wiolasz 19.12.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mój też tak mówi, ale żeby konretne przepisy pokazać to nie potrafi. Więc jakby co sam nie wie, jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 19.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mój też tak mówi, ale żeby konretne przepisy pokazać to nie potrafi. Więc jakby co sam nie wie, jak będzie. Najfajniejsze jest to, że tych przepisów do końca jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.12.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 _Beti_ masz fantastyczne podłogi /parkiety/ zarówno jesion jak i salon /cześnia z jaworem/ - szczęka opada syn juz prawie dorosły, jest The Best ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 20.12.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Bardzo dziękuje za komplementy Parkiety położył i wymyślił koncepcje mąż A synek rośnie jak na drożdżach jest wspaniałym czterolatkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku ! Wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 21.12.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://images27.fotosik.pl/305/8780ffeaee88a818.gif Wesołych świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 21.12.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dzieki za opinie w sprawie tego certyfikatu. Ja nie wiem jakie to sa sensowne pieniadze ale słyszałam ze ma to kosztowac ok tysiaka. I nie moze tego robic kierownik budowy. W ostatnim muratorze jest artykuł o tym.Beti - parkiety super szczególnie podoba mi sie jawor - u nas ma byc w sypialniach - kladą od jutra. Tez chcemy lakier półmat. Salon u nas bedzie merbau i schody tez. Pozdrawiam i życzę spokojnych Świąt http://www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/comments/christmas_comments_01.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 21.12.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Dzieki za opinie w sprawie tego certyfikatu. Ja nie wiem jakie to sa sensowne pieniadze ale słyszałam ze ma to kosztowac ok tysiaka. Znalazłem taki cennik http://republika.pl/hanko2005/foto/cennik.GIF źródło: HenoK http://forum.muratordom.pl/certyfikat-energetyczny-od-1-stycznia-2009-r,t118801-300.htm I nie moze tego robic kierownik budowy. W ostatnim muratorze jest artykuł o tym. Niestety mój też tak mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 z okzaji zblizających się świąt Bozego Narodzenia - zdrowych i spokojnych świąt życzy brzoza p.s.ale dmucha ... az wrony w locie zawracało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 zdrowych spokojnych świąt i samego dobrego w Nowym Roku - szybkich wprowadzek do domków, szybkich bezproblemowych budów i oczywiście worka pieniędzy na to wszystko i wszystkiego naj naj naj basiah2 - od połowy przyszłego roku rzeszowianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 23.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images44.fotosik.pl/42/d13cc9ca1c816cb7.jpg Zdrowych, pogodnych, radosnych, rodzinnych i obfitych w prezenty Świąt Bożego Narodzenia oraz Sczęśliwego Nowego 2009 Roku życzy Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dogs 23.12.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images45.fotosik.pl/42/40338497bffc12fc.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.12.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ... basiah2 - od połowy przyszłego roku rzeszowianka ale fajnie ! Ty to bezproblemowo budujesz Basia ... żadnych pytań o fachowców, zadnych reklamacji typu zamontowali mi odwrotnie okna ... no, pogratulowac tylko ! ale to chyba nie Rzeszów ... za rózowo ... p.s. wszyscy cos wklejaja - to moze ja tez cos wkleje zdjecie miesiaca - gołębie na latarni http://bi.gazeta.pl/im/9/5821/z5821339X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.12.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ... basiah2 - od połowy przyszłego roku rzeszowianka ale fajnie ! Ty to bezproblemowo budujesz Basia ... żadnych pytań o fachowców, zadnych reklamacji typu zamontowali mi odwrotnie okna ... no, pogratulowac tylko ! ale to chyba nie Rzeszów ... za rózowo ... wcale nie bezproblemowo - ale u nas niezastąpiony teśc zajmuje się wszystkim - trzyma rękę na pulsie a my tak z doskoku no i ruszyła wykończeniówka - to dopiero jest jazda bez trzymanki chyba będziemy wylane schody wewnętrzne burzyc ale nie ma co narzekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 23.12.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Witam,Poszukuje ekipy do zrobienia tynków, najlepiej metoda maszynową, tynki cementowo-wapienne, czy ktoś może mi taką polecić? Ile kosztuje zrobienie m/kw tynku bez materiału? Proszę o podzielenie sie doświadczeniami w tej kwestii i z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 23.12.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 witam Grupę! wszystkim życzę zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia. no i niech Wam Gwiazdka przyniesie worek pieniędzy!!!. wiem że było pewnie ale szukaczka mnie wnerwia a święta idą ile wat nocy grzejnika na m2 się przyjmuje? bo nie wiem jakie grzejniki zakładać/kupować a chcę zweryfikować założenia projektu, zwłaszcza że jest wszystko liczone na 21 stopni a dla nas to mało- lubimy ciepło! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 24.12.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 to i ja serdeczne życzenia mojej regionalnej grupie (w której tak mnie mało widać , a która już wiele razy mi pomogła) http://img101.imageshack.us/img101/7426/drzewkolz1.jpg życzy Wam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.12.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 wcale nie bezproblemowo ... jak tylko schody wyburzyc - to rzeczywiście małe piwo ale chyba da sie coś z tym zrobic ... stolarz nadłoży, wydłuży troszke ... powinno byc OK /no chyba, ze zachodzą na drzwi .../ duża masz działkę Basiu ? jest miejsce na ogród i choinke ? witaj Andrzej_78 nie znam ekipy do tynków ale mysle, ze dobrze by było jakoś uściślic miejsce wykonania tynków /czy okolice Rzeszowa, Przemyśla, Krosna czy Tarnobrzega/ wtedy moze będzie łatwiej o lokalnego wykonawce ... ile wat nocy grzejnika na m2 się przyjmuje? bo nie wiem jakie grzejniki zakładać/kupować a chcę zweryfikować założenia projektu, zwłaszcza że jest wszystko liczone na 21 stopni a dla nas to mało- lubimy ciepło! pozdro przyjmuje sie miedzy 60W a 100 W /m.in. zalezy to w jakiej technologii zbudowany jest dom i jaka temperatura na wyjściu z kotła i na powrocie planujesz/ jesli będzie na kotle wysoka temperatura - przyjmuje sie mniej wat jesli bedziesz dusił kocioł na niskich - trzeba więcej wat ja za radą hydraulików przewymiarowałem i mam teraz letnie grzejniki - a w domu ciepło w poprzednim mieszkaniu miałem odwrotnie /grzejniki niedowymiarowane parzyły ... w mieszkaniu tak sobie lub wręcz chłodno/ Marku - zapraszamy serdecznie na częstsze pogaduchy i moze zakończe cytatem "Panie kierowniku, oczko się urwało. Temu misiu." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 24.12.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 działka ma 13 ar jak dla nas wystarczająco - ale pustką na niej na razie wieje - żadnej roślinki cóż... w przyszłym roku mam nadzieję uda mi się namiastkę buszu zrobic jeszcze raz wesołych świąt życzę i zbieram się do wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.12.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 miłej podróży i wesołych świąt, Basiu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts