wiolasz 13.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Chyba znam te firme od poddasza, mi tez tak mówili. Ja polecam Pana, który nam robił. Namiary powinny być na liście wykonawców z podkarpacia. A ta wylewka to wg mnie 2 razy za droga. Jeśli chcesz namiary to też chyba ich dałam, u mnie robili super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiHuRa 13.01.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 wiolasz jesli chodzo ten wątekhttp://forum.muratordom.pl/podkarpacka-lista-wykonawcow,t108691.htmto tutaj tych namiarów nie ma. Więc prośba o wrzucenie tego w ten wątek lub na priv, będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Już wrzuciłam, gdzies wczesniej wpisywałam i myślałam, ze tutaj też. Zadzwon i dopytaj o ceny bo oczywiście mogło sie coś zmienić. Ale mysle że ciut taniej niż te, które podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiHuRa 13.01.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 dzięki za szybkie info - namiary na pewno wykorzystam pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 13.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 No to tylko czekac jak u nas to wprowadzą http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6153499,Koleda_bez_bialej_koperty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 13.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 czy ktoś ma okna lub drzwi tarasowe z RECONALU na Krakowskiej w Rzeszowie? jak sie sprawuja?ja chcę u nich zamówić tylko drzwi tarasowe przesuwno-uchylne 180x240.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 13.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Ja wprawdzie okien z RECONALU nie mam ale wielu moich znajomych ma i twierdzą iż to był strzał w 10 ! chwalą je sobie i nie słyszałam nigdy złego słowa na tą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 14.01.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Czy ktos miał do czynienia z tynkarzami z Niedźwiady od p. Książka?Poproszę o opinie.Magdziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 14.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam serdecznie, dołączam do grupy- zaczynam na wiosnę swoja chatkę, a na razie chłonę Wasze doświadczenia jako ta gąbka. Pozdrowienia i najlepsze życzenia dla wszystkich w Nowym Roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2009 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witaj agata353 - gdzie będzie przyszła budowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 15.01.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witajcie kochani!!! Pozdrawiam serdecznie starych i nowych forumowiczów i chciałabym złożyć Wam serdeczne życzenia, aby w Nowym Roku świat był dla Was pełen ciepła, radości, przyjaciół, oraz żeby w Waszych domach nigdy nie zabrakło miłości i zrozumienia. Jak byście mieli chwilkę, zajrzyjcie tu http://forum.muratordom.pl/problem-na-scianie-dlugi-opis,t149089.htm macie więcej doświadczenia więc może pomożecie Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 15.01.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witajcie , co do koperty i kolędy to w naszej parafii życzeniem proboszcza było nie obdarowywanie księży kopertami co też dziś uczyniliśmy , mam nadzieję że reszta sąsiadów też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 15.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witajcie , co do koperty i kolędy to w naszej parafii życzeniem proboszcza było nie obdarowywanie księży kopertami co też dziś uczyniliśmy , mam nadzieję że reszta sąsiadów też. Podobnie w mojej parafi. Od 4 lat nie przyjmują żadnych datków w czasie kolędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moskit1 15.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 No to tylko czekac jak u nas to wprowadzą http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,6153499,Koleda_bez_bialej_koperty.html Listek heheh u nas Ksiądz się pyta do której chodzi a on do prawej bo lewa jest zapełniona hmmm tak u nas jest a sąsiedniej parafii widniej spis co i za co się płaci za wesele za komunie normalnie cennik hmmmm szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 15.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 WitamSzukam namiaru na bardzo dobrego,sprawdzonego instalatora woda+CO (kondensat + kominek z płaszczem wodnym).Tylko proszę nie dawajcie namiarów na szwagra lub teściową.Budowa w Rzeszowie.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witajcie , co do koperty i kolędy to w naszej parafii życzeniem proboszcza było nie obdarowywanie księży kopertami co też dziś uczyniliśmy , mam nadzieję że reszta sąsiadów też. Podobnie w mojej parafi. Od 4 lat nie przyjmują żadnych datków w czasie kolędy. u mnie jakies 4- 5 lat temu nie brali /mieli na czas koledy zaszywac kieszenie w kurtkach/ - teraz znów biora /inna grupa księzy/ p.s. Zydków ogarnał amok, juz nie tylko bombardują cywilów ale zaczeli stosowac bomby fosforowe /zakazane miedzynarodowym prawem/ nie dość tego - tymi bombami zbombardowali budynki UNRY - organizacji pomocowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 witam Grupę! szczególnie agata353! czekam na gościa od co, muszę z nim pogadać i zapytać kiedy ma zamiar zacząć co myślicie o grzejnikach idmar? są znacznie tańsze od purmo i de longhi np. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 rzuciłem okiem na te grzejniki - maja odpowiednie normy, atesty i cechy techniczne - wyglądają OK natomiast co do uzytkowania - mysle ze ciezko będzie o miarodajne opinie - bo wyglada mi to na nowy wyrób który dopiero wkracza na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.01.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 dzięki brzoza! na Ciebie zawsze można liczyć, pragnę jednak sprostować że znajomi je mają już ze 4 lata, udało im się zagotować wodę nie tylko w czajniku ale i kika razy w c.o. i nie nażekają- jednak jedni znajomi nie są miarodajni, wypowiedź kilku, kilkunastu to już coś na czym można opierać wiedzę! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 jesli powłoka jest solidna /farba sie nie łuszczy/ - ja bym je brał jaka jest przykładowa cena pojedynczego grzejnika dł 1 m ? p.s.panele /kiedyś/ nie sprawdzały sie w blokach /tam gdzie panowało wysokie cisnienie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts