Gość 02.06.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 z budowaniem u mnie to jak z wilkiem którego ciagnie do lasu ... narzekam i właze w to bagno oglądałem film "operacja koza", niby komedia ale miała dłuzyzny i wskoczyłem sobie w ramach relaxu na forum ale tez lece w kimono mądrych snów zycze choc i rozrywkowe nad ranem moga byc .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.06.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam Was w ten ładny i ciepły dzionek I ponawiam pytanie Czy mak ktoś z Was do sprzedania/wypożyczenia stemple? Potrzebuję ok 50-100. Strop monolit. Najlepiej jeśli maja kamy. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 03.06.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam Was w ten ładny i ciepły dzionek I ponawiam pytanie Czy mak ktoś z Was do sprzedania/wypożyczenia stemple? Potrzebuję ok 50-100. Strop monolit. Najlepiej jeśli maja kamy. Dzieki Będę miał jakieś 80 szt stempli ... ale dopiero za jakieś 2 tygodnie, bo dopiero co zalaliśmy strop Jeżeli możesz czekać to możemy się jakoś dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam dziś. Mam pytanie: mozecie mi podpowiedzieć, gdzie mogę zamówić drzewo kominkowe? W lubelskim to bym wiedziała a to podkarpacie to jeszcze dla mnie ciemna magia czasem.. Nawet wiosek wokół nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam dziś. Mam pytanie: mozecie mi podpowiedzieć, gdzie mogę zamówić drzewo kominkowe? W lubelskim to bym wiedziała a to podkarpacie to jeszcze dla mnie ciemna magia czasem.. Nawet wiosek wokół nie znam.. A np. http://www.rbit.pl/index.php?s=wys&wyb=P-OL-DR-KO&np=drewno Zapytaj w Rafo. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ... Nawet wiosek wokół nie znam.. ja kupuje na ogół w Lasach Państwowych - leśniczówki tzn osobiście sie nie fatyguje tylko wynajmuje wozaka i mówie mu - wykup, naładuj, przywieź, rozładuj - ale i tak to mnie absorbuje bo musz pociąc, porabac i ułozyc prostsze jest kupowanie odpadów stolarnianych - gotowe kawałeczki lub oflizy tartaczne które trzeba ciąc najprościej jest zamówic rąbane polana - ale to jest zdaje sie najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiHuRa 03.06.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Witam,Poszukuje ziemie do niwelacji terenu (moze byc z niewielkim gruzem) - w sumie okolo 40-50 kubików. Moze ktoś z szanownych forumowiczów posiada namiary gdzie można w tej chwilą nabyć taki towar, prośba także o namiar na tanie usługi transportowe bo te są najdroższe w tej całej zabawie z nazówką ziemi - koszty jednego przejazdu firmy krzyczą sobie 300-350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 03.06.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 AnetkaS- czy ty wreszcie zdajesz czy chcesz sie tylko dowiedziec za co uleją?? - moja rada - nie bać się jazdy normalnej beaz opitalania się dyanmicznie choć w dozwolonej prędkości. Zdecydowanie i pewnie - to recepta na sukces. Witam To nie ja zdaję teraz egzamin a moja koleżanka (ja na szczęście mam to już to za sobą). Miała już 6 podejść i ciągle w tył. Ostatnim razem jak wsiadła w samochód zanim zdążyła ruszyć to 2 razy jej zdechł. a później to już wykonała całą jazdę na placu i te 40 minut na mieście. Egzaminator powiedział że nie zdała ze względu na te 2 zdechnięcia na samym początku. I dlatego chciałam wiedzieć czy to może być podstawą. I pewnie podciąga się pod "płynne ruszanie" Koleżanka rozmawiała już z instruktorem który uczył ją na kursie. W sumie mogłaby spróbować się odwołać, ale jeśliby jej nie zaliczyli to później już tylko prze.... Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 03.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 szczęściarze posiadający prawko..... ja wreszcie się zmobilizowałam i zaczęłam chodzić na kurs hmm - chyba powinniście się cieszyć, że jazdy mam w Krakowie a nie w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dzięki za pomoc, jesteście najlepsi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eadok 04.06.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 witam Grupę! ... zbieram oferty dachowe tzn. pokrycie, akcesoria, okna dachowe, kominki went. i system rynnowy razem wzięte. raczej będzie blachodachówka ze względu na masę... Ja też kiedyś to liczyłem i dla mojego dachu (jakieś 250 m2), koszt pokrycia dachówką cementową Braas, jest co najmniej o 8 tys. większy niż blachodachówką Ruuki Pural Mat (koszty materiału i robocizny). Zakładająć że ta blachodachówka wytrzyma 25 lat z tych nie wydanych (albo dobrze zainwestowanych) 8 tys. może zrobić się tyle, że wystarczy na nowe pokrycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 04.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Niby taki fajny dzień ale trudno się cieszyć - nie wiem czy lubicie siatkówkę ale zmarła Agata Mróz. A tak wierzyłam że jej się uda. U mnie na budowie prace postępuja - zrobili mi dziś instalację wewnętrzną gazową. A w przyszłym tygodniu zrobią podbitkę poziomą do elwacji ze światełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 04.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Myślę że cała Polska kibicowała Agacie ,niestety nie udało się .Mam nadziej ,że idąc na przeszczep wierzyła, że się uda bo nie wyobrażam sobie jak można by pogodzić się z myślą o własnej śmierci w chwili kiedy na świecie pojawia sie Malutka kruszyna.Podziw za odwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bernadetta 05.06.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 u mnie od piątku akcja - ocieplanie najgorsze są te bąbelko styropianowe - są wszędzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 ile jeszcze nie ma zamiaru padac ...? moje biedne truskawki ... Bernadetta gdybys miała sporo odpadów styropianu i nie wiedziała co z nimi robic - to moze mógłbym Ci pomóc ... a tak ogólnie - miłego dnia zycze ... acha ...ile obstawiacie w meczu z Niemcami ? ja jakies 6:0 dla Niemców ... szczególnie po tym jak nasz bramkarz skoczył sobie na kosc ogonowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 07.06.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 no i zaczelo sie od porazki, ekipa dzis przyjechala rano kopac fundamenty i przygotowywac wszystko na poniedzialek rano kiedy to mial przyjechac beton, a tu deszcz wszystko pokrzyzowal, panowie nie dokonczyli roboty a jak popada to gruszka napewno w poniedzialek nie wjedzie na dzialke bo droga bedzie za miekka, jestem zalamany, jak tak dalej bedzie padac to wszystko wydluzy sie o jakis tydzien ktorego ja niestety nie mam bo czas mnie nagli, klapa a co do meczu Polski to ja wierze ze Polacy wygraja i pokaża Niemcą ze mozna z nimi wygrac, bedziemy jutro ich ostro dopingowac na miescie pozdrawiam DAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja obstawiam 2:1 dla Niemców i to w najlepszym wypadku. W tej kwiestii żadna ze mnie patriotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 07.06.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Dafit to tak jak u nas, jak juz wszystko zalatwione to zaczyna padac deszcz, przestanie padac to nie ma robotnikow i tak w kolko ale na szczescie juz wybilismy lawy czyli na mury nie trzeba bedzie nam cudnej pogody... Mysle ze Polska przegra 2:1 (jestem optymistka i wierze ze chlopakom uda sie strzelic choc jednego gola ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 07.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Brzoza a jaki masz patent na styropianowe resztki?Bo mam z 20 workow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.06.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Brzoza a jaki masz patent na styropianowe resztki? Bo mam z 20 workow. Hunk jestem w stanie wykorzystac resztki przy budowie budynku gospodarczego w całości lub zmielone na granulat jesli doszłabys do wniosku, ze Ci sa niepotrzebne ... u mnie popadało tyle co kot napłakał - mysle ze dla budowania nie stanowi to wielkiego zagrozenia ... a mecz juz dzis ... no zobaczymy co Orły pokażą .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts