Gość 15.05.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ... w jednym miejscu poziom 0 wyszedl 1,5m nad ziemia Musialem sie obnizyc na calosci o 30cm, a i tak sie boje ze sasiad zawalu dostanie ... koło mnie tez jeden niesie jajo ... droga sie podnosi i jego murek ogrodzeniowy zaczyna sie wyrównywac z poziomem drogi oj, jak on to przezywa ... ale ogólnie jest miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 15.05.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 RS dziękuję za odpowiedź! Byłem wczoraj pogadać o kominku w Kominkach na Grottgera i dowiedziałem się że w większości w tych tańszych wkładach nie ma fabrycznego króćca na doprowadzenie powietrza, w droższych z reguły jest. Zdziwiony nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reniaS 15.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Donano, dzięki za info.Czy ktoś ma jakieś aktualniejsze ceny ?? Obawiam się, że są wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donano 15.05.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 koło mnie tez jeden niesie jajo ... droga sie podnosi i jego murek ogrodzeniowy zaczyna sie wyrównywac z poziomem drogi oj, jak on to przezywa ... ale ogólnie jest miło U mnie sasiad z tych co zawsze maja problem, dlatego sie ciesze ze nie musze sie podnosic, a i tak jestem wspanialomyslny ze sie obnizylem 30cm Rok temu jak sie grodzilem, to nawet 1cm ogrodzenia nie moglo byc na jego dzialce. Zlotowki nie dolozyl a jedynie utrudnial robote - ale musialem sie przed budowa odgrodzic bo inaczej by czlowiek nie wytrzymal. Od jego strony dom 5 metrow odsunalem dla swietego spokoju. Ten typ tak ma @reniaS Rok temu wyjsciowa byla okolo 25zl, jaka jest teraz ?? Mi zeszli 2zl przy 100m. Moge Ci dac namiar na ta ekipe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 ... Od jego strony dom 5 metrow odsunalem dla swietego spokoju. Ten typ tak ma ... echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 16.05.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 witaj Grupo! no to dziś już był 2 dzień pięcia się murów w górę, dom zaczyna nabierać kształtów- ciekawe czy będzie tak jak go widzę w wyobraźni? synek jest bardzo szczęśliwy mogąc rzucać kamieniami i mając tyle piasku do zabawy -to nie piaskownica pod blokiem...dziś wysiadając z auta wydał sam z siebie radosny okrzyk - "mój dom" - skąd u 2,5 rocznego dziecka taka wiedza?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.05.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Cześć Wszystkim Czy wiecie, że coraz częściej na górce w Hermanowej można spotkać łanie i to z rodzinami? Fantastyczny widok, normalnie zapiera dech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 17.05.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 witam Grupę! no i trzeci dzień murowania za nami. dziś panowie pracowali krótko. w przyszłym tygodniu koniec- został im dzień roboty. pogoda piękna, na działce ślicznie, ;co tu tak wyludniło? wszyscy tak do późna robicie czy już tak żeście popracowali że nawet w klawiaturę postukać sił nie starcza?pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 18.05.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 A u nas skończyli wczoraj wylewki Znalazłam już gościa od podbitki - madziak19 - dzieki za odzew. Pozdrawiam w ten niedzielny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 łanie sie pasą na soczystej trawie, na budowach co rusz wicha, bez kwitnie, orkiestry dete graja na festynach ludowych, zaby rechoczą, brzozy pylą - maj sie mai słowem - wielka majówka - tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 18.05.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Bardzo proszę o namiar na:1/dobrego murarza z okolic Rzeszowa-nie musi być ekipa,ponieważ zostały do wykonania tylko ścianki działowe.Tylko proszę nie dawajcie namiaru na papraków2/ekipę do ocieplania dachu i wykonania stropu na poddaszu z płyt gipsowo-kartonowychdziękijabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 19.05.2008 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 witam czy ktos moze kupowal drzwi lub bramy garazowe w firmie easy door w rzeszowie na Lubelskiej (chodzi mi o jakies pozytywne lub negatywne doswiadczenia) z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.05.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Jeszcze nie kupowałam ale dziś lub jutro jadę zamawiać pomiar drzwi. Jeśłi Ci się nie spieszy to poczekaj a powiem jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 19.05.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Czołem, towarzyszki i towarzysze. Kiedyś obiecałem że opiszę doświadczenia z realizacji zamówienia na więźbę które złożyłem w firmie o której wielu forumowiczów nie miało najlepszego zdania. Jak już pisałem przezornie przesunąłem termin realizacji o 4 tygodnie do przodu i ... teraz mam problem bo więźba jest zrobiona na czas a ja na razie nie mam jej gdzie zło złożyć Przy okazji przyjrzałem się impregnacji ciśnieniowej, którą miałem mieć zrobioną. Niestety proces jest długotrwały i szczegółów nie widziałem. Widziałem natomiast zbiorniki ciśnieniowe, w których proces ma się obywać i zapewniono mnie że w jednym z nich leży teraz reszta mojej więźby Podsumowując mogę powiedzieć że: - potrafią zrealizować zamówienie na czas - mają techniczne środki do przeprowadzenia impregnacji ciśnieniowej, a o jej skuteczności napiszę za jakiś czas dla zainteresowanych niżej załączam kilka fotek: http://img247.imageshack.us/img247/3015/200805160ge4.jpg http://img238.imageshack.us/img238/967/200805161zg7.jpg http://img341.imageshack.us/img341/6375/200805162ou2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 19.05.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Czołem, towarzyszki i towarzysze. Kiedyś obiecałem że opiszę doświadczenia z realizacji zamówienia na więźbę które złożyłem w firmie o której wielu forumowiczów nie miało najlepszego zdania........................... Podsumowując mogę powiedzieć że: - potrafią zrealizować zamówienie na czas.............. Moze podczytuja forum?? Witaj ,Towazyszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 19.05.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Moze podczytuja forum?? Witaj ,Towazyszu Oby takich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 19.05.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Gdzie najlepiej zamówić, jakie są ceny drewna pod dachówkę, jakie z impregnacją drewna, czy może lepiej samemu zabezpieczyć drewno?dzięki a po ile płacicie teraz beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 19.05.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 a po ile płacicie teraz beton? a po 290 - 303 brutto z pompą za m3 B20. kurde, kiedy zrobi się stabilna wiosenna pogoda? pozdrawiam patrząc na prognozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 nie dośc ze mokro i pochmurno - to jeszcze zimno brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.05.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Jeszcze nie kupowałam ale dziś lub jutro jadę zamawiać pomiar drzwi. Jeśłi Ci się nie spieszy to poczekaj a powiem jak poszło. Oba, niestety z powodu choroby dziecka, wizytę w Easy door muszę odłożyć. Nie mam po prostu możliwości wyjść gdziekolwiek. Ale jak tylko załatwimy z nimi wszystko- dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts