retrofood 23.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Hej cepry podkarpackie, nie wiecie skąd dzisiaj wziąć wianek do puszczania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiah2 23.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 najlepiej złapać jakąś z wiankiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.06.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 najlepiej złapać jakąś z wiankiem...... ... marzenia ściętej głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 najlepiej złapać jakąś z wiankiem...... ... marzenia ściętej głowy... oj, żebyś się nie zdziwił czesć drugie wyjście, wianek można upleść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 24.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ludziska ma ktoś elewację drewnianą ? Mam zamiar zrobić od poziomu stropu elewację z desek, dach dwuspadowy, dachówka płaska, powinno pasować. Teraz zastanawiam sie jakie drewno wybrać i gdzie dobrze cenowo kupić. Z rodzimych to chyba modrzew ale ciężko dostac ładny. Co sadzicie o świerkowym zaimpregnowanym ciśnieniowo. Może ktos przerabiał już ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 drugie wyjście, wianek można upleść.. albo se narysowac ... Lgrzechu elewacje drewnianą /taka jak piszesz/ robiła chyba AgnesK poszukaj w Jej dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 24.06.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzięki brzoza....................Jeśli ktoś inny ma sprawdzonego "producenta" nadbitek/podbitek/boazerii w podkarpackim proszę o namiary. Zalezy mi na b.dobej jakosci drzewa i moge poczekac do przyszłego roku. Teraz chciałbym zamówic zeskładować deski a na przyszłą wiosne ruszyć z wykończeniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 25.06.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam Brać Wywołany do odpowiedzi jestem co do węgla: Szerokim łukiem omijać GOW (gliwicki okręg węglowy) Piast, Sośnica - zasiarczonyPolecam za to węgiel z ROW (rybnicki okręg węglowy) kopalnie, Marcel, Anna, Rydułtowy Jako że Marcel i Anna zostały wciągnięte przez Jastrzębską SPółke Węglową (to własnie ten Jastrzębski węgiel z którym wojuje Resoviia) mozna też szukać węgla z tu macie jak te spółki teraz wyglądają http://pl.wikipedia.org/wiki/Rybnicki_Okr%C4%99g_W%C4%99glowyNajlepszy węgiel jest z kopalń Centrum wydobywczego południe.KWK Chwałowice (Rybnik) KWK Jankowice (Rybnik) KWK Marcel (Radlin) KWK Rydułtowy-Anna (Rydułtowy) Tu macie szczegóły węgla:http://www.kwsa.pl/oferta/gruby.php?n_wybierz=sortd='Groszek'+AND+typc='Grube+Średnie+Drobne'+AND+25Tu ceny loco kopalniahttp://www.kwsa.pl/327,,grube_srednie_paliwa_kwalifikowane.htmlSzkopuł w tym że w tym naszym regionie albo matka rasija albo Piast rządzi - trzeba się nieźle nagłówkowaci naszukać. Najsensowniej i najtaniej jest:- mieć Tira i przywieźć to sobie samamu na społę z sąsiadami. PozdrawiamSebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Powódź na Podkarpaciu. Dramat w okolicy Ropczyc, do akcji ratunkowej włączyło się wojsko http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090625/REGION00/233076707 jak jest u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 25.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 a słyszeliście o trąbie powietrznej w mielcu, ogladałem tvp rzeszów i jestem w szoku, pokazywali nowy dom bez połowy dachu, tak mnie to zszokowało ze jutro z rana ide do PZU ubiezpieczyc moj powstający domek, lepiej dmuchac na zimne pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 rozmawiałem dziś z gościem z okolic Pilzna - tam tez tragicznie /woda pozrywała nawierzchnie dróg, wyrwy na poł metra i głębsze/jakieś 3 godziny temu przejeżdżał konwój na syrenach przez moja miejscowość /prawdopodobnie pośpiesznie organizowana pomoc dla Ropczyc .../ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 z tego co podają w Polsat Neews - w Ropczycach ewakuują ludzi z zatopionych domów ...woda /w dolnej części miasta sięga 1 pietra/okoliczne wsie tez w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 26.06.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 witam Grupę! no faktycznie zrobiło się dramatycznie; oglądaliście tv Rzeszów i wypowiedź pani wicewojewody "w pełni panujemy nad sytuacją" czy coś w tym stylu... szkoda ludzi, piszą jednej ofierze śmiertelnej... mam nadzieję że ludzie mają domy ubezpieczone- bo jest po wyborach i pewnie nie będzie chętnych do pomocy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Andrzej Zalewski ostrzega nad Soliną zbiera sie chmura znad Ukrainy i znów może byc groźnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.06.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wczoraj moich ludzi zamknęło pomiędzy Dębica a Ropczycami - stali w wyriskach wody lejącej się strumieniami przez 2h - ewakuacja (zorganizowany objazd przez ekipy budowlane i wojsko) nastapiła dosłownie na włos przed odjechaniem całej drogi w piz...u.Matka natura sama upomnisie o to co jej - taki misię nasuwa wniosek z tego co się stało. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 26.06.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 W Dębicy problemem były maleńkie potoczki, które płyną przez miasto. W jednej chwili przemieniły się w rwące rzeki. Kiedy taka rzeka zalała sklep, płynęły nią produkty żywnościowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ... stali w wyriskach wody lejącej się strumieniami przez 2h - ewakuacja (zorganizowany objazd przez ekipy budowlane i wojsko) nastapiła dosłownie na włos przed odjechaniem całej drogi w piz...u. Matka natura sama upomnisie o to co jej - taki misię nasuwa wniosek z tego co się stało. Sebo8877 dokładnie tak jest ... /wczesniej pisał o tym Maciejon - ten grad .../ potoki wody zaczynają lać sie z nieba i burza nie trwa /jak dawniej/ 15 min czy poł godziny ... kończy sie jedna i zaczyna druga ... nie daje odetchną nawet 10 minut w srode/w dzień/ pyło pod rząd u mnie siedem burz / w nocy 4 zanim zasnałem / piszcie o swoich wrazeniach to co sie teraz dzieje - te wyładowania i ulewy - jest niesamowite i groźne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 26.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 tragedia jak sie oglada wszystko w tv, dzis bylem w pzu ubezpieczyc dom od klęsk żywiołowych, moze kogos to zainteresuje, , PZU od czerwca wprowadziło nowe ubezpieczenie, mozna ubezpieczyć dom w budowie od kradzieży, oczywiscie skorzystalem pozdrawiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Eh, PZU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 26.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Cały czas leje i grzmi. Kiedy to się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts