bogus33 26.06.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 witam!dziś po południu byłem w Ropczycach i Dębicy. trwa usuwanie skutków. nad miastem latał błękitny 24, koło dworca pks w Ropczycach wylądował na chwilę. po opadnięciu wody widać co tam musiało się dziać- przed sklepami worki ze zniszczonym towarem...wszędzie pełno straży...a fakty zaczynają się od ogólnoświatowej tragedii - król popu nie żyje...a dopiero drugi news dnia to Ropczyce i okolica, a dopiero trzeci że 2 osoby nie żyją i kilka jest rannych w wyniku wypadku polskiego autokaru w germanii- no bo my to som światowcy...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ... po opadnięciu wody widać co tam musiało się dziać- przed sklepami worki ze zniszczonym towarem...wszędzie pełno straży... sklep mamy kolezanki mojej córki niszczył samochód, który niosła woda samochód wybił witryne i miażdżył wnetrze ... a fakty zaczynają się od ogólnoświatowej tragedii - król popu nie żyje... dziennikarze i media to sępy kiedy zył nie zostawiali na nim suchej nitki gnoiły, opisywały każdy bzdet, filmowały każdy gest - po to aby wyszydzić Jego utwory były pomijane ostatnio w radio i TV tylko umarł, a trup jeszcze dobrze nie ostygł / w dniu smierci/ nagle volta - utwory leciały non stop na wszystkich stacjach ... na jaki program by nie włączyc - wszędzie Jackson !!! nic to, ze żałoba - sępy były bezlitosne ... mimo, że zarobił dotychczas w życiu 635 milionów dolarów, był zadłużony podobno aż na 140 milionów ... musiał to spłacac - wtedy dziennikarze mu nie pomogli - kiedy mogli propagowac Jego twórczosc ... teraz sie nim zachwycają i pieją peany ! p.s. wczoraj u mnie nie lało - widziałem tylko wielką łunę na niebie - od ciąłych błyskawic ... teraz pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Bry Nad moimi górkami słońce wychodzi. Ale nie wiem czy to nie jest oznaka kolejnej duchoty i kolejnych burz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jak na razie jest pieknie cieplutko i bez deszczu az mi sie taki rebus przypomniał - słońce wschodzi koło łodzigórą leci ptak matka z córką dają nurka tato płynie wznak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wersja krakowska: Słońce wschodzi koło łodzi, mama z córką dają nurka, a ten patyk co się kiwa, to nasz tata na wznak pływa I był to rzeczywiście rebus rysunkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 27.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 witajcie! no pęknie nie jest ale nie pada i już jest sukces. co za czas nastał. a pamiętacie jak to jeszcze miesiąc temu było źle bo od miesiąca nie padało? czyżby faktycznie 2012 coraz bliżej?- żartuję a na początku przyszłego tygodnia będzie wiadomo czy mamy nowego glazurnika. jak nie to szukamy dalej. no i reklamacja na drzwi frontowe poszła- trzeba je wyregulować bo jakby przestawiły się. coraz częściej powtarzam: jak chcesz żeby coś było zrobione dobrze- zrób to sam; będzie lepiej i do tego taniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ... a ten patyk co się kiwa, to nasz tata na wznak pływa I był to rzeczywiście rebus rysunkowy Słoneczko - też mi sie podoba ta wersja ... ... coraz częściej powtarzam: jak chcesz żeby coś było zrobione dobrze- zrób to sam; będzie lepiej i do tego taniej. pozdrawiam Boguś mysle podobnie... tzn chcesz mieć dobrze - zrób to sam wiekszośc okien /osadzanie regulacja/ robił mi syn - miał wtedy 16- 17 lat ... zrobił to perfekcyjnie - tak, ze do dziś palcem nie tkne aby coś poprawiac/ a instalatorzy - smiech na sali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Brzoza, a ten znasz? Salcie dostała telegram: 3 V - PPP - 3100 Przeczytała i wrzasnęła: - Mojsiek wraca!!! Skąd wiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Czszymaj czype czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Retro, masz tu dwa nicki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wersja krakowska: Słońce wschodzi koło łodzi, mama z córką dają nurka, a ten patyk co się kiwa, to nasz tata na wznak pływa I był to rzeczywiście rebus rysunkowy wersja moja... Słońce wschodzi, tata chodzi a my z mamą sobie śpimy Tata myśli, że jest z nami ale wieczór go wkurwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Retro, masz tu dwa nicki? Jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.06.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Hmm, to czemu nie dajesz szansy Brzozie, który jako dobry tata pewnie już śpi? Ten rebus jest dla Ciebie: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/rebus1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.06.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Słoneczko, nie mogłem sie ustosunkowac do zagadki, bo po wieczornej burzy nie miałem netu do teraz a w nocy zamiast spac jak przykładny tata - Mcgajwera sobie oglądałem a toto chyba jakiś słonecznik ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 28.06.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mama i sześcioro ... I nie wiem co dalej Szukają? Zaglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eranet 28.06.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 szukam ekipy do zrobienia zadaszenia tarasu, drewutni i zadaszenia "miejsca spotkań" koło grilla. Ma być przyzwoicie i w normalnych pieniądzach, nie będę wymyslał cudów to i cen z kosmosu nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elcia1 28.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wiecie co? Odetchnęłam z ulgą. Wczoraj przechodziła obok naszego nowo wybudowanego domku (stan surowy) 3-metrowa fala powodziowa na Grabiniance. Nasze osiedle ocalało! Za to w innych miejscach nie było już tak miło. Teraz podobno podnosi się poziom Wisłoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mama i sześcioro ... I nie wiem co dalej Szukają? Zaglądają? Maciejon, ciepło..., gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a'propos gorąca ...ale upał ! ani myslec mi sie nie chce w taka pogode ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 29.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A my na jutro urlop wzielismy i w planach mamy ziemie na działce rozprowadzać - o ile upał nas nie zabije ale lepsze to niż by miało lac - w środe mam nadzieje mury w górę pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts