listek 06.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Witam Was. Odpowiedzcie mi prosze na takie pytania: 1. W jakich proporcjach rozcieńcza sie Fobos? Sebo w linku podawał do imprgnacji drewna Tytan rozcieńczany w stosunku 1:9. 2. Jaka zastosowac folie/membrane wysokoparoprzepuszczalna? Dlaczego pytam. Zatem majac paroizolację (wg mądrych tego świata) paroizolacja powinna jedynie trafiac w pomieszczenia mokre - my dajemy ją na całym dachu Ja jesli będe robił poddasze to nie mam tam pomieszczen mokrych (łazienka), tylko 2 sypialnie. Stąd moje pytanie czy musi byc tak dobra folia jak z Marmy? Czy zastosowac cos tańszego? Pozdrawiam i dzieki za odp. [listek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 07.07.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 witajcie! no to murowanie poddasza sie dziś rano zaczęło, mam nadzieję że pogoda pozwoli działać ekipie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2008 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 cała noc lało zobaczymy co przyniesie dzien ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 08.07.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witajcie Poszukuję używany garaż,barak lub kontener na budowę Jeśli ma ktoś do sprzedania proszę o kontakt: 793-078-178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 08.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 MarlenitaS - wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenitaS 08.07.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dostałam zdjęcia Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 08.07.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witam Grupę!!! no mury się pną do góry!!! w tym tygodniu skończymy jak aura pozwoli i może coś z działówek na dole uda sie wymurować. umówiłem tynkarzy na październik i teraz sie zastanawiam czy zdążymy? nie wiem jeszcze kto będzie elektrykę robił i skąd okna będą ...oj muszę przyśpieszyć, muszę. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.07.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 ... umówiłem tynkarzy na październik i teraz sie zastanawiam czy zdążymy? ... zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 08.07.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Brzoza, jak ty to robisz, że po nocach nie śpisz, a w dzień budujesz? Widziałeś Ważkę Maciejona? Piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Aldio przestawiłem sobie zegar biologiczny ... kiedy w dzień panuja upały (a takie juz były i czekaja nas następne w najbliższych dniach, nawet do 35 *C w cieniu w poniedziałek) trzeba murowac nocami ... a tak serio - noca poluje sie wydajniej na slimaki byłem w albumie Maciejona (pięknie tam !) ale wazki nie mogłem wypatrzec (widziałem za to Fige ) jak Wazke znaleźć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 09.07.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Zaglądam tutaj coraz rzadziej. Przestałem "łapać się" w ogromnej ilości nowych podkarpackich Forumowiczów. Pozostał ogromny sentyment do okresu budowania i intensywnego istnienia na Grupie. Tym bardziej ucieszyło mnie to, że Brzoza pamięta mnie no i ważkę, którą pokazywałem krótko w dziale, który zlikwidowałem. Skoro jednak "ważki brak" , prosze bardzo: Ważka o świcie ... http://www.maciejon.republika.pl/Zwierzaki/08_05_06-001.jpg ... w rosie http://www.maciejon.republika.pl/Zwierzaki/08_05_06-003.jpg Obecnie skupiam sie na pracy w ogrodzie, co staram sie dokumentować, głownie na podstronie: Plan ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 echhhhh pięknie fotografujesz Maćku łapiesz chwile ulotne jak fotka ... tak jak spiewa Paktofonika "... Chwile przychodzą tam jak koza do woza Raz łapię chwile Te słodziutkie choć krótkie Innym razem te Bezpowrotne i ulotne Łapię chwile ulotne jak ulotka Ulotne chwile łapię jak fotka Życie nasze składa się z krótkich momentów Cudownych chwil czy przykrych incydentów Niczego nie przegapię Wszystkie je łapię ... " wpadaj Maćku - choćby na chwile masz doswiadczenia nie tylko w budowie domu ale i w urządzaniu ogrodu, botanice, fotografice - pozazdrościć pozdrówka miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 10.07.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 10.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam Grupę Czy doradzi mi ktoś gdzie w Rzeszowie można kupić tynk strukturalny - tani a dobry! Dodałam nowe zdjęcia o dziennika, po dłuuuuuuugiej przerwie Nadal szukam pracy, więc jakby ktoś coś słyszał o pracy dla absolwentki administracji z rocznym doświadczeniem, to proszę śmiało pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.07.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Witam i od razu z interesem do Was. Mieliśmy zamówione (znalezione przez anonse) drzewo do kominka. Miało być na koniec czerwca. Ale facet nas wystawił. No i mamy problem, bo nawet w znonsach nie ma już takich ogłoszeń. Macie jakies sprawdzone namiary na drewno do kominka? Znaczy dostawę. Bo już mi ręce opadają.. dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.07.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Gdzieś czytałam ostatnio, że najlepiej i najtaniej w nadleśnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 11.07.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Gdzieś czytałam ostatnio, że najlepiej i najtaniej w nadleśnictwie Taaaa, ino bez transportu Chyba lepiej poszukać gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 porąbane moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.07.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Mamy piłę, możemy sobie pociąć, albo porąbać jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 no to - niestety mam aktualnie tylko namiar na poąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts