobine mobilizacji ... może mi sie kiedys udać ... Co do pracy - jak już pisałem kilkanaście postów wcześniej - jest jeszcze szansa by komus połozyć docieplenie lub pokryć dach. Zapraszam serdecznie Pozdrawiam wszystkich słonecznie i ciepło Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 06.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 witam Grupę! dziś odpoczywam po bardzo intensywnie spędzonym dniu. śnieżynka napisała: NO to ja się po uśmiecham skoro deszcz pokrzyżował nam plany .Dziś niestety nie będzie zbierania humusu i tyczenia również . właśnie mimo deszczu i ogólnie pogody pod psem - przepraszam psy - udało sie zebrać humus, wykopać ponad 20mb wykopu pod przyłącz wody i osadzić studnie na deszczówkę. jak dodam do tego że udało sie także przygotować deski pod szalunki i przywieźć na działkę to dziś mam po czym odpoczywać. w tym tygodniu chcę wytyczyć dom. pytanie "referendalne" brzmi : czy nie negujesz faktu swojego sprzeciwu wobec potwierdzenia braku poparcia dla wycofania inicjatywy zaprzeczenia przez Prezydenta RP rezygnowania z odmowy ratyfikacji układu akcesyjnego z UE ? wiesz, kiedyś ktoś mądry powiedział, że wysoki poziom komplikacji językowej lub skomplikowany wzór ma najczęściej za zadanie ukrycie ubogości myśli autora. tu sądzę że pomijając funkcję dezinformacyjną właśnie o to chodziło. przecież większość jest za unią więc zadanie pytania wprost daje łatwy do przewidzenia skutek. pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Bogus - z pytaniem to był zart, ale na serio to sa zbierane podpisy przez ludzi którzy nie potrafia uzyc rzeczowych argumentów lecz głosza populistyczne hasła typu "Polska dla Polaków" z których nic nie wynika chetnie wziołbym udział w referendum w którym mógłbym wypowiedziec sie np. co do tarczy czy wysyłaniu wojsk polskich poza granice kraju na tzw"misje" ... ale tu jakos dziwnie nikt nie namawia do referendum ... Sebo - nie zdawałem sobie sprawy, ze masz takie urwanie głowy, choc wielu juz odczuło brak Twoich postów na forum no cóz - w budownictwie zapowiada sie "gorace lato" i okres szalejących cen ... p.s. "Tato" masz fajnego bobasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 06.04.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Potrzebuję namiar ma architekta wnętrz, może ktoś posiada jakiś dobry i nie drogi namiar? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts