dklepa 08.04.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, jakby ktoś słyszał o jakimś niepotrzebnym blaszaku na budowie - chętnie odkupię. Zaczynam budowę w maju i na razie szukam "używki". Jak nie znajdę - kupię pewnie nowy. Pozdrawiam wszystkich BUDUJĄCYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 08.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Poratujecie ..proszę pilnie szukam kaparkowego do ściągnięcia humusu . W piątek mają przyjść murarze a nasz umówiony już 3 dzień mnie zwodzi ,inny stwierdził że do Budziwoja nie pojedzie kopać bo tam jest za mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 08.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Wojtek w Budziwoju za stacją benzynową jak skręcisz w prawo na końcu Słowiczej po lewej stronie koleś ma koparkę, bo jak tamtędy jeżdżę to widzę że stoi na podwórku może podjedź i zapytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jadąc z Rzeszowa do Tyczyna, po prawej stronie na podwórku z domem z czerwonej małej cegły- wygląda na dość wiekoy- stoją ze 3 koparki. To widzę zawsze jadąc na działkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 08.04.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Zawsze można na Was liczyć.Dziękuję i trzymajcie kciuki coby jutro zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 08.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 wojtek | masz PW o koparce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 09.04.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam czy ktos sie moze orientuje gdzie kupie najtaniej w rzeszowie drut ?? i pustaki betonowe 40x30 ?? i jeszcze cegle pelna i dziurawke ?? pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 09.04.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam czy ktos sie moze orientuje gdzie kupie najtaniej w rzeszowie drut ?? i pustaki betonowe 40x30 ?? i jeszcze cegle pelna i dziurawke ?? pozdrawiam DAFIT Hi! Gdzie kupisz to nie wiem ale poniższe firmy warto sprawdzić. Ja po sprawdzeniu cen (rok temu) kupowałem: - drut - Restal - pustaki - CIS Rudna - cegła - cegielnia Przewrotne Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 09.04.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja kupowałam drut, ferty, cegłę z Hadykówki i tę małą na kominy w Budimaxie niedaleko Makro. aaa na Paderewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 09.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 witam dla zainteresowanych, najlepsze ceny na dziś drut w BOWIM u. Ciepłownicza cegla pelna i dziurawka oraz pustaki U12 Budimax paderewskiego obwodnicapustaki betonowe kupilem w j.a.r. w kielnarowej mam nadzieje ze nie bedzie padalo do wikendu gdyz maja to wszystko mi przywiezc a po deszczu bedzie to nie mozliwe na dzien dzisiejszy zakupy zakonczone reszta bedzie juz w trakcie budowy pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 09.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to ja sie pochwale - bo sama nie wiem jak tego dokonałam. Ok. 1 kwietnia przyszli do mnie hydraulicy (zrobili wod, kan i skrzynki i pion do centralnego), elektryk skończył pracę, zrobiliśmy instalacje centralnego odkurzacz, prawie kończą siatkowac styropian na elewacji i od wczoraj weszli tynkarze. Dzis mam już wytynkowana sypialnię, garderobę i jeszcze inne sufity w pomieszczeniach. Wczoraj pracowały 4 ekipy na raz - dobrze że się nie pozabijali Teraz szukam kogos taniego i o mocnych nerwach żeby mi dofugował komin klinkierowy. Pozdrawiam wszystkich zaczynajacych budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 09.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to ja też się pochwale humus ściągnięty zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 09.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 No to ja też się pochwale humus ściągnięty zaczynamy A fota gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
italodisco 10.04.2008 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam po raz pierwszy . Poszukuje informacji gdzie w okolicha Jarosławia Przemyśla moge dostać najtaniej kamień do budowy altany wraz z wędzarnia, grillem i kominkiem .Ewentualnie czy ktoś z tego terenu wybudował by taką bodowle ma tam być również piec chlebowy. prosiłbym również o linki ze zdjeciami podobnych budowli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 10.04.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Witam po raz pierwszy . Poszukuje informacji gdzie w okolicha Jarosławia Przemyśla moge dostać najtaniej kamień do budowy altany wraz z wędzarnia, grillem i kominkiem . Ewentualnie czy ktoś z tego terenu wybudował by taką bodowle ma tam być również piec chlebowy. prosiłbym również o linki ze zdjeciami podobnych budowli. Pozdrawiam Witam porannie Grupę Podkarpacką! Poszukaj tutaj: http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1261 Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vickey 10.04.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Hunk1, Wojtek I gratuuuuuulacje Wojtek hmmmmm no pochwaliłbyś się jakimiś zdjęciami , czekamy!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 10.04.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Wojtek I Gratulacje, znaczy jakas kopara w końcu dojechała.... prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 10.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Wojtek jaki domek budujesz? jaki projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 11.04.2008 03:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dzień Dobry żona obiecała zająć sie dziennikiem budowy ale póki co wklejam 2/http://images34.fotosik.pl/216fcfa05ab7812684m.jpg Dla tych co nie doczytali budujemy Opałka 2G. Miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.04.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ładnie - brzozy rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts