wiolasz 03.06.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A rolety zewn. moge polecić Plus Niedrogo i nic się nie zacina. Tylko pani sekretarka chyba troche za wysoko głowę nosi, bo się na mnie wydzierała przez telefon- to chyba niezbyt dobra rekomendacja.. http://www.plus.ipr.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 03.06.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Podziękował... Piękna jest nasza Lenka.... http://lh6.ggpht.com/_3pVeVH6dKuA/SiYxC8DA_gI/AAAAAAAAFEE/HayD5RPUrOA/s512/20090603.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Piekna, piekna... I jaki fryz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja chciałam pogratulować Koledze Kruszonowi zostania Tatusiem to jeszcze nie był tatusiem ... ? no, szok ... no to ja też gratulacje Kruszon!!!! a tu głosujemy na urokliwe miejsca ... wg mnie - polski obowiązek - czyli zagłosuj na Mazury i Puszcze Białowieską http://www.mazurycudnatury.pl/ http://wwww.mazurycudnatury.pl/wakacje/content/view/73/41/ http://www.jeziora.warmia.mazury.pl/o-konkursie/ pamiętaj - każdy głos sie liczy ... dziwna pogoda - na przemian deszcz i słońce, ziąb, grad ... ale jest ciekaWIE Poszukuje solidnej i sprawdzonej ekipy od ukladania plytek, parkietu z Rzeszowa lub okolic... witaj Eda84 - miłego poszukiwania życzę ! od dawna budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 03.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Moglibyscie polecic mi jakas solidna, sprawdzona firme z Rzeszowa lub okolic do ukladania plytek,parkietu itp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 03.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 KRUSZON !! Gratuluję córeczki- śliczny maluszek, czy już bujasz w tej zakopiańskiej kołysce? Cieszę się ,że niektórym podoba się mój domek, dziękuję - ale to prosta chatka, jak patrzę projekt domu DANBEAT- jest niesamowity jesli chodzi o plan - bardzo ciekawy ; czy jest na indywidualne zamówienie, czy " gotowiec" z jakiejś firmy ? Pozdrawiam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 03.06.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kruszon GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.06.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kruszon!! Gratulki!!!!!!!!!!!! I faktycznie - fryzurę ma boską! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 04.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 witam Grupę! szczególnie nowoupieczonego tatusie- Kruszon11 GRATULACJE! a u nas zakończyliśmy docieplenie, elewacja gotowa- wyszła tak jak w założeniach przed rozpoczęciem budowy i lekko poniżej kosztorysu. płytki się układają, zabudowa klatki schodowej gotowa do szpachlowania, czekamy na drzwi wewn., balustrady na balkony i normalnie ledwo łapiemy zakręty. no i jeszcze nie pamiętam czy pisałem: żona wybrała płytki do dolnej łazienki- nawet ładne się jej spodobały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.06.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 i lekko poniżej kosztorysu. NIGDY mi się to nie udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 04.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Kruszon ja tez sie przyłączę do gratulacji. Danbeat - domek rzeczywiscie ma fajny plan - daj wielkosci pomieszczen. Cos nie moge uwierzyc ze to tylko 140 mkw. A my zasialismy trawe i powoli wschodzi - choc plackami. Robilismy wycene przeseł i bramy i miedzy 4 firmami jest rozbieznosc 4 tys. a czas oczekiwania minimum 2 miesiace. Porażka.A i zamowilismy u stolarza domek dla dziecka do zabawy. Wkleje zdjecie jak juz bedzie stał.POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 05.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Danbeat - domek rzeczywiscie ma fajny plan - daj wielkosci pomieszczen. Cos nie moge uwierzyc ze to tylko 140 mkw. prosze bardzo : http://www.galeriadomow.pl/projekt,upb228-dom-przy-hiacyntowej,169.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata353 05.06.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 fajny ten projekt,domek powinien być dobrze ustawny, gratuluję "będzie pan zadowolony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 05.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 witam Grupę! no to kolejne postępy... kuchnia ściany kafelkowanie skończone, dziś trawa posiana, mam nadzieję że wzejdzie... pedzelito! prawie wszystko jest lekko poniżej kosztorysu u nas; czasem się zastanawiam czy aby nie przeszacowałem kosztorysu. staramy się używać lepszch materiałów i solidnych wykonawców, tak jakoś wychodzi. pozdrawiam i życzę pracowitej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 07.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 fajny ten projekt,domek powinien być dobrze ustawny, gratuluję "będzie pan zadowolony" Ale do dachu weź dobrych fachowców i przygotuj się na głęboki drenaż kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 08.06.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Danbeat - Super projekt. Jak zaczęłam ogladac to maz zapytał 'czy chce juz budowac nowy dom?" A w naszym mieszkamy 3 miesiace. Ale popieram - dach to cenowo chyba bedzie wieksza połowa stanu surowego. A u mnie trawka sie zieleni - fajny widok z rana w ten słoneczny dzień. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 08.06.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ale do dachu weź dobrych fachowców i przygotuj się na głęboki drenaż kieszeni taaa...50,00zl-m2 od calosci z orynnowaniem i wykonaniem podbitki...czy duzo - ocencie sami (ja - place i placze)... btw..-ekipa jest solidna,nie najwspanialsza ale fuszerek nie robia...narzekaja na wszystko jednak bo nie kupilem blachy przez nich i biedactwa nie dostali odsypu z hurtowni wiec teraz padaja codziennie teksty:"gospodarzu..patrz jakie krzywe laty,jaka ta blacha jakas taka slaba,a ta wiezba to taka popekana,a to orynnowanie to sie gnie"...hihi -blacha - "szwed" oryginalna a nie przemetkowana...rynny Lindab...a tu Panie "slabizna"...istna niespodzianka coz...tu sie przeplaci ,tam sie zaoszczedzi...czas pokaze acha ...zaczynam lubic kryzys...jakos wszyscy dostawco-producento-wykonawcy sa "elastyczniejsi" hunk1 - dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 ...-blacha - "szwed" oryginalna a nie przemetkowana... to faktycznie sukces ! sporo ludzi ma na dachach przemetkowaną chińszczyzne, myśląc ze ma blachy szwedzkie czy japońskie ... w firmach handlujących blachą podmiana metek to "normalny" preceder cieszą mnie wyniki wyborów, egzotyka poza burtą - spadochroniarze typu piekny Maryan czy przechrzta Janowski out /mimo, ze to "jedynki" na listach/ wygrali wreszcie normalni - Elżbieta Łukaciejewska /Jasło/ i Tomasz Poręba/Grybów/ gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 08.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 witam w ten słoneczny poranek Grupę! właśnie piję kawkę i wybieram sie na budowę...u nas trawa się jeszcze nie zieleni- końcem zeszłego tygodnia siana. ciekawe czy wzejdzie, wszak junior pomagał danbeat! projekt zacny, konstrukcyjnie skomplikowany jakby moi betoniarze mieli go realizować to byłyby szanse na pałac kultury, albo i kino... lub cokolwiek innego. dach skomplikowany ale z kolei moi cieśle to byli fachowcy z krwi i kości. a kryzys...w sumie to i ja zauważam lekkie odchylenie w kierunku: "frontem do klienta"- coś drgnęło na lepsze. brzoza! widzisz? nie ma co tracić wiary w społeczeństwo: podkarpacie pokazało, że nie można nas wiecznie traktować jak bandę matołów co zagłosuje na każdego kolesia z teczki- mamy swoje zdanie i swoich ludzi. no to miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.06.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 sorry - przekręciłem nazwisko Łukacijewskiej /dlatego ze skopiowałem z innej strony/ Bogus - na szczęscie czarny scenariusz tym razem sie nie spełnił ... ale upał od rana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts