Aguś1238 11.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witam wszystkich, poszukuje firmy budowlanej z Rzeszowa lub z okolic, jeżeli znacie jakaś to proszę o namiary pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 11.06.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witam, Jestem nowa na tym forum. staram sie sledzic go w miarę na bierząco. Projekt ,który zakupiłam z mężem , po 3 m-cach poszukiwań to Julka mg projekt. Strasznie nam sie spodobał.Jest on dosyć nowy i chyba jeszcze go nikt nie wybudował.Obecnie bedziemy starać sie o pozwolenie na budowe wiec długa droga przed nami.http://www.mgprojekt.com.pl/domki/julka/index.php pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 14.06.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 witam Grupę! gdzieście zaginęli? wszyscy wyjechali na długi weekend? Aguś1238! ładny domek , powodzenia. a wiecie że trawka już schodzi u nas, już ma kilka cm... no pora za kosiarką się rozglądać, no i pompą bo wiecznie Niebiosa podlewać nam nie będą pozdrawiam (no żeby tak na 2 stronę spaść) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danbeat 15.06.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 malej porady Grupo potrzebuje.. czy przy polozeniu styro na stropie(poddasze nieuzytkowe) zalecalibyscie folie czarna pod ten styro? w sumie wilgoci tam nie bedzie wiec moze ogranicze ten koszt na cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaworowa 15.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Danbeat a dlaczego styro ? mnie uczono że ponoć wełna ma lepsze właściwości termoizolacyjne.Fakt baba niby sie nie zna ale moja brzydka połowa zatopiła styropian w stropie a na górę poukładała wełnę 150 na 2 warstwy ale bez foli ( z drugiej strony czarna budowlana to żaden wydatek bo to grosze za m2. Fakt za 5 lat planujemy zaadoptowanie poddasza, w koncu rozwojowa rodzina jesteśmy:) i zapewne przyda sie nam kolejne kilka metrów. pozdrawiam Grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.06.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 witam Grupę! co słychać? organizujemy casting na glazurnika , dotychczasowego właśnie pożegnaliśmy. chyba przejdzie opcja odbojówki ze żwirku i podjazdu z klinca...w sumie nieźle to wygląda, wcoraj pojeździliśmy po nowych osiedlach/skupiskach domków i podpatrywaliśmy, znaczy szukaliśmy inspiracji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 witam wszystkich nowych w grupie witam Grupę! co słychać? ... widzieliście Kajah w Opolu i jej twarz ? robiona najprawdopodobniej kwasem polimlekowym i modelowana kwasem hialuronowym o dużej gęstości, oczy nierówne - nie wyszedł botoks ... usta chyba zrobione wypełniaczem ładna to ona nigdy nie była ale teraz ... ? a laureata Maleńczuka po koncercie policja zgarneła i porzesiedział nocke "na dołku" za awanturnictwo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.06.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Maleńczuk tłumaczył w TVN24 całe zajście i to całkiem rozsądnie.Przyznał, że był po bankiecie i po drodze zobaczył leżącego twarzą do ziemi mężczyznę (podkreślił "twarzą do ziemi, nie na boku") a nad nim grupę, stojących w rozkroku policjantów.Poprosił ich o obrócenie twarzy temu mężczyźnie (podobno czekano na lekarza), a gdy nie zareagowali powiedział że zrobi to sam i wtedy zaczęli Maleńczuka szarpać. Odpowiedział im "po dorożkarsku", no to go skuli i zawieźli na komisariat. Nie wiem jak Wy, ale ja gościowi wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Słoneczko, co prawda to prawda - policjantowi nie powinno sie wierzyc, tak jak psu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.06.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Psy to wierne stworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 wierne dla swoich ... dla swoich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 16.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam wszystkich i pozdrawiam.Budowa naszej paprotki "idzie" pomału ale teraz zastanawiamy się nad dachem i i pragnąc się wyindywidualizować z rozentuzjazmowanego tłumu myślimy o blasze w rąbek. Już się zorientowałam, że nie jest to tanio- szczególnie robocizna i zaginanie tego na miejscu na budowie, więc znalazłam panele.retro panelProfil KLIKFELCplannja EMKACzy ktoś miał doświadczenia? Z góry przepraszam jeśli już o tym pisaliście. W taki wypadku proszę o linka do strony. Pozdrawiam[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 16.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam Ponownie proszę o pomoc i oświecenie damskiego umysłu.Strop nad parterem od 3 tygodni jest zalany 3 cm warstwą wody. Powodem tego są wieńce wyższe niż reszta. Zbliża się czas rozszalowania stropu i jeden z fachowców radzi usuwać wodę, żeby beton wysychał, a inny twierdzi, że to bez znaczenia. Będę wdzięczna za podzielenie się wiedzą na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.06.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 owszem beton w wodzie wiąze wolniej ale zarówno czas /trzy tygodnie/ jak i temperatura /mocno plusowa/ spowodowały, ze beton nadaje sie do rozszalowania wieksze pomieszczenia /salon?/ można by podeprzeć na srodku rzędem stempli spowrotemwody mozna nie usuwac /choc przwiercenie stropu czy spuszczenie wody rurką czy nawet zebranie łopatą - to nie problem/ bo sa murarze, którzy świetnie sie czuja w wodzie / zwłaszcza ci spod znaku Raka i Ryb/składowanie materiałow/pustaki, cegła/ w wodzie na stropie jest mniej komfortowe ale mozna podłozyc jakies palety ... ja przed murowaniem wode bym jednak usunał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 16.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzięki Już trochę popracowaliśmy ale znowu nam dolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 CzesćJa z pytaniem, dobry węgiel gdzie mogę kupić? chodzi mi o ekogroszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 rosyjski ?to chyba w Trzcianie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ja węgiel rosyjski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 patrioci kupuja polski /w lokalnych składach/droższy i zasiarczony p.s.dobry występuje na Sląsku /Sebo kiedys wymieniał konkretne kopalnie kopiące dobry węgiel czyt. bardziej kaloryczny/ ale jakoś nikt sie nie załapał na ten dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nie jestem patriotką i chyba nie będę nigdy. A namiar na węgiel poproszę ale kategorią jedyną bedzie: dobry? wydajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts